Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)


  • @dmrtkn f4 için mi başvuracak sını? Eğer öyleyse birkaç yılda sadece f4 süreciyle nasıl olacak. Veya avukatınızın bundan sonra daha hızlı olacağına dair bir bilgisimi var?zira bildiğim kadarıyla f4 tarihinde bu kadar kısa süre görülmemiş. Bizim PD Nisan 2007 olmasına rağmen bir kaç yıldan önce vize alabileceğimizi beklemiyorum.


  • @dmrtkn Keşke kısa süre içerisinde götürse sizi ancak vize randevuları buradaki listedeki tarihlere göre veriliyor. Görüşün isterseniz siz yinede. Yeni tasarıda bekleme sürelerinin Abd içerisinde olabilmesi için özel bir vize türü gelecek deniliyor ancak dediğim gibi tasarı senatodan geçmeden yürürlüğe girmeden kimse size kesin bir bilgi veremez.


  • @Zeyno yani inanın bilmiyorum avukat o şekil demişti. Ama konuşmamızda abim bana en uygun ve kolay vize türünü bulacaz demişti

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dmrtkn, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)

    Sayın @crazycells bu tasarı geçerse eğer. Aile birleşmesi (kardeş statüsünden başvuru) bekleme süresi kaç seneye düşer sizce?

    Maalesef bilemiyorum 🙂 tahmin etmek cok zor. Burolarda calisacak kisilerin sayisina bagli 🙂 Ama arkadaslara katiliyorum, asil hizlanmayi IR kategorilerinde bekleyebiliriz, eger gocmenlik yasalari degismezse F vizelerindeki kota sinirini Biden tek basina degistiremez.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak

    Ama 2020 ve 2021 mali yillarinda kullanilmamis tum vizeleri tekrar kullanima sunacak bir yasa gecirirlerse o durumda tum sureclerde birkac yillik bir hizlanma olacaktir. Bu pandemi doneminde normale gore basvuru sayilari cok dusmustur diye tahmin ediyorum.


  • Merhaba,

    O kadar çok bilgi ve varsayım var ki arasında kayboldum sanırım. Sizlere sormak istedim. H4 vizesine calışma izni mi veriliyor? Şartları neler? Biden hükümeti oncesi ile değişen ne oldu?
    Tesekkurler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Minevra merhaba. sorunuzun cevabi aşağıdaki linkte var;

    https://yesilkartforum.com/forum/post/178718


  • Merhaba,
    Ben bu basligi inceledim ancak 'H1-B vize sahipleri eşlerine (H-4) tekrar çalışma izni verilecek' cümlesinden baska bir bilgi bulamadım. Yani suanda H4 ile ülkede bulunanların, calışma izni icin birey yapmaları, bir başvuruda bulunmaları gerekiyor mu? Yani calışma izni bu tasarı onaylandıktan sonra otomatik mi olacak?
    Tesekkurler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Minevra, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)

    Merhaba,
    Ben bu basligi inceledim ancak 'H1-B vize sahipleri eşlerine (H-4) tekrar çalışma izni verilecek' cümlesinden baska bir bilgi bulamadım. Yani suanda H4 ile ülkede bulunanların, calışma izni icin birey yapmaları, bir başvuruda bulunmaları gerekiyor mu? Yani calışma izni bu tasarı onaylandıktan sonra otomatik mi olacak?
    Tesekkurler

    Hayir, otomatik olmayacak. Basvuru yapmaniz lazim calisma izni almak icin.

    Fakat su an yeni calisma izni verilmiyor, eskiden verilenleri kullanabiliyorlardi ama H4 vize sahiplerinin hem calisma iznini yenilemeleri hem de yenisini almalari yasaklanmisti. Bu yasak 2-3 yil once geldi. Bu konuda bahsedilen gocmenlik yasalari gecerse, H4 vize sahipleri artik calisma izni alabilecek.

  • Yasaklı

    Herkese selam. Sizce biden mart 31 e kadar konsoloslukları açabilir mi? Tekrar göçmenlik hakkında bir açıklama yapabilir mi?


  • @Orhan-Cabarov dv göçmenleri için bence yakında yasaklar kalkar.konsolosluklar hakkında kimse net bişey söyleyemiyor ama eylülde dv2020 ler gibi çalışılsa gayet iyi bnce.ayrıca vaka sayıları düşüyor.konsolosluklar göçmenler için ayrı bir birimle normal hızına döner.marta anca mülakatlar belirlenir yanı martta hem pandemi hem organizasyon hızı nedeniyle normal seyrinde olmaz bence.sen ne düşünüyosun mesela @Orhan-Cabarov

  • Yasaklı

    @mahmutenis Teşekkür ederim düşüncen için. Benim bir düşüncem yok hocam, bir an önce konsolosluklar açılsın istiyorum. Konsolosluklar kapalı diye mülakat tarihi alamıyoruz, bu yüzden önümüzü göremiyoruz.

    Bidenin açıklaması benim açımdan hayal kırıklığı oldu. Keşke trump’ın mart sonuna kadar uzattığı yasayı kaldırsaydı. Acaba marta kadar başka bir açıklama yapmaz mı ? 😞


  • Biz, bir kısım (sözde şanslı) 2020 DV kazananları olarak uzun ve zorlu bir süreçten sonra vizelerimizi aldık, vizemizin süresi bitmek üzere olduğu halde halde hala giriş yasağı kaldırılmadı ve kimsenin de umurunda değil bu durum. İşimiz önce ALLAH'a sonra mahkemelere kaldı.DV2020 green gard kazananlarının neredeyse 2/3'si hakkını kaybetti 2021 vize görüşmeleri henüz başlamadı bile 2022 çekişine 3 ay kalmasına rağmen. SİYASET DÜNYANIN HER YERİNDE AYNI. Bu arada Vize kazananları, Rafael Ureña Hukuk Bürosundan Philip Duclos, Curtis Lee Morrison, Rafael Ureña, Kristina Ghazaryan ve Abadir Barre ve Kuck Baxter Immigration LLC'den Charles H. Kuck temsil ediyor . Gelişmeleri twitter'dan takip edebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @TURKEYANDUSA burada yazan herkes kendi menfaatini düşünüyor. Diğer taraftan bakmayı dene. Şimdi amerikaya girdin ev banka araba işlerini hallettin peki sonra çalışmak için işin hazır mı sende vardır belki herkeste 15 - 20 k dolar yok ne yapacaksın. Delivery yapamazsın ssn yok hasta olacaksın devlete yük para bitince homeless olacaksın devlete yük sürekli zarar yazacaksın devlete neden seni alsın ki

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gucaslan hayırdır bunlar gerçekler görmemezlilikten gelemezsin. Eksi yazarak bu iletiyi silinmesini istesen bile ben yazarım çünkü bunlar gerçekler. Şu anda amerika da yaşayan herkes hayır yazdıkların yanlış diyemez. Çok uzağa gitme dün kü @semavi kadir motor ustasıyım gelince çalışırız diyen kişiye tabiki gel çalış demedi. Hayatında görmediğin motorlar var dedi dağıtsam toplayamazsın dedi. Bİzler hintli yada meksikalı toplum gibi birleşip hemen iş bulalım milleti değiliz.



  • Hurriyet te cikan haberden alintidir.

    Biden ayrıca, Trump döneminde sayısı ciddi şekilde azaltılan yıllık mülteci kabul kotasının yeniden 125 bin seviyesine çıkarılacağını belirtti


  • @TURKEYANDUSA çok haklısın dostum.


  • PP10014 and PP10052 yasaklarının bir an önce kaldırılması ile ilgili, twitter'da konuya yardımcı olan ve takip eden Avukatlar, kurumlar olduğu gibi aynı zamanda başta Başkan, Vice Başkan, İçişleri Bakanı, Dışişleri Bakanı ve senatörlere mağduriyetimizi anlatan twitler gönderiyoruz. Sizler de bastırırsanız inşallah yakın zamanda menzile ulaşacağız. Konuyu takip edenleri twitter adresleri: Brit Simon, Av. charles kuck, Av. curtis morrison, cyrus mehta, Greg siskind, Rafael Urena, jeffjoseph, Ted Hesson, DV OBSERVER, Immigration Forum, Diversity Visa Winners ve Senator Reverend Raphael Warnock
    ,

  • Yasaklı

    @TURKEYANDUSA iyi ki sizin gibiler var, teşekkür ederim. 🙏


  • @ayvalik10 ben burda ne anlatmak ıstedıgını anlamadım.detaylandırır mısın ? neden seni alsın ki derken ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum