[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
@TT-TT evet, bu durum için gerek yok. sabıka kaydınızda varsa böyle bir durum o zaman istenir sizden. bir kere daha sorun siz KCC'ye dediğiniz gibi.
bol şans. -
@TT-TT, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
merhaba,
eksik evrak dönüşü oldu ama tam olarak ne eksik yazmıyor. mahkeme kaydı olmadığı için yollamadım sadece açıklama yazdım acaba bu nedenle dönmüş olabilir mi? tüm evraklar istenen formattaydı. pdf ve jpeg toplam mail boyutu da 30 mb altı.
bilgisi olan varsa dönüş yapabilir mi?ilk iletide "GEREKEN BELGELER:" baslikli kisimdaki belgeleri inceleyin, oradaki hangi belgeleri gondermediniz?
-
Bankadan yaklaşık 50000 tl kredi çekmeyi düşünüyorum hesap ekstrelerini görüp kredi çektim diye problem yaratırlar mı? 15000 dolar da çok yüksek bir para belki 10000-12000 dolar gibi bir meblağ toparlamaya çalışacağım. Bir yandan ev tapusu da göstereceğim. Houston Texas eyaleti için en az minimum ne kadar para ile gelmeyi önerirsiniz? Bekarım ve mesleğim yok ama serbest olarak ne iş olursa başlangıçta yapacağım (Market işleri vs.)
-
@infant27 merhaba. kredi çekmeniz hiçbir sorun yaratmaz konsolosluk tarafında. tek kişi için de bahsettiğiniz meblağlar geçen senelerin tecrübelerine göre yeterli görünüyor. ancak son karar elbette konsolosluk görevlilerinin. siz gösterebileceğiniz kadar birikiminizi gösterin, eminim yeterli olacaktır.
ikinci sorunuz için de lütfen aşağıdaki başlıkları inceyelin;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri
https://yesilkartforum.com/forum/topic/64/texas?_=1610775308677
-
Bu soruyu nereye soracağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Mülakat için banka hesabına döviz yatıracağım özellikle tavsiye edeceğiniz bir banka var mı ? Finans banka yatırmıştım ama tc vatandaşı olunca yenı tc ile hesabıma giremıyorum, yabancı kımlık no ile giriliyor o da artık kullanmadıgım ıcın hesabımı kapattım. İş bankasına koymayı düşünüyorum ama yine de forumdan tavsiye almadan karar vermek istemedim.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Bu soruyu nereye soracağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. Mülakat için banka hesabına döviz yatıracağım özellikle tavsiye edeceğiniz bir banka var mı ? Finans banka yatırmıştım ama tc vatandaşı olunca yenı tc ile hesabıma giremıyorum, yabancı kımlık no ile giriliyor o da artık kullanmadıgım ıcın hesabımı kapattım. İş bankasına koymayı düşünüyorum ama yine de forumdan tavsiye almadan karar vermek istemedim.
çekmek istediğinizde size zorluk çıkartmayacak herhangi bir banka olabilir. yeter ki nakit alma durumu size işkenceye dönmesin sonrasında. herkesin bildiği devlet / özel bankalar olabilir.
-
@gucarslan Teşekkür ederim. Bankalar konusunda bilgisizim, bir sürü banka var malum. Devlet bankaları ziraat,vakıf ve halk bank sanırım. Hükümete güvenmediğim için onlara güvenmiyorum. İş bankası bana daha sıcak geliyor oraya koyayım mı ?
-
@Orhan-Cabarov bu konuda "şuraya koyun" demek ciddi bir söylem olur. karar sizin..
ama bahsettiğiniz banka türkiye'nin en eski bankalarından biri, milyonlarca müşterisi var sonuçta. -
@gucarslan Haklısınız hocam, teşekkür ederim. Muhtemelen oraya koyarım.
-
@gucarslan bu beni biraz daha rahatlattı abi sağolasın :) dil sorununa da çözüm bulursak tadından yenmez ve tabi tanıdık da olsaydı keşke :)
-
@gucarslan KCC ye eksik olan belgenin tam olarak ne olduğu ile ilgili mail atmıştım dönüş yaptılar. adli sicil kaydı ve mahkeme kaydı. ben türkçe olan arşiv seçeneksizi yollamıştım şimdi tercümeli arşiv kayıtlı olanı indirip yolladım. bilgi olarak yazayım dedim. umarım bu sefer sıkıntı çıkmaz.
-
@gucarslan KCC ye eksik olan belgenin tam olarak ne olduğu ile ilgili mail atmıştım dönüş yaptılar. adli sicil kaydı ve mahkeme kaydı. ben türkçe olan arşiv seçeneksizi yollamıştım şimdi tercümeli arşiv kayıtlı olanı indirip yolladım. bilgi olarak yazayım dedim. umarım bu sefer sıkıntı çıkmaz.
bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. rica etsem, yine bilgilerinizi gizleyip maili paylaşır mısınız? bizler de bu tip durumlarda ne şekilde cevap verdiklerini bilmiş olalım.
-
Merhaba,
2021 talihlisi olarak DV yüklemesini gerçekleştirdim ancak mütamadiyen "Further DV Documents Required" mesajı geliyor. Tüm evrakları KCC ye mail atıyorum gene aynı mesajı vermekte. Aynı sorunu yaşayan var mı? Cevaplar için peşinen teşekkür ederim. -
Eger hakkinizda mahkeme karari varsa mahkeme dokumanlarini, ingilizce tercumeleri ile KCC'ye gondermelisiniz.
Turkiye'den arsiv kayitli adli sicil kaydinizi Turkce gonderebilirsiniz, eger yurtdisindan almaniz gerekiyorsa onlari Ingilizce'ye cevirtip gondermelisiniz.
-
@Zafer-2021, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Merhaba,
2021 talihlisi olarak DV yüklemesini gerçekleştirdim ancak mütamadiyen "Further DV Documents Required" mesajı geliyor. Tüm evrakları KCC ye mail atıyorum gene aynı mesajı vermekte. Aynı sorunu yaşayan var mı? Cevaplar için peşinen teşekkür ederim.ilk iletiyi inceleyebilirsiniz. Hangi belgelerin gerektigi madde madde yaziyor. Bir tanesini yanlis veya eksik gonderiyor olabilirsiniz. Belge ve detaylarini buraya aktarirsaniz yardimci olabiliriz.
-
Arkadaşlar Merhaba,
KCC evrak isteği case number kaçlarda şu anda acaba. 16xxx benim hala bir talep gelmedi de bana merak ettim. Bilgisi olan var mı ?
-
@Ebubekir-Ozdogan, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar Merhaba,
KCC evrak isteği case number kaçlarda şu anda acaba. 16xxx benim hala bir talep gelmedi de bana merak ettim. Bilgisi olan var mı ?
Merhaba Ebubekir bey,
Evrak talepleri şu anda 16500'lerde. Size de gelmesi yakındır. Mailiniz kontrol etmenizi tavsiye ederim.
-
Bilgiilendirme için teşekkürler.
Her gün kontrol ediyorum gelen birşey yok şu anda, umarım bir aksilik çıkmadan vizemizi alırız.@Sono, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar Merhaba,
Merhaba Ebubekir bey,
Evrak talepleri şu anda 16500'lerde. Size de gelmesi yakındır. Mailiniz kontrol etmenizi tavsiye ederim.
-
Bilgiilendirme için teşekkürler.
Her gün kontrol ediyorum gelen birşey yok şu anda, umarım bir aksilik çıkmadan vizemizi alırız.@Sono, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar Merhaba,
Merhaba Ebubekir bey,
İnşallah. Henüz mülakatlar başlamadı, normal sürece göre biraz farklı ilerliyor şu anda. Bu yüzden forum ile irtibatınızı koparmayın.
-
@crazycells çok teşekkür ederim. İletiyi inceledim tekrar gönderdim. Eğer gene eksik evrak var mesajı gelirse, belge ve detaylarını soracağım. saygılarımla.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum