Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gkhanfeez siz basvurdugunuzda yoktur belki öyle bir kosul, sonradan gelmiştir, güncel olarak sitesinde 1 yıl ehliyet gerektigi yazıyor.

    Ekran Alıntısı.PNG

    Ekran Alıntısı 2.PNG


  • @ahmetkocyigit, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    @gkhanfeez siz basvurdugunuzda yoktur belki öyle bir kosul, sonradan gelmiştir, güncel olarak sitesinde 1 yıl ehliyet gerektigi yazıyor.

    Ekran Alıntısı.PNG

    Ekran Alıntısı 2.PNG

    bunun bir onemi yok kagit uzerinde bir kural. lyft her zaman kabul eder yeni surucu. ben basvuru yaparkende bu kural vardi. uber bu kurali uygular lyft icin gecerli degil.


  • @gkhanfeez bu konuda emin misiniz? yakın bir zamanda yeni ehliyet ile lyft'e kayıt olan bir örnek var mı tanıdıgınız? aklımda olan bir sehri lyft yapamayacagım için elemek zorunda kaldım, o yüzden cevabı önemli.


  • @ahmetkocyigit ben basvuru yaparken bu kural vardi ondan eminim. su an houstondayim burada hesap acan gordum. diger bir konu ilerleyen donemlerde lyft ve uber california da calismayi durdurabilirler. gecen aylarda son gun mahkeme karari geline devam ettiler ama mahkeme alahlerine ciakrsa buyuk ihtimalle california da calismayi durdurabilirler. daha once austinde bir sene calismadilar.


  • @gkhanfeez teksasta yok zaten 1 yıl kuralı. Ekran görüntüsündeki 9 eyalette geçerli. Niye yasaklıyorlarmış ki? Sanki abd de liberal geçinen cali, oregon, washington gibi daha yasakçı. İlginç bir durum.


  • @gkhanfeez hocam California'da Lyft, sürücü belgesi en az 1 yıllık olmayanları kabul etmiyor. Bir yıl dolmadan başvuru yapamazsınız diyorlar. Lyft çıkarması vermelerine, arabayı inspection etmelerine rağmen başvuruyu ehliyet bir yıllık olmadığı için reddettiler.


  • @Sefa peki doordsh, postmates falan istiyor mu 1 yıllık ehliyet şartı? san diego havası, iklimi, dogası, rahatlıgı dısında hiçbir şey sunmuyor sanırım, yuksek kiralar, iş imkanların azlıgı, pahalılık vs.


  • @ahmetkocyigit, yemek dagitim app'lerinde boyle bir sart yok ancak San Diego için konusursak, su anda sadece Postmates yeni surucu kabul ediyor. Grubhub'in bekleme suresi en az 3 ay. Doordash yeni surucu kabul etmiyor diye duydum. Bu sureler elbette bolge yogunlugu ve driver sayisina gore oldukca degisken.


  • @Sefa tesekkurler hocam, ilk etapta garanti olarak gordugumuz delivery işleri bile yapamıyoruz yani orada.
    amazon flexte her şehirde yeni sürücü almıyor.
    kazanç durumu nasıldır bilmiyorum ama north carolina, colorado, texas, arizona, florida şehirleri, ilk zamanlarda lyft ve amazon flexte dahil birçok alternatife sahip. bu tarz işleri düşünen bu eyaletlere odaklanmalı sanırım.


  • LYFT icin artik normal musteri almiyorum pandemi yuzunden haftada bir lux cikarsa anca neyse amazona baladigim icin bu linkte urunum almak isteyen olursa link bu https://amzn.to/34lX3Rq


  • Merhaba türk ehliyeti geçerli olan eyaletlerde veya 6 ay 1 sene gecerli olan yerlerde ilk geldiğimizde uber lyft vb yapabılırmıyız.


  • @Onurfidan Türk Ehliyeti ile yapabilirmiyim diye soruyorsanız, yapamazsınız.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Onurfidan daha 2 mesajı yukarı okumadan bu yazıyı yazıyorsun ondan sonra neden bu kadar sert yazıyorsun

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmetkocyigit çok güzel yazdın işte bu yazı konsolosluğun gittiği yol kardeşim amerikaya giderken elinde mesleğin yoksa delivery yapamıcan ondan sonra para bitince al sana homeless devlet sana bakma zorunluluğu var nedwn bu kadar para istiyor nedeni bu bir kiliye daha bakmamak için beleş yaşayacak insan gelmesin


  • Merhaba,

    Uber ve Lyft programlarını kullanmak için bildiğim kadarıyla ABD den alınmış bir yıllık ehliyet gerekli oluyor. Bu durumu ABD ye gelmeden veya gelince aşmanın bir yolu var mıdır?

    Teşekkürler


  • Merhaba arkadaşlar ben lyft yapıyorum bir sorunum var lyft de bazı yolcular 2 stop ekliyorlar ve bazıları 1.stopta 10-12 dk beni bekletebiliyor 4-5 dakika dan sonra iptal etmek istiyorum fakat lyft iptal edersem para alamayacağımı söylüyor.Lyft yapan arkadaşlar bu tarz durumda kalınca ne yapmak mantıklı?


  • @Eagle28, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    Merhaba,

    Uber ve Lyft programlarını kullanmak için bildiğim kadarıyla ABD den alınmış bir yıllık ehliyet gerekli oluyor. Bu durumu ABD ye gelmeden veya gelince aşmanın bir yolu var mıdır?

    Teşekkürler

    Merhaba. Uber 1 yıllık ABD ehliyeti istiyor evet ama Lyft bu konuda çok esnek görebildiğim kadarıyla. Ehliyetini aldığı gün Lyft’e başvurup onay alan onlarca kişi gördüm YouTube’da. Lyft, çalışacağın bölgede driver ihtiyacı olduğu zaman kabul ediyor anladığım kadarıyla. Hatta şöyle deneyimlerde duydum okudum; ilk başvurduğunda kabul etmezse 1 hafta aralıklarla yine başvur, ihtiyaç doğduysa kabul edecektir diye. Lyft’de kabul etmezse insanlar delivery yemek dağıtım uygulamalarına yöneliyor o tarafta pek sorun olmuyormuş direk alıyorlar genelde. Bu sorunları ABD’ye gitmeden halletmenin bir yolu olmaz sanırım zira başvurularda ehliyet, ssn, fatura vs isteniyor zaten.


  • @Mansfield1, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    Merhaba arkadaşlar ben lyft yapıyorum bir sorunum var lyft de bazı yolcular 2 stop ekliyorlar ve bazıları 1.stopta 10-12 dk beni bekletebiliyor 4-5 dakika dan sonra iptal etmek istiyorum fakat lyft iptal edersem para alamayacağımı söylüyor.Lyft yapan arkadaşlar bu tarz durumda kalınca ne yapmak mantıklı?

    Kibarca 5 dakikadan fazla bekleyemiyoruz diye söyleyin, 7-8 dakikaya gelirler en kötü. Bırakıp gitmek pek doğru değil.


  • @Ryback Bazilarina diyorum 5-6 dakika diye anlasiyoruz fakat yine onlarda 10-12 dakikayi buluyor. Sanirim lyft nin en kotu tarafi bu stop olayi.Tabi her yolcu boyle degil gidip 3-4 dakika da donenlerde var.


  • @Mansfield1, içinde söyledi: Uber ve Lyft Şoförlüğü

    Merhaba arkadaşlar ben lyft yapıyorum bir sorunum var lyft de bazı yolcular 2 stop ekliyorlar ve bazıları 1.stopta 10-12 dk beni bekletebiliyor 4-5 dakika dan sonra iptal etmek istiyorum fakat lyft iptal edersem para alamayacağımı söylüyor.Lyft yapan arkadaşlar bu tarz durumda kalınca ne yapmak mantıklı?

    ben ok bir sey demiyorum. eger yasli cocuklu ihtiyaci olan biri degilse ya da o stopdan sonra cok uzaga gitmiyorsa 2-3 dakka bekliyorum sonra orada drop off yapiyorum 2-3 dolar icin degmez beklemeye salla gitsin yani. hatta market ya da drive thru felansa daha kafandan diyorum burada beklemem ya da drive thru`ya girmem diye. gas station felan koyanlari 2-3 dakka felan bekliyorum gelmezse drop off yapiyorum tvasiye ederim. cash tip verirse en az 5 dolar anca o zaman beklerim 5-10 dakka sakin bahsis veririm diyenler olur application bahsis kabul etme yalan soylemeyi cok severler. 10 binden fazla kisi aldim simdiye kadar app bahsis veririm diyen su gune kadar 2 kisi oldu yalan soylerler her zaman, yolculara guvenme yani kisacasi :))))


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum