[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhaba,
KCC formunda istenen belgelerin detaylarının açıklandığı bir link var mı?
Belgeler ingilizceye çevrilecek mi?
Police certificate nedir?
Mahkeme kaydı belgesi nedir?
Birth certificete nedir?
Bunların detaylarına ihtiyacım var.İyi akşamlar
-
@yemeng, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
KCC formunda istenen belgelerin detaylarının açıklandığı bir link var mı?
Belgeler ingilizceye çevrilecek mi?
Police certificate nedir?
Mahkeme kaydı belgesi nedir?
Birth certificete nedir?
Bunların detaylarına ihtiyacım var.İyi akşamlar
Şu sayfayı en baştan okuyun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri?page=1
Belgeler ingilizceye çevrilecek mi? "Mahkeme evrakları varsa bunların İngilizce çevirisi gerekir. Diğer belgeler için çeviri gerekmiyor. E-devletten İngilizce alınabilen belgeleri İngilizce almak mantıklı olabilir.
Police certificate nedir? Türkiye için "arşiv kayıtlı adli sicil kaydı"
Mahkeme kaydı belgesi nedir? Herhangi bir suçtan hüküm giyme veya boşanma vb varsa bunlara ilişkin mahkeme kayıtları
Birth certificete nedir? Doğum belgesi. Türkiye için "vukuatlı nüfus kayıt örneği" oluyor -
@yemeng bir de imzanizda case numberiniz 2020... şeklinde başlıyor ama siz 2021.. talihlisisiniz. onu da düzeltin lütfen. sorularınızı cevaplarken kafa karışıklığına sebebiyet vermesin.
-
Mrb polis belgesi ile ilgili ne kadar uğraşmış olsamsa Suudi Arabistan yönetim şekli farklı olduğu için sabıka kaydını alamadim bu durumu Kentucky i arayıp bildirmek istiyorum olumsuz etki edecekse hiç uğraşmak istemiyorum Kentucky i arayarak ulaşabilirmiyim acaba
-
@Semih128, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Mrb polis belgesi ile ilgili ne kadar uğraşmış olsamsa Suudi Arabistan yönetim şekli farklı olduğu için sabıka kaydını alamadim bu durumu Kentucky i arayıp bildirmek istiyorum olumsuz etki edecekse hiç uğraşmak istemiyorum Kentucky i arayarak ulaşabilirmiyim acaba
ne yazık ki telefonlara cevap vermiyorlar 1 aydır. seçimden sonra değişir mi bilemiyorum bu durum ama zaman kaybetmeden mail atmayı deneyin. maillere de 10 gun icinde dönüş yapıyorlar en erken. en azindan elinizde yazılı bir cevap da olmuş olur.
-
Teşekkür ederim cvp için peki mail olarak adres nedir?
-
@knnrn Teşekkür ederim hocam.
-
-
@Semih128, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Neden alamadiginiza dair bir mektup yazip (konsoloslukla olan yazismalari da ekleyebilirsiniz), polis kaydi diye email ile belgelerin arasinda gonderebilirsiniz.
-
Merhabalar iyi günler,
Birkaç gün önce KCC den evrak mailini almış bulunmaktayım. Forumda nasıl yollayabileceğimizle ilgili bir ileti vardı hatırladığım kadarıyla ve fakat ben bunu bulamadım, acaba yardımcı olup linkini atabilecek var mıdır. -
@caiagvok selam, bu başlığın ilk iletisi, @crazycells sağolsun 🙂
-
@hasan44 teşekkürler. Valla bu forum ve değerli moderetörleri olmasa ne yapardım bilmiyorum. İlk önce burayı kuranlardan sonra da yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.
-
Merhaba, bu soruyu buraya sormak doğru bilemedim. Vizeyi alıp amerika'ya gidebilirsek, yanımızda ne kadar nakit götürebiliriz ? Kalan parayı nasıl amerika'ya götürebiliriz ?
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba, bu soruyu buraya sormak doğru bilemedim. Vizeyi alıp amerika'ya gidebilirsek, yanımızda ne kadar nakit götürebiliriz ? Kalan parayı nasıl amerika'ya götürebiliriz ?
kişibaşı 10.000$ üzeri bütün nakiti girişte beyan etmeniz lazım.
onun dışında eğer bir birikim transfer etmek istiyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyin lütfen;https://yesilkartforum.com/forum/topic/70/abd-türkiye-arası-para-transferleri?_=1604410565988
-
@gucarslan Teşekkür ederim hocam. Beyan ettikten sonra istersem yanımda 20-30 bin hatta 50-100 bin götürebilir miyim ?
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan Teşekkür ederim hocam. Beyan ettikten sonra istersem yanımda 20-30 bin hatta 50-100 bin götürebilir miyim ?
ilgili başlığı inceleyin lütfen;
-
@gucarslan Teşekkür ederim. İnceliyorum.
-
2020 green card talihlisiyim 29 ekimde kkcden gerekli belgeler maili aldım istenen gerekli belgeleri pdf olarak hazırladım fakat yoklama kacağı olduğum için e-devlet üzerinden askeri durumumu sorguladığımda 'en yakın askerlik şubesine müracaat edin' yazıyor. yani bu belgeyi alamıyorum bunu maile nasıl yazmam gerekiyor ya da bu belgeyi göstermem şart mıdır?
-
2020 green card talihlisiyim kkcden evrak mailim 29 ekimde geldi mülakat tarihi aldığım zaman amerikadan iş teklifi ile gitsem bankada para göstermem zorunlu mu?
-
Merhabalar,
Vukuatlı nüfus kayıt örneğinde abim gözükmüyor. Sadece annem, babam ve ben gözüküyorum. Yollayacağımız evrakta abimin gözükmesi gerekiyor mudur?
Aynı zamanda ablam da gözükmüyor ama evli olduğu için tahminimce. Ablamın ve abimi de gözükmesi gerekiyor mu yoksa anne, baba, ve kişinin kendisi yeterli midir?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum