DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@redsat2000 gerçekten tebrik ederim hele ki bu yasta bile kazanıp Amerika'ya yerlesmek istiyorsunuz .. valla bana ilham kaynagı oldunuz , ins. dediginiz gibi bu sans bize de vurur birgün umudum hep en yüksek seviyede , isyan etmeden yola devam , tekrar tebrikler
-
@redsat2000 tebrik ederim:)
-
@likable hocam bana cıkmadı kaç defa söyleyecegim. Bende isyan ediyorum gitsinler banada ekmek cıksın diye. Gittiler iki kere fotograf cektirdiler simdide gitmiyolar
-
Bu ileti silindi! -
@Calibraturbo zaten10 yıldır başvuru yapan biri olarak msj atıp hala hak devredilir mi edilemez mi diye sormanız süreç hakkında ne kadar bilgili ve istekli olduğunuzu gösteriyor (!) . Bu başlık altında eğer bu postu yazdıysanız alacağınız tepkiye hazırlıklı olmalıydınız.
-
Tebrikler @redsat2000 . Sizler bizlere ornek oluyorsunuz. Umarim yeni hayatinizda mutlu olursunuz.
-
@redsat2000 tebrikler. Hersey istediginiz gibi olur umarim. Ben de Nisan ayinda 41 yasima girdim. Yas ilerledikce cesaretim azalmaya basladı. Paylaşımlarınızı takip ediyor olacağım.
-
Arkadaşlar tebrik mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Umarım sizde gönlünüzün istediği zamanda nasip olur.
-
-
@yekta sen gideceksin enerjini dusurme
-
evet arkadaslar dedikodu yok mu? kim kazanipta gitmiyormus?kim kararsiz mis? kim gidecek parayi bulamiyormus 😜
-
Bu seneki DV2019 talihlileri bir önceki seneye nazaran sanki daha şanslı gibi?! Forumdaki seçilenlerin bilgisine göre en fazla 30XXX case no'lu talihli var. Bu da demek oluyor ki en büyük rakamlar 30 binlerdeyse, DV2018 göre 25% daha az seçilmiş talihli var ve bu da fiscal year boyunca, yüksek case no'lu insanlara sıra gelme olasılığı oldukça fazla. Hatırlarsanız; DV2017'de seçilen 85 bin talihliden, EU bölgesindeki tüm talihliler current olurken, DV2018'e seçilen 116 bin talihliden ötürü fiscal year'ın EU bölgesi (en yüksek case no 40 bine yakındı) için 26-27 binlerde bitmesi yüksek ihtimal dahilinde.
-
@gc_dream DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
evet arkadaslar dedikodu yok mu? kim kazanipta gitmiyormus?kim kararsiz mis? kim gidecek parayi bulamiyormus 😜
Kim ya onlar 😂
-
geçen sene tarihte ilk defa yeniden çekiliş yapılmıştı..Sebebi neydi acaba? bilen arkadaşlar anlatabilir mi? kontenjan mı dolmadı? belki bu yılda olur(Polyanna :D)
-
✨Green Card Lotosuna Basvuran Kisi Sayilari✨
2016-2018 arasi basvuran sayilari aciklanmis!
Turkiye'den basvuran sayilari:
🇹🇷DV2016:
✅Basvuran: 137,146
✅Toplam (aile uyeleri dahil): 245,493🇹🇷DV2017:
✅Basvuran: 170,370
✅Toplam (aile uyeleri dahil): 316,226🇹🇷DV2018:
✅Basvuran: 204,729
✅Toplam (aile uyeleri dahil): 406,929 -
İlk mesajımda yazmıştım 200K-250K maksimum başvuru olmuştur diye tutturdum gibi artış miktarına göre DV-2020 250Bin başvuru olur max
-
@likable DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
İlk mesajımda yazmıştım 200K-250K maksimum başvuru olmuştur diye tutturdum gibi artış miktarına göre DV-2020 250Bin başvuru olur max
sizce DV2019'da kac kisi basvurmustur sayin @likable ? 230.000 civari mi?
-
oyle gözüküyor @crazycells bu yıl kaybeden çok olursa dv2020 için başvuru sayısı azalacağını düşünmek abartı olmaz.Ne bilim bize çıkmaz zaten bu deyip insanlar başvurmayabilir @bct14 nin dediği gibi Polyanna (:
-
Evet sayin @Takip , ama yeni basvuran kisiler de eklenebilir tabii :)
Ayrica basvuran sayisi istikrarli bir sekilde 30.000 olarak artarken, aile uyeleri kismi +40.000 sonra da +60.000 olarak artmis... Yani basvuran profili yildan yila degismis diyebiliriz. Eskiden bekar kisiler daha cok basvuru yaparken, artik evi barki, colugu cocugu olan kisiler de cesurca basvuru yapiyor. Zaten forumumuzda pek cok oyle arkadasimiz var, ama burada benim vurgulamak istedigim genel olarak basvuran profilinde de boyle bir degisim var.
Derivatives(aile uyeleri):
DV2016 : 108,347
DV2017 : 145,856
DV2018 : 202,200 -
çekilişten sonra sakinledik, herkes köşesine çekildi. bir zamanlar panayır yeri gibiydik :) nerdesiniz arkadaşlar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum