[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Mustafa-Beğde merhaba, bu başlığın ilk postunda yazıyor...
-
KCC evrakların onaylandığına dair attığı mailin örneğini atabilecek var mı?Eğer evraklar hatalı olsaydı hatalı maili alır mıydım?Onaylanıp onaylanmadığına emin olamadım.
-
@Ege-Sural, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
KCC evrakların onaylandığına dair attığı mailin örneğini atabilecek var mı?Eğer evraklar hatalı olsaydı hatalı maili alır mıydım?Onaylanıp onaylanmadığına emin olamadım.
eger yanlis belge gonderdiyseniz yeniden gondermenizi isteyecekler.
-
Merhaba, ds260 formunu doldurup yollamıştım. Üniversite mezunuyum. Şimdi 2.bir üniversiteye kayıt durumum oluştu yeni. Öğrenci olacağım. Formda herhangi bir değişiklik yapmama gerek olur mu? Mezun olduğumuz okulları yazıyorduk sadece diye hatırlıyorum.
-
@ceronimo merhaba, zaten gc şartlarını ilk mezuniyetinizle de karşılıyorsunuz, benim fikrim formu açtırmamaktır.
-
@ceronimo, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba, ds260 formunu doldurup yollamıştım. Üniversite mezunuyum. Şimdi 2.bir üniversiteye kayıt durumum oluştu yeni. Öğrenci olacağım. Formda herhangi bir değişiklik yapmama gerek olur mu? Mezun olduğumuz okulları yazıyorduk sadece diye hatırlıyorum.
Degisiklik yapmaniza gerek yok.
-
Green card ds-260 formunu pasaport girmek için açtırma talebinde bulundum şimdi kcc den mail aldım açıldığına dair girdim ve sadece benimkini açmışlar Re Opened yazıyor ne yapabilirim acil cevaplarınızı bekliyorum @crazycells
-
@Ekrem-Ibrikci, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Green card ds-260 formunu pasaport girmek için açtırma talebinde bulundum şimdi kcc den mail aldım açıldığına dair girdim ve sadece benimkini açmışlar Re Opened yazıyor ne yapabilirim acil cevaplarınızı bekliyorum @crazycells
pasaport girmekten kastınız tam olarak nedir?
aile bireylerinizden biri için yeni bir pasaport mu yoksa size ait olan bir pasaport mu? -
@gucarslan Aile bireyleri için hepsi olmamakla birlikte pasaport bilgileri other travel documantation seçmiştim pasaport bilgilerinin yazılması gerektiğini buradan öğrendim benim zaten vardı ayrıca şimdi benim açık olan formu hemen kapatmam gerekir mi Re opened açık gözüküyor şuan tekrar submit mi etmeliyim mail'de 2 kere
ds-260 formunu göndermemekle ilgili bir şey yazıyor göndermemek için -
@Ekrem-Ibrikci, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan Aile bireyleri için hepsi olmamakla birlikte pasaport bilgileri other travel documantation seçmiştim pasaport bilgilerinin yazılması gerektiğini buradan öğrendim benim zaten vardı ayrıca şimdi benim açık olan formu hemen kapatmam gerekir mi Re opened açık gözüküyor şuan tekrar submit mi etmeliyim mail'de 2 kere
ds-260 formunu göndermemekle ilgili bir şey yazıyor göndermemek içinekrem bey, öncelikle sizden ricam lütfen sorularınızı tane tane sorun çünkü anlattığınız her şey iç içe girmiş durumda :) biliyorum bir an önce doldurup kapatmak istiyorsunuz formu ama sizi anlamadan doğru cevap veremem / veremeyiz.
ilk olarak, formuzunu açtılarsa eğer bütün aile bireyleriniz için açmışlardır. asıl talihli siz iseniz eğer zaten aile bireyleriniz de formu görünür. oradan istediğiniz bireye ekleme yapabilirsiniz.
ikinci sorunuza gelirsek, formunuzu kapatmak için acele etmeyin. sakin ve eksiksiz doldurmanız önemli. sizden ricam bu başlıktaki ilk entryi okuyun ve ds260 formunu nasıl dolduracağınıza dair dökümanı indirin. orada merak ettiğiniz bütün soruların cevapları var.
bir de lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. sizin bilgilerinizi görmeden destek vermemiz cidden çok zor.
bol şans.
-
@gucarslan Öncelikle merhaba sadece bende Re opened yazıyor diğer aile üyelerinde Completed olarak girilmiş onlarda değişiklik yapabilmem için Re opened yazması gerekmez mi ? teşekkür ederim
-
@Ekrem-Ibrikci
Formlarını açtırmak istediğiniz aile bireylerinin isimlerini listeleyerek tekrar açma talep emaili gönderebilirsiniz.
Örn:
Can you please unlock forms for below listed applicants as I'd like to make some corrections:
soyad, ad
soyad, ad
...Tüm değişiklikleri tamamladığınızda hepsini Sign ile onaylarsınız.
-
Bana gelen onay maili bu şekilde hocam.
-
Merhaba arkadaşlar hala ds260 formunu göndermemiş biri olarak aklıma takan son soruları da sizlere sorup artık formumu göndermek istiyorum :)
1-) Have you ever been unlawfully present, overstayed the amount of time granted by an İmmigration official or otherwise violated the terms of a U.S visa? Sorusuna yes demek durumundayım çünkü 2.5 ay kadar bir süre statüm olmadan ABD de yaşadım , ve açıklama olarak da ; I stuck in the usa for 3 months because of covid 19 . There were no flight when i want to return my country. Bu açıklama yeterli ve doğru mudur sizce ?2-) Eşim 21 gün için Türkiye’ye gelmişti J1 vizesi ile amerikadaydı ve covid 19 yüzünden 2 kez denemesine rağmen ABD ye dönemedi ve şöyle bir soru var ; Have you ever been refused a U.S Visa , been refused admission to the united states, or withdrawn your application for admission at the port of entry? Bu soruya yes dedik ama yes mi demeliyiz aklıma takıldı açıklama olarak da ; i came my country to Vacation for 21 days. But i could not return to usa because of covid 19. Yazdık sizce doğru mu ?
3-) Eşimin 2 yıl kuralı var henüz waiver almadık ve şu soru vardı ; Are you a former Exchange visitor who has not yet fulfilled the two year foreing residence requirement? Ve biz bu soruya No dedik iki yıl kuralı var ancak green card alırken ülkeye girecek sadece onun haricinde kuralı ihlal etmedi sizce yes mi demeliydik ? Eğer yes diyeceksek açıklamaya ne yazmak doğru olur?
Sabırla okuyup cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim herkese başarılar .
-
@red_wine, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar hala ds260 formunu göndermemiş biri olarak aklıma takan son soruları da sizlere sorup artık formumu göndermek istiyorum :)
1-) Have you ever been unlawfully present, overstayed the amount of time granted by an İmmigration official or otherwise violated the terms of a U.S visa? Sorusuna yes demek durumundayım çünkü 2.5 ay kadar bir süre statüm olmadan ABD de yaşadım , ve açıklama olarak da ; I stuck in the usa for 3 months because of covid 19 . There were no flight when i want to return my country. Bu açıklama yeterli ve doğru mudur sizce ?2-) Eşim 21 gün için Türkiye’ye gelmişti J1 vizesi ile amerikadaydı ve covid 19 yüzünden 2 kez denemesine rağmen ABD ye dönemedi ve şöyle bir soru var ; Have you ever been refused a U.S Visa , been refused admission to the united states, or withdrawn your application for admission at the port of entry? Bu soruya yes dedik ama yes mi demeliyiz aklıma takıldı açıklama olarak da ; i came my country to Vacation for 21 days. But i could not return to usa because of covid 19. Yazdık sizce doğru mu ?
3-) Eşimin 2 yıl kuralı var henüz waiver almadık ve şu soru vardı ; Are you a former Exchange visitor who has not yet fulfilled the two year foreing residence requirement? Ve biz bu soruya No dedik iki yıl kuralı var ancak green card alırken ülkeye girecek sadece onun haricinde kuralı ihlal etmedi sizce yes mi demeliydik ? Eğer yes diyeceksek açıklamaya ne yazmak doğru olur?
Sabırla okuyup cevap verenlere şimdiden çok teşekkür ederim herkese başarılar .
-
Evet, dogrudur.
-
Yesdeyip aciklama yapabilirsiniz, zaten pek sizden kaynaklanan nedenler olmadigi icin sorun olmayacaktir. -
kurali ihlal etti mi diye sormuyor aslinda, 2 yil kuralini tamamlamamis J1 ziyaretcisi mi diye soruyor... o nedenle evet deyip basvuru planina dair aciklama yapabilirsiniz.
-
-
@crazycells Bunun anlamı ne olabılır sızce ?
-
@muhalif, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Trump yine teamullere uymamis ve 2021 mali yili icin multeci kotasini belirlememis.
-
@crazycells konunun bızım dv surecı ıle ılgısı var mı pekı ?
-
@crazycells konunun bızım dv surecı ıle ılgısı var mı pekı ?
hayir yok. Charles Kuck bir gocmenlik avukati, cekilis vizesi avukati degil :) tweet'ledigi her seyin DV2021 ile ilgili oldugunu dusunmemelisiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Trump yine teamullere uymamis ve 2021 mali yili icin multeci kotasini belirlememis.
Hani bizde devlet yönetimiyle ilgili uygulamalar hükumetten hükümete değişir ama ABD gibi, demokrasi geçmişi bizden çok daha köklü olan bir ülkede travmaya sebep olmuyor bu durum? Hayret verici açıkçası 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum