FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
-
@beklee, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@desarjj haftasonu konsolosluk çalışıyor mu ?
Konsolosluk normalde her gun -haftasonu kisitli- calisiyor (konsoloslugun asil gorevi ABD vatandaslarina hizmet vermek, vize vermek degil) fakat vize biriminin haftasonlari calismasina cok alisik degiliz.
New York'taki Turk Konsoloslugu'nda da haftasonlari acil durumlar icin gorevli birileri oluyordu fakat normal islemleri yapmiyorlardi.
-
@bolatmali Çok teşekkürler Mehmet Ali Bey
-
@crazycells Turkiye green kartta uzun sureligine(10 ay )ap ye kalan sadece ben kaldim gibi gorunuyor.Dosyami en son 16 eylulde guncelleme oldu.ABD deki kurumlarin dosyama bamadigini dusunuyorum sizce neden bitirmiyorlar tesekurler.
-
@serdestheval21, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells Turkiye green kartta uzun sureligine(10 ay )ap ye kalan sadece ben kaldim gibi gorunuyor.Dosyami en son 16 eylulde guncelleme oldu.ABD deki kurumlarin dosyama bamadigini dusunuyorum sizce neden bitirmiyorlar tesekurler.
Maalesef bilmiyorum sayin @serdestheval21 , isminiz ve soyisminiz cok mu yaygin? Bir nedenden dolayi sizi aklayamiyorlar demek ki... Daha once de dedigim gibi bu surece etki etmek pek de mumkun degil. Eger birden fazla isminiz ve/veya soyisminiz varsa tum kombinasyonlari deniyorlar, yani boyle durumlarda kara listeye hit etme ihtimali daha da yukseliyor.
-
arkadaşlar merhaba. AP sürecimin ne aşamada olduğunu görmek için girdiğimde https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx bu sayfaya maalesef herhangi bir yanıt gelmedi. sanki bilgilerim silinmiş gibi bir şey hissetim. bunla karşılaşan oldu mu veya fikri olan birileri var mı? Başvurduğum vize türü J2
-
@kılıç, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
arkadaşlar merhaba. AP sürecimin ne aşamada olduğunu görmek için girdiğimde https://ceac.state.gov/ceacstattracker/status.aspx bu sayfaya maalesef herhangi bir yanıt gelmedi. sanki bilgilerim silinmiş gibi bir şey hissetim. bunla karşılaşan oldu mu veya fikri olan birileri var mı? Başvurduğum vize türü J2
Maalesef idari islem sureci hakkinda boyle bilgi alamazsiniz. Ya idari islem sureciniz devam ediyordur, ya da bitmistir... Bunun disinda herhangi bir bilgi alamazsiniz.
Dosyaniz hangi konsolosluktaysa o konsolosluga email gonderebilirsiniz, ama cevap gelmesi uzun surebilir bilginize.
-
@crazycells sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. sadece siteye girdiğimde eskiden AP durumum hakkında bilgileri görebiliyordum. En son ne zaman case update edildiği process in durumu. şimdi iste hiç açılmıyor. herhangi bir uyarı bile vermiyor.
-
@kılıç, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum. sadece siteye girdiğimde eskiden AP durumum hakkında bilgileri görebiliyordum. En son ne zaman case update edildiği process in durumu. şimdi iste hiç açılmıyor. herhangi bir uyarı bile vermiyor.
onemli olan dosyanin su an gercek hayatta nerde oldugu ve uzerinde ne islem yapildigi. Bu sitelerin hepsi ikincil ya da ucuncul dereceden bilgi alma yerleri, bu sitelerde sorun olmasi dosyanizda bir sorun oldugu anlamina gelmiyor.
Dosyanizin durumunu konsolosluga sorabilirsiniz. Ama zaten idari islem sonuclansaydi size bilgi gelirdi konsolosluktan diye dusunuyorum; maalesef "idari islem" cok belirsiz bir surec. Sabirla beklemek disinda yapilacak bir sey yok.
-
@crazycells tamam tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. beklemekten başka bir çare yok anlaşılan..
-
Sn. @crazycells, Sn. @Muhtaradana ve diğer butün arakdaşlara sonsuz teşekkürü etmek istiyorum. Sayenizden DV süreci hakkındna çok şey öğrendim. 28 Eylül 2020 tarihinden 6 ay sonra vizemiz issued olmuştur. Darısı butün diğer arakdaşlarımızın başına. Her zaman söylediğim gibi inşallah her şey dahada çok güzel olacaktır.
-
@Adama-Coulibaly hayırlı olsun 🙂
-
@Adama-Coulibaly hayırlı olsun yolun açık olsun. Vize türünüz neydi
-
Çok teşekkür ederim
-
@Adama-Coulibaly hayırlı olsun gözünüz aydın. Uzun zamandır bekleyişten sonra sabrınızın sonu selamet olmuş. Yeni hayatınızda ailenizle mutluluklar dilerim
-
@Adama-Coulibaly, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Sn. @crazycells, Sn. @Muhtaradana ve diğer butün arakdaşlara sonsuz teşekkürü etmek istiyorum. Sayenizden DV süreci hakkındna çok şey öğrendim. 28 Eylül 2020 tarihinden 6 ay sonra vizemiz issued olmuştur. Darısı butün diğer arakdaşlarımızın başına. Her zaman söylediğim gibi inşallah her şey dahada çok güzel olacaktır.
Hayirli olsun :)
-
@Adama-Coulibaly, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
Hayırlı olsun @Adama-Coulibaly Yeni hayatınızda mutluluklar şimdiden. Darısı tum bekleyen DV2020 ve DV2021 talihlilerinin başına.
-
@Sono Amin
-
@crazycells Evet beklemeye devam ediyoruz acaba rekor kimde bekleme sürelerinde bu süreç muhakkak bir sonuçla bildiriliyormu?Yıllar boyu bekleniliyormu?
-
@Quaresmarda bugün tam bir yıl oldu
-
@Quaresmarda, içinde söyledi: FY2020 Administrative Process (AP durumu) (İdari İşlem)
@crazycells Evet beklemeye devam ediyoruz acaba rekor kimde bekleme sürelerinde bu süreç muhakkak bir sonuçla bildiriliyormu?Yıllar boyu bekleniliyormu?
Maalesef maksimum sureyi bilmiyorum ama 1 yildan uzun bekleyenler kesinlikle oldu, o kismi biliyorum :)
Bol sabirli beklemeler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum