[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells Bu arkadaslara ulasmamizin baska bir yolu var midir bir yardimci olabilir misiniz? Metin Guner, azadkpin bu 2 arkadas onay emaili almis. KCC ile 5 Eylulden sonra evrak gonderin emaili alanlar da var , onlar da yardimci olursa harika olur.
-
Arkadaşlar merhaba,
Şu yorucu süreçte hepimiz başka başka konulara başka başka noktalara odaklandık, düşündük, ilgilendik, yorumladık. Hem 2020 hem de 2021 sürecini, hem EO hem de davayı takip eder olduk ☺️
Benim aklımda şöyle bir soru var, 2021 talihlilerinden hem numarası Current olup hem de evrak onayını alanlar içinden hiç randevu alma kısmını kontrol eden oldu mı? Eğer olduysa da ne gibi bir ekran ile karşılaştı?
Teşekkürler, -
@ozlemc, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar 2021 talihlisi olur yakin zamanda evrak onay maili almisnolanlar var mi varsa kizisel ve case bilgilerinizi kapatarak ekran goruntusunu gonderebilir misiniz? Atilan tarih belli olsun yeterli
dün gece DV2021 telegram grubuna da bu talebi paylaştık ve ilgili arkadaşların maillerini sizlere iletmeleri için bilgi verildi. DV2020'den bir abimize ilgili talihliler maillerini paylaşacaklar. bol şans..
-
@egunevi, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,visa bulletin aciklandimi?
henüz yayınlanmadı. bu siteden takip edebilirsiniz..
bu arada sürecinizi imzanıza taşımayı unutmayın :)
-
Günaydın @crazycells Telegarm grubu nedır acaba ?
-
@BelmaSarvan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Günaydın @crazycells Telegarm grubu nedır acaba ?
merhaba. telegram grubuna dahil olmak için bana ulaşabilirsiniz.
telegram: gucarslan -
@ida, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba,
Şu yorucu süreçte hepimiz başka başka konulara başka başka noktalara odaklandık, düşündük, ilgilendik, yorumladık. Hem 2020 hem de 2021 sürecini, hem EO hem de davayı takip eder olduk ☺️
Benim aklımda şöyle bir soru var, 2021 talihlilerinden hem numarası Current olup hem de evrak onayını alanlar içinden hiç randevu alma kısmını kontrol eden oldu mı? Eğer olduysa da ne gibi bir ekran ile karşılaştı?
Teşekkürler,Güzel düşünülmüş bir soru. Tebrikler olabilir neden olmasın. Var mı ?
-
@cenkduzum, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@ida, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba,
Teşekkürler,Güzel düşünülmüş bir soru. Tebrikler olabilir neden olmasın. Var mı ?
Current olan arkadaşlarımız baktılar, henüz bir gelişme yok olumlu anlamda. Beklemeye devam :) @ida
-
Pekı bu grup ne ıcın bızım ıcın gereklı mı ?
-
Pekı bu grup ne ıcın bızım ıcın gereklı mı ?
sn. @BelmaSarvan telegram grubu talihlilerin deneyimlerini paylaştığı bir uygulama. (whatsapp minvalinde) merak ettiklerimizi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. zorunlu bir şey değil katılmanız, sadece bilginiz olsun diye yazıyorum.
-
Şuan ki forum gıbı yanlız daha hızlı olanı yani.
Bende bu forumun baglantısı gıbı dusundum.Tesekkur ederım. -
Şuan ki forum gıbı yanlız daha hızlı olanı yani.
Bende bu forumun baglantısı gıbı dusundum.Tesekkur ederım.Forumun grubu zaten. DV2021 talihlileri arasindaki iletisimi guclendirmek icin kuruldu ama katilmak elzem degil, istege bagli; zaten surec icin gerekli bilgiler forumda mevcut.
-
2021 talihlerinden KCC den gelen mail biri ekran görüntüsü atabilir mi? Nasıl bir mail geldi merak ediyorum :)
-
Anlamadığım bir konu case numarası current olma durumu,evrakların yollandiktan sonra mi yollamadan önce olan bir durum mu acaba.tesekkurler
-
Evrakların yollanıp yollanmamasından bağımsız olan bir durum. Numaranız current olduğunda, evraklarınızı yollamış iseniz size mülakat randevusu veriyorlar; yollamamış iseniz vermiyorlar (Tabii bunların tamamı, büyükelçiliğin açık olması ve aksi yönde bir executive order olmaması varsayımıyla geçerli).
-
aos yapacak kişilere kcc e mail atıyor mu ?
-
@waldeinsamkeit, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Anlamadığım bir konu case numarası current olma durumu,evrakların yollandiktan sonra mi yollamadan önce olan bir durum mu acaba.tesekkurler
ilk iletiyi okuyabilirsiniz.
-
@Akif-Taskiran, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
aos yapacak kişilere kcc e mail atıyor mu ?
hayir, DS-260 formunu doldurup USCIS'te mulakat yapacaginizi bildirdikten sonra KCC ile isiniz bitiyor.
Sonraki tum asamalari USCIS ile halledeceksiniz.
-
Merhaba ds260 formunu doldururken ilk sayfada soyisim soruyor çekilişe başvururkenki soyadımı mı kullanmalıyım yoksa evlendikten sonraki soyadımı mı ? Çekilişten sonra evlendim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum