Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @umit-muhamedov-0, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@crazycells teşekürler ama abi 27 binlere kadar gelirmi acaba

net bilemiyorum maalesef. Konsoloslugun calisma hizina bagli olarak yetisme ihtimali var. Ama ben hala bekleyen tum DV talihlilerine beklentilerini minimumda tutmalarini tavsiye ederim.

Elinizden geleni yapip konsoloslukla 30 Eylul'e kadar iletisimi koparmayin...

• @akcnmehmet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@crazycells 2020EU36XXX

Numaraniza henuz email gelmemis olma ihtimali yuksek. Eger evraklarin gittigini teyit etmek isterseniz KCC'yi telefon ile arayarak sormanizi tavsiye ederim.

• @erkcet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Burda bir cok ustad var ahkam kesmeyeyim fakat vizesi basilmamis arkadaslara yeni tarihler verilmeyecek diye anliyorum. Benim vizem vardi fakat Covid nedeniyle giris yapamadim. Vizem 23 Nisan oncesinde basildigi icin tekrar basabiliyorlar fakat yeni vize basimi olmayacak yeni kararlara gore.

Evet, konsolosluklara yeni vizeleri vermeleri yonunde dolayli bir mahkeme karari var; ama dediginiz gibi bu kadar kisa surede cok azi yetisebilir...

• @erkcet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Simdi merak ettigim konu DV visamiz yeniden basilirsa 31 Aralik dan once girebiliyor muyuz giremiyor muyuz?
    Bu arada konu daha once gundeme gelmis olabilir fakat son guncelleme bugun olmus.

Evet, sizin vizelere -vizeyi kullanabilmeniz icin- ayrica ek bilgi eklenecektir. Vizeyi aldiktan sonra "annotation" kismini foruma aktarir misiniz?

• Merhabalar değerli abilerim forumla yeni tanıştım öncelikle tüm verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Şöyle bir sıkıntım var ilk etapta tercüman aracılığıyla başladığım bir dv2020 sürecimiz vardı ancak tercümanla yaşadığım sıkıntıdan ötürü süreci kendim yürütmek istiyorum. kcc ve Ankara konsolosluğuna gönderilecek mailler kısmında ds260 göderim tarihi, evrak onay tarihi ve bültenin aktif olma ayı kısımlarına nereden ulaşabilirim.

• @crazycells hocam ingilizcesi olmayanlar nasıl Kcc yi arayacak?🙈.
    KCCnin istenilen belgeleri bu adrese([email protected]) gönderdik. Adres doğru mu?

• Bu arada sıralamam 36.xxx konsolosluk sayfasından bakaldığında en son Mayıs ayında 30.000 de kalmış sonraki aylarda güncel yazıyor bülten tarihi olarak hangisini yazmam gerekiyor

• Merhaba arkadaslar. KCC ile bir gorusme sagladim. Iyi haber su dava surecine katilmis arkadaslar oncelikli olarak dosyalari isliyorlar. Kotu haber ise su zaman kalirsa geriye kalanlari isleyecekler. Seneye tekrar basvurursunuz dedi. 🤷🏻♂️ Kismet diyoruz ve devam ediyoruz.

• ⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠

Arkadaşlar nisan mülakatı iptal olan arkadaşlarımız içim ais sistemi açıldı çok şükür (davacı yada davacı farketmiyor iptallerde hepsi dahil) arkadaşlarımız bir bir mülakat tarihi alıyor, hadi güzel günler bizim için başlıyor, hepimize hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠

Arkadaşlar nisan mülakatı iptal olan arkadaşlarımız içim ais sistemi açıldı çok şükür (davacı yada davacı farketmiyor iptallerde hepsi dahil) arkadaşlarımız bir bir mülakat tarihi alıyor, hadi güzel günler bizim için başlıyor, hepimize hayırlı olsun

Oh maşallah, çok güzel haberler geliyor. İnşallah 21'inde gelecek daha güzel haberler ile yüzlerimiz daha da gülecek.

• @Muhtaradana lottery çıktığında bile bu kadar sevinmemiştim. Verdiğiniz güzel haber için çok teşekkürler. Arkadaşlar ais'e girip kendileri yeni randevu mu oluşturmuş yoksa onlara mail mi gelmiş?

• @Sono ben daha dün ds260 formunu doldurdum ama pasaport bılgılerini girmedim çünkü pasaportum yok bugun basvurdum onumuzdekı hafta gelecek acaba degerlendırmeye alırlarmı bu sekılde

• @crazycells davaya biz de katılabilir miyiz? Konu ile ilgili nasıl iletişime geçebiliriz? (Case number 38xxx)

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠

Hocam AIS'in açılıp açılmadığını kendimiz için nasıl öğreneceğiz? Mail mi geliyor? Nisan'da mülakatım iptal olmadı ama Mayıs'taydı.

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠

Mülakat tarihi belli olup iptal olanlar mülakat tarihlerini ais üzerinden kendileri mi belirliyor? Mülakatları KCC tarafından belirlenmeyecek mi?

• Merhaba,

AIS sayfasına girdiğimde hala "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." uyarısı veriyor. Randevu alanlar nasıl aldı, bilgilendirebilir mi? Teşekkülrer

• @dirilo hangi seçeneği seçerek ilerlediniz?

• @pawlover Randevu zamanı al seçeneğinden ilerledim

• Aker/Gomez avukatlarının yargıç Mehta’ya bakanlığın Schengen yasağı dahil kararla ilgili iyi niyet sergileyemediği, konsoloslukların randevuları geri çevirdiği ve KCC’nin sadece davacıların işlem göreceğini söylemesi konularıyla ilgili acil durum konferansı başvurusuyla ilgili tweet:

• @iwrdr hocam dava derken mahkeme icin avukata başvuran kişilere mi kastettiniz? Yani avukatla görüsenler...bu konuda tam kavramış değilim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

66

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k