[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@crazycells sayın @crazycells executive order durdurulması maalesef yine bazı vizelerin kullanılamamısına sebep olacak gibi, umarım 31 aralıktan önce bu Eo tamamen kalkmış olur
Kastettiğim örnek bir çift vize görüşmesine gidiyor, ama sağlık raporu aşamasında asıl talihli olmayan babadan balgam testi isteniyor, asıl başvuru sahibi ve çocuklar sağlık raporunu alıp vizelerini alıyor, babanın vizesi onaylanıyor ama sağlık raporu olmadığı için vize basılamıyor, bu arada babanın sağlık raporu çıkana kadar 22 nisan orderı geliyor sonrasında babanın sağlık raporu konsolosluğa ulaşıyor,bu süre zarfında anne ve çocuklar pandemi döneminde vizeleriyle ilk giriş-çıkışı yapıyor
Babanın vizesinin basılması için eo nun kalkması bekleniyor, fakat 4 Eylüldeki sayın Mehtanın gayet sınırlı kararı sonrasında şimdi daha farklı bir ikilem yaşadılar
Şöyle ki şimdi unganlarla görüşmesinde babanın biten sağlık raporu için tekrardan 2,5-3 haftalık tahmini süre gerektiğini bu süre sonundada zaten büyük ihtimalle 30 Eylül ün aşılacağı söylenmiş, peki bu durumda ne yapabiliriz dediklerinde konsolosluktan bize bir yazı gelirse sağlık raporunuzu çıkartabiliriz denmiş,ama yine akciğer filmi çekeriz denmiş
Velevki herşey iyi gitti konsoloslukdan bu şekilde bir yazı gitti, büyük ihtimalle yeni sağlık raporuda 3 aylık olacaktır , 25 eylülde vize alınsa bile 31 Aralık executive order kararının kaldırılması tarihine yetişmiyor
Sizce bu gibi benzer durumdaki arkadaşlar ne yapmalı en olumlu seçeneklerde sağlık raporu alabilirse yeni vize almak ve 31 aralıktan önce eo nun kalkmasını beklemek mantıklı bir yol olur mu?
Yoksa 31 Aralık giriş yasağından önce bu arkadaşların hukuksal yollarla yada Muslimban ın ilk günlerindeki gibi havalimanlarında yada kara yolu sınır kapılarında bir avukat ordusuyla girişleri mümkün olurmu, böyle bir eylem, aksiyon bekliyormusunuz ? göçmen vize sahiplerinin ilk girişi yapmadan LPR olmadıklarını biliyoruz ama yinede belirli konularda avukatlar tarafından daha rahat savunulabildileri aşikar
Siz bu konu özelinde ve Mevcut Eo devam ederken, eo kapsamı içinde olan arkadaşlarımızın göçmen vize alması hakkında ne düşünüyorsunuz, gelecek öngörüleriniz ve tavsiyeleriniz neler olur ?
Ayrıca yukarda bahsettiğim çift konusunda babanın f2a seçeneğinden ilerlemesi sizce daha mı sağlıklı olur ?
-
@crazycells teşekürler ama abi 27 binlere kadar gelirmi acaba
-
Maalesef arkadaşlar, konsolosluğun prioritize şemasına ve hızına baktığımızda bizlerin umutları yine tükeniyor gibi :( Evet sonrasında bir daha duruma bakılacak fakat seçime 50 gün kaldı, trump seçilirse tüm süreçler zaten baştan tehlikede. Umutlarım tükendi kendi adıma tabi :( Kalan kim ne kadar alabiliyorsa kar, bu süreç için bir zafer.
-
@Masda süper😁
-
@erkcet ais de yapmak isrediğiniz değişiklikler için⬇️
Türkçe hizmet için:
Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cuma, 7:00 - 19:00 yerel saat.İngilizce hizmet için:
Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cuma, 8:00 - 18:00 ABD Doğu Standart Saati.Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cuma, 7:00 - 19:00 yerel saat.
Farsça hizmet için:
Çalışma Saatleri: Pazartesi - Cuma, 7:00 - 19:00 yerel saat.Yerel Numaralar
+90 850 3902884ABD içinden arıyorsanız, lütfen şu numarayı çevirin: +1 703 520 2490.
E-posta: [email protected]
-
@heroinchains aynen kurtarabildiğimiz kadar kurtarmamız lazım arkadaşlarımızı, ondan sonrası 21 Eylülden sonra sayın Mehtanın kararına bağlı umarım daha cesur kararlar alabilir
-
Arkadaş ben anlamıyorum. Case number yüksek olanlar nasıl mülakat veriyorlar. Eğer böyle birşey varsa bare sebeplerini yazında biz de bilelim. Kafa karışıklığı oluyor.Lutfen
-
@ozlemc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@arnold-layne yanlis bilgilendirmr yapmay8n imza sirkuleri ile aliniyor genelde.
özel kişilerin imza sirküleri olmaz, imza beyanı olur. ben internet bankacılığı çıktısıyla abd dahil sayısız ülkeden turist vizesi aldım. niv ya da iv için ıslak imzalı banka ekstresi istendiğine dair bir bilgiye de hiçbir yerde rastlamadım. ıslak imzalı ekstre götürmedi diye mülakatı sekteye uğrayan bir anektod varsa paylaşın lütfen.
-
@sinan-ruscuklu Günaydın,Evet kabul ediyorlar Ben ödemeyi Kredi kartı ile yaptım.
-
@crazycells 2020EU36XXX
-
-
@umit-muhamedov-0, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@erkcet nasıl yani mülakat tarihi vermeye başladılarmı 2020miler için #anchor(title)
Simdi tek tek mentionlara geri doneyim. Bir haftadir mail trafigi yasadik. Cok yogun olduklarini soylediler fakat onumuzdeki hafta icin randevu alabildim. Simdi ayni hazirliklari tekrar yapacagim.
-
Burda bir cok ustad var ahkam kesmeyeyim fakat vizesi basilmamis arkadaslara yeni tarihler verilmeyecek diye anliyorum. Benim vizem vardi fakat Covid nedeniyle giris yapamadim. Vizem 23 Nisan oncesinde basildigi icin tekrar basabiliyorlar fakat yeni vize basimi olmayacak yeni kararlara gore.
-
@arnold-layne, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@ozlemc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@arnold-layne yanlis bilgilendirmr yapmay8n imza sirkuleri ile aliniyor genelde.
özel kişilerin imza sirküleri olmaz, imza beyanı olur. ben internet bankacılığı çıktısıyla abd dahil sayısız ülkeden turist vizesi aldım. niv ya da iv için ıslak imzalı banka ekstresi istendiğine dair bir bilgiye de hiçbir yerde rastlamadım. ıslak imzalı ekstre götürmedi diye mülakatı sekteye uğrayan bir anektod varsa paylaşın lütfen.
merhaba. burada bahsedilen "imza sirküsü" banka çalışanının imza sirküsü diye düşünüyorum. çünkü banka çalışanları verdikleri hesap dökümanlarını imzalıyor ve bu imzanın banka çalışanına ait olduğunu kanıtlamak amaçlı sirkü veriyorlar.
-
Enpara kullananlar var mı aramızda? Enparadan hesap dökümü (imza sirküsü ile) nasıl alıyoruz?
-
@pawlover, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Enpara kullananlar var mı aramızda? Enparadan hesap dökümü (imza sirküsü ile) nasıl alıyoruz?
müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve talep ediyorsunuz. onlar istediğiniz adrese kargoluyorlar. en son o şekilde aldım.
not: imza sirküsü ile birlikte istediğinizi kesinlikle belirtin. -
@pawlover finansbankın herhangi bir şubesinden gişeye mürcaatla alınabiliyor hem de imza sirküleri ekinde olmak üzere,
-
@gucarslan @arkben cok teşekkürler cevaplarınız için.
-
@erkcet kararda yeni vize basılmayacak diye bir şey yok gördüğüm kadarıyla. DOS’un 4. Maddesinde bundan bahsediliyor. Yetişmeyecek diyebilirsiniz ama...
-
"Individuals who were named plaintiffs in Gomez v. Trump and its companion cases;
Applicants who had already been interviewed who seek reissuance or to overcome a prior refusal;
Applicants who were scheduled for appointments in March, April, or May and whose appointments were cancelled due to the COVID-19 pandemic and worldwide suspension of routine visa processing;"Oncelik sirasi yukarida belirtilmis. Davada ismi olanlar en oncelikli, sonra tekrar vize basimi icin bekleyenler, ve mart nisan mayis ayinda randevulari iptal edilenler.
Hemen altinda da soyle devam ediyor
"Although DV-2020 applicants may be issued an immigrant visa under this court order, Presidential Proclamation 10014, which suspends entry into the United States of certain immigrants (including Diversity Visa applicants), remains in effect until December 31, 2020, and can be extended by the President."
Vizeyi alsaniz bile 31 Aralik'a kadar giriniz yasak!
"DV-2020 applicants whose visas will expire before December 31, 2020 when Proclamation 10014 is currently due to expire, will be unable to immigrate on that visa, unless they are exempt from the Proclamation, and cannot be issued a new visa after September 30, 2020. DV applicants are reminded that if they were either in the United States, or held a valid immigrant visa on April 23, when Presidential Proclamation 10014 went into effect, they are exempt from the Proclamation. DV applicants who held valid DV visas on April 23 but were unable to travel and whose visas have since expired, may be reissued a DV visa before September 30, 2020."
Sonrasinda soyle bir yazi var. 23 Nisan'da gecerli vizesi olanlara tekrardan vize basilabiliyor 30 Eylul'e kadar.
Simdi merak ettigim konu DV visamiz yeniden basilirsa 31 Aralik dan once girebiliyor muyuz giremiyor muyuz?
Bu arada konu daha once gundeme gelmis olabilir fakat son guncelleme bugun olmus.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
