[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Muhtaradana merhaba ben ds260 ı gönderdim ancak bahsettiğiniz onay ı alıp almadığımı bilmiyorum bu onayı alıp almadığı mı nasıl öğrenebilirim/
-
Esenlikler,Ankara ABD büyükelçiliğinden mülakat tarihi alanlar oluyor mu son günlerde acaba ? Teşekkürler...
-
@tolgamg, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells sağlık raporu standart olarak 6 aylık verilmiyor muydu zaten? 3 aylığı daha önce hiç duymamıştım.
hayir, eger balgam testi yapildiysa buyuk ihtimal 3 aylik verilecek demektir.
-
@mkonca, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Bugün 4 arkadaşımız onay emaili aldi
harika haber, arkadaslara soyler misiniz foruma da bilgileri kendileri aktarmayi unutmasinlar...
-
@ByDoski, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@mkonca neden bize mesaj gelmedi? 🤔
Disisleri Bakanligi bir oncelik sirasi belirlemis mulakat tarihi icin.
Sayin @mkonca , randevular hangi gun acaba?
-
@akcnmehmet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana merhaba ben ds260 ı gönderdim ancak bahsettiğiniz onay ı alıp almadığımı bilmiyorum bu onayı alıp almadığı mı nasıl öğrenebilirim/
Dosya numaraniz nedir?
-
@usanyc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Esenlikler,Ankara ABD büyükelçiliğinden mülakat tarihi alanlar oluyor mu son günlerde acaba ? Teşekkürler...
Henuz mulakat tarihleri aktarilmadi foruma ama en az 4 kisiye mulakat tarihi ya verildi ya da verilmek uzere...
-
Ben mulakat tarihi alabildim bakalim... kismetse
-
@erkcet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Ben mulakat tarihi alabildim bakalim... kismetse
hangi gune aldiniz sayin @erkcet ?
-
Gecen yil Eylul ayinda Ankara'daki konsolosluk 270 tane DV vizesi basmis... Umuyorum ki bu ayin geri kalaninda da ayni performansi gosterirler: https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Immigrant-Statistics/MonthlyIVIssuances/SEPTEMBER 2019 - IV Issuances by Post and Visa Class.pdf

-
..........
-
@crazycells 30 Eylül’e Sadece 20 gün kaldı bu kadar kısa sürede kaç kişi ile mülakat yapabilirler ki Son vize basım tarihinin uzatılması lazım Av.Curtis Morrison’un yardımdıcı açılacak yeni davada davacı olduğum için benim beyan vermemi istedi whatsapp’da canlı görüştük söylediğim herşey kayıta alındı mahkemeye sunulacak Resmen Us Başkanı Donald John Trump ile mahkemelik olduk şaka gibi:)
Bol sanslar sayin @usanyc , ben de bunu umuyorum...
Insallah hakim DOS'un cabasini yeterli bulmaz da, sureyi birkac ay daha uzatip ayricalik tanir. Tabii boyle bir karar yasalara karsi gelecegi icin ust mahkemeye tasinacaktir, o durumda 1 Ekim sonrasi basilabilecek vizelere ne olacagini ben de bilmiyorum...
-
@crazycells 30 Eylül’e Sadece 20 gün kaldı bu kadar kısa sürede kaç kişi ile mülakat yapabilirler ki Son vize basım tarihinin uzatılması lazım Av.Curtis Morrison’un yardımdıcı açılacak yeni davada davacı olduğum için benim beyan vermemi istedi whatsapp’da canlı görüştük söylediğim herşey kayıta alındı mahkemeye sunulacak Resmen Us Başkanı Donald John Trump ile mahkemelik olduk şaka gibi:)
"Dede Amerikaya nasıl geldin ?" "Sit down kid" "I'm going to tell you great story"
-
.........
-
@erkcet nasıl yani mülakat tarihi vermeye başladılarmı 2020miler için #anchor(title)
-
@umit-muhamedov-0, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@erkcet nasıl yani mülakat tarihi vermeye başladılarmı 2020miler için #anchor(title)
evet, su baslikta da twitter'dan aktarilan bilgilere gore pek cok konsolosluk mulakat tarihi vermeye baslamis:
-
Av.Curtis Morrison’30 Eylül son vize basım tarihinin uzatılması için açacağı davada davacı olan var mı? Ben davacı oldum umarım işe yarar...
günaydın,
ödemeyi nasıl yaptınız?
kredi kartı kabul ediyorlar mı? -
@erkcet tebrik ederim, hayırlı olsun
-
Haftaya gun aldim. Simdi mulakat belgelerinin hepsi gerekiyor mu? AIS'de adresi nasil degistirebilirim?
-
@arnold-layne yanlis bilgilendirmr yapmay8n imza sirkuleri ile aliniyor genelde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum