DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@tanti :)
-
@heisenberg tam beni anlatmışın kardeşim
-
@heisenberg nick name de sıkıntı hocam😂😂 Breaking Bad düşünürsen olumsuz, Nobelli Fizikçi Heiaenberg’i düşünürsen ironi. Adam belirsizlik ilkesini bulmuş. Tam bizlik 😂😂
-
@gözde aynen bende girip bakıyorum hemen :) belki girip bakmak ve hayallerin bir süre daha ertelenmesi canını sıkıyordur. sende haklısın arkadaşım. ama özleriz seni bunu bil lütfen :)
-
Ben de kazanamadığımı öğrendiğim gün, önümüzdeki seneye kadar yazmayacağım demiştim ama tutamıyor kendini insan😊 Herkese selamlar, saygılar.
-
@likable beraberlik de yetiyor 🤣🤣
-
-
Bence aynı duyguları, aynı heyecanı veya umudu taşıyan insanlar olarak iletişimde kalmak her zaman daha olumlu olacaktır arkadaşlar. Çünkü siz ve sizin gibileri anlayabilen gerçek hayatta çok fazla kişi yok, özellikle yakın çevrede.
-
@freeworld katılıyorum. ayrıca birlikte aynı amaç için sinerji yaratıyoruz :) evrene mesaj :)
-
@heleniki DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@freeworld katılıyorum. ayrıca birlikte aynı amaç için sinerji yaratıyoruz :) evrene mesaj :)
Bu sefer yemeyiz 😂
-
@evren kardeşim.. büyük başarılar korkaklardan kaçar. Ben başarılı olacağınıza inanıyorum. Yakalayacağınız yaşam standartını, çocuğunuzun alacağı eğitimi düşünün. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
-
-
@heleniki DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@crazycells gruba iyi isim buldunuz başkanım :) Dedikodu styleeee :) Gerçekten bu gruptakilere sataşmasınlar valla cenaze çıkmış gibiyiz hala şokunu yaşıyoruz :)
ben saka olarak yazmistim ama sayin @Takip degistirmis bile 😊
-
@likable bu her sene söylenen bir şey zaten
-
@gözde DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@tanti forumdaki hesabımı dondurmak ile ilgili bir şey soracaktım bunun için ayrıca bir başlık açmalımıyım bilemedim
Forum Hakkinda bolumunde konu acabilirsiniz yahut bana ozel mesaj da gonderebilirsiniz.
-
@crazycells teşekkür ederim açıyorum hemen
-
@tanti hahahaha tanti valla adım uğursuza çıkacak :)
-
@guropeth DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@tanti bana kimsenin o konuda zararı olmaz, kendi kendime yetiyorum zaten :)
@heleniki, @gözde sağolun iyi dilekleriniz için.
yalnız grubun adı gerçekten değişmiş, ben şaka sanmıştım :)
ben de saka sanmistim :) ama icerige uygun bir baslik oldugundan kalmasinda sakinca yok 🙂
-
@crazycells büyükşehir belediye çalışıyor :)
-
@gözde DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@likable bu her sene söylenen bir şey zaten
hadi ya bu da gol değil desenize
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum