DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@crazycells DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
@efb DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
Geçen senelerde dvlottery sayfasında numaranızı saklayın yaziyormuydu?çünkü bu sene saklayın diye yaziyor..
her yil yaziyor, merak etmeyin :) klasik yasal bir uyari o. Arada sirada hatalar oldugunun onlar da farkindalar. Daha sonra cikacak sorunlar icin kendilerini koruyorlar.
ama her yıl resmi twitter hesaplarından yeniden çekiliş olacağına dair şeyler söylemiyorlar değil mi? :)
dv-2019 için umudumuzu biraz daha devam ettirmemize izin ver @crazycells :) -
@sinanoren DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
Geçen senelerde dvlottery sayfasında numaranızı saklayın yaziyormuydu?çünkü bu sene saklayın diye yaziyor..
her yil yaziyor, merak etmeyin :) klasik yasal bir uyari o. Arada sirada hatalar oldugunun onlar da farkindalar. Daha sonra cikacak sorunlar icin kendilerini koruyorlar.
ama her yıl resmi twitter hesaplarından yeniden çekiliş olacağına dair şeyler söylemiyorlar değil mi? :)
dv-2019 için umudumuzu biraz daha devam ettirmemize izin ver @crazycells :)evet, olacak demiyorlar ama 😊 olacak deseler ben her yerde duyurusunu yapardim zaten 😊 "belki, olabilir" diyorlar... O nedenle gereksiz yere umut dagitmak istemiyorum sayin @sinanoren 😊 Yoksa ben neden istemeyeyim Turkiye'den daha fazla insanin secilip ABD'ye gelmesini 😊benim de kardes, kuzen ve yakin akraba olmak uzere cevremde sonucunu bekledigim bir suru kisi var. Maalesef hicbiri olumlu sonuc alamadi bu yil... 😊
-
dv-2019 için umudumuzu biraz daha devam ettirmemize izin ver @crazycells :)evet, olacak demiyorlar ama 😊 olacak deseler ben her yerde duyurusunu yapardim zaten 😊 "belki, olabilir" diyorlar... O nedenle gereksiz yere umut dagitmak istemiyorum sayin @sinanoren 😊 Yoksa ben neden istemeyeyim Turkiye'den daha fazla insanin secilip ABD'ye gelmesini 😊benim de kardes, kuzen ve yakin akraba olmak uzere cevremde sonucunu bekledigim bir suru kisi var. Maalesef hicbiri olumlu sonuc alamadi bu yil... 😊
biz, en az bizim kadar hayalperest bir moderatör istiyoruz sadece. :) bize umut dağıtsın, hatta yapabiliyorsa green card dağıtsın :)
-
biz, en az bizim kadar hayalperest bir moderatör istiyoruz sadece. :) bize umut dağıtsın, hatta yapabiliyorsa green card dağıtsın :)
keske :)
-
kazanamadık ama yine de forumdan kopmak zor. aklımızda green card, kalbimizde bu heyecan olduğu sürece bırakacak gibi de görünmüyoruz.
- tebrikler Apex. kulübümüzün bir milyonuncu üyesi oldun ve son model bir otomobil kazandın bizden.
– ne diyeceğimi bilemiyorum. çok duygulandım. şansım dönüyor mu ne? - evet şansın durmadan dönüyor. şimdi de döndü ve otomobili kaybettin mesela.
– ama… ama… - aramıza hoşgeldin.
- tebrikler Apex. kulübümüzün bir milyonuncu üyesi oldun ve son model bir otomobil kazandın bizden.
-
Çekiliş sonucunu beklediğim süreç gerçekten çok güzeldi :) bi heyecan umut vardı ilk defa başvurmuştum ve içimde tuhaf bir şekilde çıkacak gibi bir his vardı aslında ama maalesef:(
Şimdi neden daha önceki yıllarda başvuru yapmadım diye düşünüyorum Aslında.
26 yaşındayım ve bu program kapanmadığı sürece bundan sonraki süreçte başvuru yapıcam.
Çıkan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum çıkmayanlara da sonraki yıllar için şans diliyorum -
Case no 25XXX’in üzerinde denk gelmedim ve az kazanan var sanki 3500 kişi değilde 1000 kişinin Romantizmini yaşıyorlar 😋😁
Metin2 forum -
O zaman klüb marşımız bu olsun ve hepinize gelsin (:
https://www.youtube.com/watch?v=KQXbQN3jNA8 -
@likable DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
Case no 25XXX’in üzerinde denk gelmedim ve az kazanan var sanki 3500 kişi değilde 1000 kişinin Romantizmini yaşıyorlar 😋😁
İşte umutlanmaya bir sebep daha. Bu çekilişle az kişiyi açıkladılar. 2ci çekiliş ve ya çekilişin devamını açıklama yolda :)
-
@borat Totem olur belki...sizi dinledim ve profil fotoğrafını değiştirdim..2020 de de almasınlar da göreyim.. 😂😂😂👍
-
Kırıyoruz kafayı Ozaman Dans 🕺🏻👏🏻😁
-
@likable kırmamışmıydık zaten :)
-
@gözde arkadaşım Turist vizesiyle gidip kalmayı düşünüyorum. Ekim başvurusu yaptıktan sonra giderim. Sonuç olumluysa dönerim yoksa 😁🤔
-
@likable turist vizesiyle gidince de çalışmak sıkıntı
-
Kazanan kişi sayısı ne zaman açıklanıyor
-
@islek DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
Kazanan kişi sayısı ne zaman açıklanıyor
Sanirim bir sonraki visa bulletin'de gorecegiz (daha once resmi bir aciklama yapilmazsa).
Ornegin DV-2018 (onceki cekilis) icin bilgileri veren ve Haziran 2017'de yayinlanan visa bulletin burada (Bolum E)
-
Bu sene kazanan sayısı az gibi geldi acaba geçen sene kazananların çoğu mülakat tarihi alamadığı için bu sene kazanan kişi sayısı daha mı az.
-
@islek orası bir muamma bence şehir efsaneleri dolaşıyor ortada bakalım bekleyip göreceğiz .
-
@heisenberg DV2019 Kaybedenler Kulübü içinde söyledi:
@borat Totem olur belki...sizi dinledim ve profil fotoğrafını değiştirdim..2020 de de almasınlar da göreyim.. 😂😂😂👍
İste bu ... 💪
-
@gözde bekleye bekleye göremeden gidecekmişiz gibi geliyor 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum