Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

• @crazycells Evet,benım de dıkkatımı cektı..Evrak ıstemısler ve onaylanmıs,bız daha once yolladık ama acaba bıze maıl mı gelmedı :) Geldı bız mı kacırdık , fazla heyecanlı bır bekleyıs..Sonu hayırlı olsun hepımız ıcın.

• Arkadaşlar üşenmedim :D (işsiz değilim )

2 ocak ile 30 eylüle kadar olan günlere baktım düz hesap 272 gün , bayram , haftasonu , dini bayramlarıda çıkarırsak 249 gün kalıyor :D

yani vize basılabilmesi için ortlama 245 gün gibi bir süre var.

Yetermi ? Bence yeter...

• Arkadaşlar selamlar,

Herhangi bir mesleki veya yardım kuruluşuna kayıtlı mısınız sorusunu sehven no işaretlemişim. Bu hata için formu açtırmalı mıyım yoksa konsolosluk gorusmesinde belirtsem yeterli olur mu? Bu arada konsolosluk gorusmesine kadar mesleki statüm de değişecek.

Not:
    Şu anda stajyer avukatım. İstanbul barosuna kayıtlıyım. Mülakat tarihime kadar avukat olacağım.

• @AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar üşenmedim :D (işsiz değilim )

2 ocak ile 30 eylüle kadar olan günlere baktım düz hesap 272 gün , bayram , haftasonu , dini bayramlarıda çıkarırsak 249 gün kalıyor :D

yani vize basılabilmesi için ortlama 245 gün gibi bir süre var.

Yetermi ? Bence yeter...

yine çok ama çok basit bir matematiğe göre bu sene en iyi ihtimalle 25xxxx son olarak vize alabilecek diye biliriz...

bu tahminde 2018 de ki rutin işleyişe göre tabi....

• Merhaba okuldan kaynaklı da-260 formunu daha yeni doldurma fırsatı bulabildim. Eğitimle ilgili kısımda suan okuduğum okuku yaziyorum ve ds-260 doldurma rehberinde yazdığı gibi Okulun bitiş tarihini bugünün tarihi yazıyorum ama kabul etmiyor 2 sene sonra mezun olucam ileri bir tarihmi yazmaliyim .?

• ilginc bir hizla KCC calismaya devam ediyor. 5 gun once gonderdigim evraklar icin az once onay maili geldi artik mulakat icin hazirsin diyor :)

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar herkese, bazen buradan soran oluyor. O yüzden bilgilendirme yapmak istedim. Bana da evrakların ok olduğuna dair onay maili geldi.
    Tabloyu güncelleyelim @serdaragorn bey. Sefa beye de mail gelmiş. Telegramdan yazdı.

• @serdaragorn bundan once acaba ds 260 ı ilk yolladıgınızda confırmatıon mail i diye ayrı bır mail attılar mı SİZE. .. Gruptan geldiğini soyleyen arkadaslar varda... bana herhangi bır mail gelmedi :( normal mi ?

• @aydın-t formu en son onayladiktan sonra ister bilgisayariniza indiriyorsunuz istersenizde email olarak isteyebiliyorsunuz. Eger orada istemediyseniz otomatik bisey gelmez bana da gelmedi, ayni sekilde giris yapip Completed kismina tiklayip ustten Sign bolumune giderseniz bu sayfaya tekrar ulasir email olarak isteyebilir yada print diyerek kaydedebilirsiniz.

• @serdaragorn @fiyakasiz-adam Hayırlı olsun arkadaşlar . Heyecan var mı ? )) Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına :)

• @Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@serdaragorn @fiyakasiz-adam Hayırlı olsun arkadaşlar . Heyecan var mı ? )) Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına :)

Trump amca 3 kasımda kaybedince asıl heyecan o zaman başlayacak. !!!

• @fiyakasiz-adam Hahaha aynen seçim denince tüylerim diken diken oluyor :)

• Bugün evrak onay maili geldi arkadaşlar. Takip edenler için bilgilendirme yapayım dedim. Excel tablosunda güncelleme yapacağım.

• @thementor Hayırlı olsun :)

• Arkadaşlar anlamadığım birşey var. Neye göre onay maili geliyor. Bazı yüksek Case Number olan arkadaşlara gelmesini nasıl anlamalıyız. Onay içinde mi lottery yapıyorlar. Yoksa başka bir teknik mi var. Bilenler yazabilirse aydınlanırız

• @serdaragorn aaa bahsettıgınız belgeyi aldım.. ben ayrı bır mail gelecek sandım :) sevındım tesekkurler

• @nevzi sanki formu tekrar açtıranlara evrak isteği maili geliyor gibi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugr2021, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar selamlar,

Herhangi bir mesleki veya yardım kuruluşuna kayıtlı mısınız sorusunu sehven no işaretlemişim. Bu hata için formu açtırmalı mıyım yoksa konsolosluk gorusmesinde belirtsem yeterli olur mu? Bu arada konsolosluk gorusmesine kadar mesleki statüm de değişecek.

Not:
    Şu anda stajyer avukatım. İstanbul barosuna kayıtlıyım. Mülakat tarihime kadar avukat olacağım.

Şu anda bir değişiklik yapmanıza gerek yok. Görüşme sırasında gerekirse bilgi verirsiniz.

• @erenaksoyyy, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

DS260 ı doldurduktan sonra bana bi comfirmation maili geldi fakat bu evrak istemi maili değildir değil mi?

Siz o emaili kendinize gonderdiniz, o email KCC'den gelmedi. KCC'nin emailini beklemelisiniz...

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    304 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 28 Oy
    3k İleti
    773k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k