[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Bu ileti silindi! -
@aydın-t onu @crazycells abi daha iyi bilir.
-
@crazycells Evet,benım de dıkkatımı cektı..Evrak ıstemısler ve onaylanmıs,bız daha once yolladık ama acaba bıze maıl mı gelmedı :) Geldı bız mı kacırdık , fazla heyecanlı bır bekleyıs..Sonu hayırlı olsun hepımız ıcın.
-
Arkadaşlar üşenmedim :D (işsiz değilim )
2 ocak ile 30 eylüle kadar olan günlere baktım düz hesap 272 gün , bayram , haftasonu , dini bayramlarıda çıkarırsak 249 gün kalıyor :D
yani vize basılabilmesi için ortlama 245 gün gibi bir süre var.
Yetermi ? Bence yeter...
-
Arkadaşlar selamlar,
Herhangi bir mesleki veya yardım kuruluşuna kayıtlı mısınız sorusunu sehven no işaretlemişim. Bu hata için formu açtırmalı mıyım yoksa konsolosluk gorusmesinde belirtsem yeterli olur mu? Bu arada konsolosluk gorusmesine kadar mesleki statüm de değişecek.
Not:
Şu anda stajyer avukatım. İstanbul barosuna kayıtlıyım. Mülakat tarihime kadar avukat olacağım. -
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar üşenmedim :D (işsiz değilim )
2 ocak ile 30 eylüle kadar olan günlere baktım düz hesap 272 gün , bayram , haftasonu , dini bayramlarıda çıkarırsak 249 gün kalıyor :D
yani vize basılabilmesi için ortlama 245 gün gibi bir süre var.
Yetermi ? Bence yeter...
yine çok ama çok basit bir matematiğe göre bu sene en iyi ihtimalle 25xxxx son olarak vize alabilecek diye biliriz...
bu tahminde 2018 de ki rutin işleyişe göre tabi....
-
Merhaba okuldan kaynaklı da-260 formunu daha yeni doldurma fırsatı bulabildim. Eğitimle ilgili kısımda suan okuduğum okuku yaziyorum ve ds-260 doldurma rehberinde yazdığı gibi Okulun bitiş tarihini bugünün tarihi yazıyorum ama kabul etmiyor 2 sene sonra mezun olucam ileri bir tarihmi yazmaliyim .?
-
ilginc bir hizla KCC calismaya devam ediyor. 5 gun once gonderdigim evraklar icin az once onay maili geldi artik mulakat icin hazirsin diyor :)
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar herkese, bazen buradan soran oluyor. O yüzden bilgilendirme yapmak istedim. Bana da evrakların ok olduğuna dair onay maili geldi.
Tabloyu güncelleyelim @serdaragorn bey. Sefa beye de mail gelmiş. Telegramdan yazdı. -
@serdaragorn bundan once acaba ds 260 ı ilk yolladıgınızda confırmatıon mail i diye ayrı bır mail attılar mı SİZE. .. Gruptan geldiğini soyleyen arkadaslar varda... bana herhangi bır mail gelmedi :( normal mi ?
-
@aydın-t formu en son onayladiktan sonra ister bilgisayariniza indiriyorsunuz istersenizde email olarak isteyebiliyorsunuz. Eger orada istemediyseniz otomatik bisey gelmez bana da gelmedi, ayni sekilde giris yapip Completed kismina tiklayip ustten Sign bolumune giderseniz bu sayfaya tekrar ulasir email olarak isteyebilir yada print diyerek kaydedebilirsiniz.
-
@serdaragorn @fiyakasiz-adam Hayırlı olsun arkadaşlar . Heyecan var mı ? )) Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına :)
-
@Masda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@serdaragorn @fiyakasiz-adam Hayırlı olsun arkadaşlar . Heyecan var mı ? )) Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına :)
Trump amca 3 kasımda kaybedince asıl heyecan o zaman başlayacak. !!!
-
@fiyakasiz-adam Hahaha aynen seçim denince tüylerim diken diken oluyor :)
-
Bugün evrak onay maili geldi arkadaşlar. Takip edenler için bilgilendirme yapayım dedim. Excel tablosunda güncelleme yapacağım.
-
@thementor Hayırlı olsun :)
-
Arkadaşlar anlamadığım birşey var. Neye göre onay maili geliyor. Bazı yüksek Case Number olan arkadaşlara gelmesini nasıl anlamalıyız. Onay içinde mi lottery yapıyorlar. Yoksa başka bir teknik mi var. Bilenler yazabilirse aydınlanırız
-
@serdaragorn aaa bahsettıgınız belgeyi aldım.. ben ayrı bır mail gelecek sandım :) sevındım tesekkurler
-
@nevzi sanki formu tekrar açtıranlara evrak isteği maili geliyor gibi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum