[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Mustafa-Sayılan bilmiyorum ama avukat ayhan öğmen 6 aydan fazla kaldıgınız ülkelerden sabıka kaydı isterler dedi ve mülakatta istediğini belirtiyor. Hadi mülakat zamanına daha var fakat kcc mail gönderdiğinde adli sicil kaydı olarak geri mail atmamız gerekiyor mu onu bilmiyorum.
-
@infant27, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells teşekkürler duymuşsunuzdur avukat ayhan öğmen var amerika vizelerle alakalı çok bilgisi olan biri ona sordum ama 6 aydan fazla kaldıgınız tüm ülkelerden sabıka kaydı isteniyor diyor ancak mülakatta isteniyor sanırım söylediğine göre. Pekı kccden mail geldiğinde göndermemiz gerekiyor mu? cünkü giris cıkıs sorunları var malum mülakat zamanı götürürüm o zamana kadar olaylar dinmiş olur umarım ama benım ıcın suan onemlı olan kccye gönderecegim mailde elimde olmayacak ne yapabilirim bilmiyorum
Hangi ulkeden bahsediyorsunuz?
-
@crazycells Gürcistan için hocam
-
@Mustafa-Sayılan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells teşekkürler duymuşsunuzdur avukat ayhan öğmen var amerika vizelerle alakalı çok bilgisi olan biri ona sordum ama 6 aydan fazla kaldıgınız tüm ülkelerden sabıka kaydı isteniyor diyor ancak mülakatta isteniyor sanırım söylediğine göre. Pekı kccden mail geldiğinde göndermemiz gerekiyor mu? cünkü giris cıkıs sorunları var malum mülakat zamanı götürürüm o zamana kadar olaylar dinmiş olur umarım ama benım ıcın suan onemlı olan kccye gönderecegim mailde elimde olmayacak ne yapabilirim bilmiyorum
Açıkcası bu hususta benim de bir sorum/sıkıntım var idi fakat şu şekilde çözdüm. Ben Karadağ'da resmi olarak yaklaşık bir yıl çalıştım fakat remote olarak çalıştım. Bu bir yılın üç ayı Karadağ'da 15 günü farklı bir ülkede tekrar üç ayı Karadağ'da 15-20 günü farklı ülkelerde geçirdim. Dolayısı ile düzenli olarak altı aydan uzun süre kalmadığım için benden böyle bir belge talep etmeyeceklerini düşünüyorum.
Suradan ulkeye gore kontrol edebilirsiniz, ulkelerin cok buyuk bir bolumu icin sinir 1 yil:
-
@crazycells Gürcistan için hocam
Eger artik Gurcistan'da degilseniz 1 yil.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Açıkcası bu hususta benim de bir sorum/sıkıntım var idi fakat şu şekilde çözdüm. Ben Karadağ'da resmi olarak yaklaşık bir yıl çalıştım fakat remote olarak çalıştım. Bu bir yılın üç ayı Karadağ'da 15 günü farklı bir ülkede tekrar üç ayı Karadağ'da 15-20 günü farklı ülkelerde geçirdim. Dolayısı ile düzenli olarak altı aydan uzun süre kalmadığım için benden böyle bir belge talep etmeyeceklerini düşünüyorum.
Suradan ulkeye gore kontrol edebilirsiniz, ulkelerin cok buyuk bir bolumu icin sinir 1 yil:
Teşekkürler, bu hususta net bir bilgim yoktu lakin söylediğim gibi ben periyodlar halinde kaldım özel bir durum ama Karadağ için çalışma ve oturum iznim olduğuna dair bir yıllık geçiçi kimliğim dahi bulunmakta.
-
Teşekkürler, bu hususta net bir bilgim yoktu lakin söylediğim gibi ben periyodlar halinde kaldım özel bir durum ama Karadağ için çalışma ve oturum iznim olduğuna dair bir yıllık geçiçi kimliğim dahi bulunmakta.
Su an Karadag'da degilseniz 1 yil.
-
@crazycells 2017 2018 yillari arasinda yaklaşık 10.5 11 ay kadar kaldım da anladığım kadarı ile şuanda güncel yaşadığımız adreste 6 aydan fazla ikamet edince sabıka kaydı isteniyor sanırsam ama tam 12 ay doldurursakta eskiden de yaşamış olsak yine de götürmeliyiz mülakat zamanı isterlerse eğer götüreyim ben tek kafamı kurcalayan kcc mail de gönderip göndermeyecegimiz ile alakalıydi cevabınız için teşekkürler hocam herkese yardımcı oluyorsunuz iyiki bu forum var
-
@infant27 Hocam iyi geceler. Karadağ hakkında sizden bilgi almak isterim. Uygun olduğunuz zamanda Özelden. Konu dışı oldu biraz ama kusura bakmayın. Herkese hayırlı geceler.
-
@vulture, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@infant27 Hocam iyi geceler. Karadağ hakkında sizden bilgi almak isterim. Uygun olduğunuz zamanda Özelden. Konu dışı oldu biraz ama kusura bakmayın. Herkese hayırlı geceler.
Karadag ile ilgili bilgileri surada da bekliyoruz :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/379/karadag-da-oturum-izni-ve-vatandaslik
Ozelden bilgi almak yasak :)
-
@vulture, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Karadag ile ilgili bilgileri surada da bekliyoruz :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/379/karadag-da-oturum-izni-ve-vatandaslik
Ozelden bilgi almak yasak :)
Uyarınız için sağolun. Dikkat edeceğim :)
-
@vulture merhaba Karadağ hakkında bilgim yok maalesef hiç gitmedim
-
@crazycells 2017 2018 yillari arasinda yaklaşık 10.5 11 ay kadar kaldım da anladığım kadarı ile şuanda güncel yaşadığımız adreste 6 aydan fazla ikamet edince sabıka kaydı isteniyor sanırsam ama tam 12 ay doldurursakta eskiden de yaşamış olsak yine de götürmeliyiz mülakat zamanı isterlerse eğer götüreyim ben tek kafamı kurcalayan kcc mail de gönderip göndermeyecegimiz ile alakalıydi cevabınız için teşekkürler hocam herkese yardımcı oluyorsunuz iyiki bu forum var
evet, halihazirda yasiyorsaniz 6 ay, eger gecmiste yasadiysaniz 12 ay...
Fakat Ingiltere gibi bazi ulkelerde iki sinir da 6 ay... Gecen yillarda baska bir ulke bulmustuk sanki siniri 6 ay olan fakat su an ismini hatirlayamadim. O nedenle size verdigim linkte ulke icin ozel bir not var mi yok mu diye kontrol etmeniz iyi olur. Fakat nerdeyse tum ulkeler icin sinir 12 ay.
-
@vulture sanirim Mustafa Bey'i etiketleyecektiniz :) @Mustafa-Sayılan
-
@infant27 Pardon hocam. Yanlış etiket :)
-
@vulture sanirim Mustafa Bey'i etiketleyecektiniz :) @Mustafa-Sayılan
Evet yanlış oldu. Mustafa beyi etiketleyecektim :)
-
@Mustafa-Sayılan Saolun, dediğiniz gibi iyimser olmak lazım. Belli olmaz belki de süreç gitmek isteyenler için koronadan olumlu etkilenir :D . Umarım isteyen herkes gidebilir.
sevgiler. -
Merhaba
DS-260 formunun tamamını doldurup save ettim. Son kısımda sign and submit yapamıyorum. Basınca değişiklik olmuyor. Confirmation a geçemiyorum. Neden oluyor olabilir
Teşekkürler -
@Gökhan-Gökdeniz, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba
DS-260 formunun tamamını doldurup save ettim. Son kısımda sign and submit yapamıyorum. Basınca değişiklik olmuyor. Confirmation a geçemiyorum. Neden oluyor olabilir
TeşekkürlerHer hangi bir hata alıyor musunuz ? Case number'da bulunan aradaki sıfırları sildiniz mi ? örneğin sizin numaranız 2021EU00008xxx siz bunu 2021EU8xxx şeklinde yazmalısınız. Saygılarımla
-
@vesmer76 selam eşim ve benimde aynı şekilde bir yıl daha vardı pasaport suresine fakat sağlama almak için iptal ettirip 10 yıllık pasaport cikarttik.vize tarihinde ugrasmaktansa iyidir dizede tavsiyem budur
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum