[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Ryback tamam,tekrardan çok teşekkür ederim.Hakkınızı helal edin,yordum sizi de. Adli sicil kaydını da inşallah sorun olmadan alırsam ilgili konuda deneyimimi paylaşacağım.
-
arkadaşlar, 2018 yılında j1 statum bitmeden statu degisimine basvurdum ve b2 ya basvurdum içerdeyken ve onay aldim. YASAL ŞEKİLDE KALDIM ve sürem dolmadan da ülkeyi terkettim.
Have you ever been unlawfully present, overstayed the amount of time granted by an immigration official or otherwise violated the terms of a U.S. visa?
bu soruya evet deyip açıklamaya durumu açıklamalı mıyım? çünkü ds formunda vize uzatımıyla ilgili hiçbir soru yok ve forma baktiklari zaman j1 ile 9 ay kalmışım gibi görünüyor
-
Dostlar selam,
Ben su anda bir yüksek lisans programına kayıtlıyım, ancak pasif durumda. Yani bu dönem sonunda kaydım silinecek yasal olarak. Zaten devam etmiyorum.
DS260’i doldururken bu üniversite bilgisini yazmayı planlamıyorum. Mülakata kadar sildirmiş olacağım insallah kaydımı. Bu durum bir problem olur mu? Yoksa formu doldurmadan önce kaydı sildirsem mi?
-
@It-s-thilda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
arkadaşlar, 2018 yılında j1 statum bitmeden statu degisimine basvurdum ve b2 ya basvurdum içerdeyken ve onay aldim. YASAL ŞEKİLDE KALDIM ve sürem dolmadan da ülkeyi terkettim.
Have you ever been unlawfully present, overstayed the amount of time granted by an immigration official or otherwise violated the terms of a U.S. visa?
bu soruya evet deyip açıklamaya durumu açıklamalı mıyım? çünkü ds formunda vize uzatımıyla ilgili hiçbir soru yok ve forma baktiklari zaman j1 ile 9 ay kalmışım gibi görünüyor
Yasal şekilde kaldıysanız, hayır diyeceksiniz. Mülakatta sorarlarsa açıklarsınız. Evet derseniz kanunsuz olarak bulundum, izin verdikleri süreden fazla kaldım vs. demiş olursunuz. Böyle birşey yapmamışsınız.
-
@Cemil-Hacioglu çocuklara 5 senelik alinabiliyor
-
@Sono, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Dostlar selam,
Ben su anda bir yüksek lisans programına kayıtlıyım, ancak pasif durumda. Yani bu dönem sonunda kaydım silinecek yasal olarak. Zaten devam etmiyorum.
DS260’i doldururken bu üniversite bilgisini yazmayı planlamıyorum. Mülakata kadar sildirmiş olacağım insallah kaydımı. Bu durum bir problem olur mu? Yoksa formu doldurmadan önce kaydı sildirsem mi?
Yazmayabilirsiniz bu durumda. Problem olmaz.
-
@ZoZO Yazdığım mesleklerle ilgili üniversitelerin ön lisans bölümlerini bitirdim hizmet sektörü hariç bu yüzden seçenekler işaretlerin ama mesela turkiyedeki mesleğim iş sağlığı ve güvenliği teknikleri değil ama diploma sahibiyim
-
Arakdaşlar benim kafam çok karıştı. Benim çalışma iznim var, çalışma iznimde ev hizmetleri olarak geçiyor işim. Bir de adıma şahıs iş yeri var mağazamız var. Ben iş yeri kısmına ikisini de yazabılıyor muyum ? Bir tanesini yazmam gerekıyorsa hangisini yazmam doğru olur ?
-
@Ryback ben wat yaptım aynı şey wat yapanlar için de geçerli mi adli sicil kaydı?
-
@Semanur-Öztürk, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Ryback ben wat yaptım aynı şey wat yapanlar için de geçerli mi adli sicil kaydı?
Su basligi inceleyebilirsiniz. ABD icin almaniz gerekmiyor.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arakdaşlar benim kafam çok karıştı. Benim çalışma iznim var, çalışma iznimde ev hizmetleri olarak geçiyor işim. Bir de adıma şahıs iş yeri var mağazamız var. Ben iş yeri kısmına ikisini de yazabılıyor muyum ? Bir tanesini yazmam gerekıyorsa hangisini yazmam doğru olur ?
Birini yazmaniz gerekiyorsa, fiziksel olarak nerede calisiyorsaniz genelde onu yazin.
-
@Ryback, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Birini yazmaniz gerekiyorsa, fiziksel olarak nerede calisiyorsaniz genelde onu yazin.
Teşekkür ederim. Fiziksel olarak mağazamız var orada çalışıyorum. Oturma izni almak için birisinin yanında ev hizmetleri yapıyor olarak gözüküyorum. Mülakatta bana çalışma iznimi hangi işten aldığımı sormazlar değil mi ? O kadar derinlemesine incelerler mi hocam ?
-
Teşekkür ederim. Fiziksel olarak mağazamız var orada çalışıyorum. Oturma izni almak için birisinin yanında ev hizmetleri yapıyor olarak gözüküyorum. Mülakatta bana çalışma iznimi hangi işten aldığımı sormazlar değil mi ? O kadar derinlemesine incelerler mi hocam ?
Birsey diyemiyorum bu konuda. Genelde magazada calisiyorsaniz, bazen ev hizmetlerinde de calisiyorsaniz sorun olmaz.
-
Merhaba. Daha önce turistik amaçlı Küba ya giden oldu mu? Green card sürecini nasıl etkiler fikri olan var mıdır?
-
Birsey diyemiyorum bu konuda. Genelde magazada calisiyorsaniz, bazen ev hizmetlerinde de calisiyorsaniz sorun olmaz.
Teşekkur ederım o zaman ikisinden birini yazsam sorun olmaz degıl mı ? Foruma bakacagım eger ikisini de yazmama izin verse yazacağım.
-
@Ryback bana benzer bir durum yaşayan biri evet de diyor :( asırı kararsız kaldım kesin bir cevap nasıl alabilrim
-
@It-s-thilda, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Ryback bana benzer bir durum yaşayan biri evet de diyor :( asırı kararsız kaldım kesin bir cevap nasıl alabilrim
Soruyu tekrar okuyun. Soruda sorulanlardan birini yaptirsaniz evet deyip aciklamasini yapabilirsiniz.
-
@Akay2021, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba. Daha önce turistik amaçlı Küba ya giden oldu mu? Green card sürecini nasıl etkiler fikri olan var mıdır?
Aciklama isteyebilirler ama bir sorun olmamasi lazim.
-
Eğitim bölümüne, üniversitede hazırlık dil okulu ayrıca eklenmeli midir? Ayrı bir diploma ve dil sertifikası aldık çünkü
-
Çok soru sordum ama...Eğitim bölümünde söyle bir sorum var ... 1 üniversite bitirdim 2. bir üniversitede formasyon aldım 3.bir üniversitede şuan son sınıf öğrencisiyim 4. Bir üniversiteye de kayıt yapıp 1 ay sonra kayıt sildim...+ lise var Toplamda 4 üniversite ve lise maceram var ...anlamadığım kısım ...number of educationAl institution attended sorusuna 1 2 3 4 5 ne Yazmalım acaba :(
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum