[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@ESTERGON, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba , ds260 formunu doldururken bir konuya çok takıldım. iş yerlerimin bilgilerini yazarken şuan çalıştığımdan başlayıp son 10 yılın kini yazmaya başladım. Ancak suan çalıştıgım işte çalışmaya devam ediyorum ama şöyle bir soru var "Employment Date To" ayrılma tarihi istiyor ve ben boş bırakıp geçmeye çalıştım olmadı doldurulması gerekiyor diyor sistem. Ama ben hala çalışıyorum bu konuda ne yapmalıyım yanlıs bir beyan vermek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
Şu videonun 16:15'ten sonraki kısmını dikkatlice izleyin:
-
@bolatmali teşekkür ederim yardımınız için benim oradan anladıgım bir önceki sayfada suanda çalışmakta oldugumuz yerı yazdıgımız için bir sonraki sayfa da son 10 yıl da ki geçmiş işleri sormuş ve o yüzden başlangıç ve bitiş tarihi istemiş
-
Bu ileti silindi! -
merhaba herkese,
şuan üniversite okuyorum, bundan önce başka bir üniversitede kaydım vardı ve sildirdim. bu durumda ds 260 formunda "highest level of education" kısmına ne yazmalıyım?
completed diyor eğer high school diploma yazacak olursam da iki ayrı liseye gittiğim için ikisini de yazmam gerekir mi? -
Merhaba
You have temporarily saved your application.
kayıt yaptıktan sonra bu yazı çıkıyor.
sorun var demek midir?? yada ne demek arkadaşlar bu yazı?
endişe etmeliyim?
teşekkür ler -
Merhabalar. 2021 için Sıralamam 38xxx. Sıra gelme olasılığı nedir?
-
@susadem Geçici olarak kayıt ettiğinizi söylüyor, dilediğiniz zaman kayıt ettiğiniz yerden devam edebilir ve göndermek istediğinizde formu gönderebilirsiniz.
-
@alkatrazz Şuan bir şey söylemek için çok erken, ama ben sıra geleceğini düşünüyorum.
-
@gokayK geçen yıllarda bu sıralara kadar geldi mi? Yoksa boşa mı ümitleniyorum
-
@gokayK Teşekkurler
-
Ben 2 yildir yurtta kaliyorum simdi coronadan dolayi ailemin yanina dondum ve asil ikamet ettigim yer burasi e devlette de fakat eylul’de okullar acilinca da yurda geri donecegim adres eklerken present adresses’a asil ikametgah adresim olan ve e devlette cikan aile evini mi yoksa e devlette kaldigim gozukmeyen yurdu mu eklemeliyim?
-
merhaba , simdi ben universitede lisans egitimi alirken on lisans diplomasi aldim egitim bilgilerimi girerken nasil girmeliyim bi bilgisi olan var mi ? meslek yuksek okulu mezunu olarak mi girmeliyim yoksa universite mi ? acikcasi dv basvuru formunu doldururken ne girdigimi unuttum . bi sorun yasarmiyim bu konu da . cok tesekkur ederim simdiden
-
Merhaba,ben 18 yıllık insan kaynaklarında çalıştım ancak şu anda işsizim (çalışmıyorum) primary occupation kısmına ne yazmam gerekmektedir?
teşekkür ederim. -
@susadem not employed yada unemployed yazıp adres kısmına kendi adresini yazabilirsiniz
sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor
:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075
Ayrıca süreç hakkında işleyişi görebilmemiz adına yeşilkartforumun dv2021 Excel formuna bilgilerinizi girerseniz çok iyi olur ⬇️
-
@tolgahansahin şu anda evde olduğunuz için ev adresinizi gireceksiniz, ardındanda yurt adresini
Ds260 formunun adres kısmını doldururken sizden asıl yaşadığınız adresleri soruyorlar, illa resmi ikametgah adresinizi yazmak zorunda değilsiniz
sorularınıza daha net ve doğru cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın,aşağıda bunu nasıl yapabileceğiniz anlatılıyor
:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075
Ayrıca süreç hakkında işleyişi görebilmemiz adına yeşilkartforumun dv2021 Excel formuna bilgilerinizi girerseniz çok iyi olur ⬇️
-
@vesmer76 4 yılık bir eğitim alırken 2.yılın sonunda ön lisans diplomasımı aldınız eğer bu şekilde ise
Course of study kısmına diploma aldığınız bölüm isminin ingilizce karşılığını, degree bölümüne ise diploma yazabilirsiniz -
DS260 formunu bitirdikten sonra sign kisminda neden case numaramizi 000 lar olmadan yaziyoruz?
-
@mhmmdkvnci merhabalar, sorun olmaz şuanki bitirdiğiniz en son okul liseymis o şekilde giriş yapmışsınız zaten. Durumunda herhangi bir değişiklik olursa mülakatta da soyleyebilirsiniz.
Herkesin yardımcı olması açısından imzanızı güncelleyin lütfen;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin -
@bolatmali, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Sono, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba,
Srhn'ın ilk 2 sorusuyla bağlantılı bir şey yazmak istiyorum. Bu kartın ilk basımı, girişten sonra başlayacakmış; bundan ötürü buradaki ilk giriş sürecini en iyi şekilde nasıl yürütebiliriz? Birçoğumuz ilk anda gidip yerleşmeyi düşünmeyebilir, o durumda kartın adrese gitmesi, oradan bize teslimi gibi karmaşaya sebep olabilecek bir süreç olabilir. Yanılıyor muyum?
Girişinizi yapıp geri döndükten sonra kartınız belirttiğiniz adrese genellikle 2/8 hafta arasında ulaşmış oluyor. Girişte size verilen göçmen vizesinin üstüne bir stamp basılıyor bu stamp sayesinde elinizde ki vize ile 1 yıl boyunca giriş sağlayabiliyorsunuz ilk girişinizden sonra.
İkinci girişinizi elinizde ki Stamp basılı vize İle gerçekleştirirseniz bu kargolama olayına girmemiş olursunuz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken durum 2. girişinizde aktarma değil direkt uçmanız gerekli.Cevabınız için çok teşekkürler. Ben damga olayını bilmiyor, ikinci girişi GreenCard ile yapmamız gerekir diye düşünüyordum. O halde ilk giriş - çıkıştan sonra yine aynı vize ile ikinci ve temelli giriş sonrasında green card'ı adresimizden almak daha mantıklı.
Vize mülakat tarihinden sonra 1 senelik çıkıyor ya normalde, damga bu süreyi değiştirmiyor; yani damganın üzerine 1 yıl olmuyor, değil mi?
-
Arkadaslar selamlar, bir ülkede kaç durumda kalıp ve o ülkeyi terk ettikten sonra o ülkeden adli sicil kaydı belgesini alinibiliniyor mu hiç bir suc kaydı olmasa dahi, malum ds-260 doldurulduktan sonra bir takim evraklar isteniyor ve onların icinde police certicate’de var. Bu sene talihlilerin birisi de benim bir arkadaşım onun icin soruyorum çünkü onun gecmiste bir ülkede kacak kalma durumu var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum