Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐

@Muhtaradana Konsolosluk ne zaman açılacak ?

• @Muhtaradana hayırlısı artık. Bu sene başvursaydık keşke dedik sadece. Numaramız yüksek diye başvurucaktık sonra birinin hakkını yemeyelim boşver olursa bu sene olsun dedik. Herşeyin hayırlısı. Artık ne olacak görücez çok yakında

• @İrem-Güzel biz baş vurduk ama olumsuz eğer nasipde varsa olur yoksa kimse bir şey yapamaz

• @İrem-Güzel ben başvuru yaptım, case numaram yüksekti diye. bu sene de çıktı. keşke başvuru yapsaydınız. ne olur ne olmaz diye, sonuçta engelleyen bir durum yok. ama umarım bu sene hep beraber gideriz. benimde geçen seneki case no 49xxx, bu sene 25xxx lerde çıktı.

• SORU: (2020 yılı için) Türkiye Istanbul'dan Amerika'ya giderken kesinlikle transit vize almak zorunda mıyız? Uçaklar genelde Polonya, Almanya, Fransa, Hollanda ve İngiltere'de durup öyle yola devam ediyor. Transit vize gerçekten de lazım mı? Siz nasıl bir yol izlediniz? Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

• @vubafommic-1036 Frankfurt üzerinden gidecekseniz transit vizeye gerek yok mesela. Geçerli bir ABD vizesi kabul ediliyor ancak Avrupa Birliği ülkelerinde son 14 günü geçirmiş kişilere uygulanan uçuş yasağından ötürü şu dönemde gidilebilir mi bilmiyorum, maalesef.

• @vubafommic-1036 sorunuzu aşağıdaki başlıkta sormuşsunuz sanırım⬇️
    ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) https://yesilkartforum.com/forum/post/4798

• @kushajj gidilemiyor maalesef

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Qatar uzerinden niye gitmeyi denemiyorsunuz? Doha'dan Chicago ve Dallas'a ucuslari var gorunuyor. Sanirim THY ile Doha ucuslari da var.

• Eğer haziranda ve temmuzda onay maili alırsak bir umit

• Çoğu kişi gibi benim de ümidim tükenmek üzere, beklemeye devam..

• @İrem-Güzel biz de başka birinin hakkını almayalım dedik başvurmadık, nereden bilelim gc lottery tarihinin en talihli talihsizleri olacağımızı... :( Mülakat tarihimizin 1 Nisan olduğunu duyup gevrek gevrek gülerek "konsolosluk size bir şaka yapmasın" diyen arkadaşlarımı da teker teker itinayla kınayacağım...

• @rodin eylüle kadar Açılır konsolosluklar sizler alırsınız dosyalarınız zaten konsoloslukta. Stresli bir dönem ama siz bence üzülmeyin yakın zaman da alırsınız.

• ⭐⭐⭐

@rodin Baskalarinin hakkina girmiyorsunuz. Zaten fazla kisi seciyorlar, siz vizenizi almayinca arka siralardaki birileri aliyor.

• Bu ileti silindi!

• ingiltere konslosluk işlemleri merkezi 23 haziranda hollanda konsolosluğuda randevü tarihleri oluşturdklarını ve en kısa sürede açılaçağı bilgisini paylaşmışlar.darısı abd konsolosluğuna

• Ben bugün Bosna Hersek konsolosluğuna mail attım belirsiz olduğunu ne zaman açılacağını bilmediklerini bildiren cevap yazdılar🥺Burda pandemi yasakları neredeyse tamamen kalkmasına rağmen😔

• @MySea, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Qatar uzerinden niye gitmeyi denemiyorsunuz? Doha'dan Chicago ve Dallas'a ucuslari var gorunuyor. Sanirim THY ile Doha ucuslari da var.

fligtradar'dan bakınca qatar'dan günde çok defa uçan uçak görünüyor ama neden kimse bunu düşünmüyor acaba yasal bir engel mi var diye düşünüyordum ben de

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    790
    1
    10 Oy
    790 İleti
    90k Bakış
    ATS16A
    @onursvr said: Bir sorum daha var. Bilgisi olanlardan rica: Çocuğum ortaokulu bitirdi bu haziranda. Liseye yeni okula kayıt yaptıracaz. mülakatımız eylülün ilk haftası. Çocuğun eğitim durumunu gösterir belge olarak ne götürmeliyim? Bitirdiği okulundan mayısta aldığımız öğrenci belgesi var. Ya da okulundan gidip mezun olduğuna dair belge alabilirim. Yoksa yeni okula kayıt yaptırıp oradan bir öğrenci belgesi mi alayım eğer kayıt sırasında verirlerse tabi. Zira mülakatımız okul açılmadan olacağı için evrağı da eylülün hemen başında almamız şart. BU durumda öğrenci begesi verirler mi? Bir de şu var: DS 260 formunu 24 temmuzda submit ettiğimiz için orada mevcut eğitim durumuna yeni okulunu yazamadık. Çünkü daha kayıt yaptırmadık ve de amerikada devam etmek niyetimizin olduğunu yazdık ds260 formuna. BU durumda benim mülakata götürmem gereken öğrenci evrağı ne olmalı? Mülakata beneficiary talihli olan çocuğunuzun eğitim durumunu gösterir herhangi bir belge götürmenize gerek yok. Geçmiş mülakat deneyimlerini ve resmi bildirileri tekrar gözden geçirmeniz sizi ekstra endişe ve kaygıdan arındıracaktır.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
  • 1 Oy
    46 İleti
    35k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k