[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Bu ileti silindi! -
Qatar uzerinden niye gitmeyi denemiyorsunuz? Doha'dan Chicago ve Dallas'a ucuslari var gorunuyor. Sanirim THY ile Doha ucuslari da var.
-
Eğer haziranda ve temmuzda onay maili alırsak bir umit
-
Çoğu kişi gibi benim de ümidim tükenmek üzere, beklemeye devam..
-
@İrem-Güzel biz de başka birinin hakkını almayalım dedik başvurmadık, nereden bilelim gc lottery tarihinin en talihli talihsizleri olacağımızı... :( Mülakat tarihimizin 1 Nisan olduğunu duyup gevrek gevrek gülerek "konsolosluk size bir şaka yapmasın" diyen arkadaşlarımı da teker teker itinayla kınayacağım...
-
@rodin eylüle kadar Açılır konsolosluklar sizler alırsınız dosyalarınız zaten konsoloslukta. Stresli bir dönem ama siz bence üzülmeyin yakın zaman da alırsınız.
-
@rodin Baskalarinin hakkina girmiyorsunuz. Zaten fazla kisi seciyorlar, siz vizenizi almayinca arka siralardaki birileri aliyor.
-
Bu ileti silindi! -
ingiltere konslosluk işlemleri merkezi 23 haziranda hollanda konsolosluğuda randevü tarihleri oluşturdklarını ve en kısa sürede açılaçağı bilgisini paylaşmışlar.darısı abd konsolosluğuna
-
Ben bugün Bosna Hersek konsolosluğuna mail attım belirsiz olduğunu ne zaman açılacağını bilmediklerini bildiren cevap yazdılar🥺Burda pandemi yasakları neredeyse tamamen kalkmasına rağmen😔
-
@MySea, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Qatar uzerinden niye gitmeyi denemiyorsunuz? Doha'dan Chicago ve Dallas'a ucuslari var gorunuyor. Sanirim THY ile Doha ucuslari da var.
fligtradar'dan bakınca qatar'dan günde çok defa uçan uçak görünüyor ama neden kimse bunu düşünmüyor acaba yasal bir engel mi var diye düşünüyordum ben de
-
En azindan bazi konsolosluklarda hareketlenme baslamis... Darisi Ankara'daki ABD konsoloslugunun basina...
-
Ben Ankara buyukelciligin Temmuz basinda acilabilecegini tahmin ediyorum ve Turkiye'deki aciklanan resmi covid-19 rakamlarina guvenmedikleri icin su anda acmiyor olabilirler.
Bazi uzmanlar ve TTB, saglik bakanliginin DSO vaka tanimlama kodlarini uygulamadigi icin vaka ve olum sayisini dusuk acikladigini cunku tum hepsini tespit etmediklerini belirtiyorlar.
Buyukelciliktekiler de elbette bunlari takip edip, durum tespit raporlari gonderiyorlardir.
Bir diger konu ise su anda ABD hukumeti icin oncelik vizeler ve bu tur islemler degil. Oncelik ABD icindeki durum ve yurt disindaki ABD vatandaslari. Diger vize sirasinda bekleyenler ve benzer durumdakiler su anda onlar icin bir ivedilik ve oncelik olusturmuyor olabilir.
-
@MySea bencede İnşallah Temmuzda mülakatların bir kısmı yapılacak
-
@Muhtaradana bizede kara kara beklemek düşüyor
-
@Muhtaradana Haziran ayı içinde açılır diye pek ümitlendiydik ama 🙈
-
Cok degil iki hafta sonra belirsizlik bitiyor. Sonra eminim ki herkes rahatlamis olacak.
-
@mstf İnşallah
-
Bugun KCC’yi aradim. Evraklarim ulasti mi, herhangi bir dert var mi diye sordum. Ilgili bir hanimefendi, kasim ve aralik aylarinda gonderilen dokumanlarin bir cogu teknik nedenden dolayi silindi. Tekrar gonderir misiniz dedi. Cok sasirdim. Daha once gorustugum kisiler bana isleniyor dediler belgeleriniz. Neyse tekrar gonderdim ve hemen aradim. Bu sefer baska bir hanim efendi cevapladi cagrimi. Biraz once epostayi adiklarini ve dokumanlari gordugunu soyledi. Gercekten kafam cok karisti. Enteresan bir surec. Allah sonumuzu hayir etsin. Herkese bol sans.
-
@iwrdr bilgilendirme icin tesekkurler.
Mulakat tarihi bekleyen ve henuz net cevap alamayan arkadaslar da bu bilgiden haberdar olsunlar... Belki aramadan direkt ayni emaili (evraklari) gondermek de iyi bir fikir olabilir... dosya numaranizi aradiklarinda gorebilirler emaili...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum