Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐

İnşallah bu kapının önünde mülakat için beklemeniz ümidiyle herşey gönlünüzce olsun :hand_with_fingers_splayed: Ayrıca şu günlerde vize için mülakat günü bekleyen evvela @Muhtaradana hocamız olmak üzere tüm arkadaşlarımıza da bol şanş diliyorum.

b8c14fea-8a35-427b-8f83-44fd6962fcd4.jpg

• Burada acaba bende mülakat deneyimi paylaşımı yapabilecekmiyim :slightly_smiling_face: son 11 saat :slightly_smiling_face:

• Bu baslikta, harika deneyimler okumak umidi ile herkese bol sanslar.

• Kazanan ve sürece buradan devam edecek tüm arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun

• Umarım forumdan fazla kişi buraya terfi alabilir. . . .

• ben burdayım zaten sadece case beklıyorum oda bu akşam 19.dan sonra belli olur :)

• DV2020 Mulakat Deneyimleri ve önceki dv süreçlerinden öğrendiklerimizle ilgili, evrak onay-mülakat tarihi, mülakat tarihi - bülten tahmini ve mülakata hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenlerle dait öğrendiklerimiz bilgilerle bu metni güncelleyeceğiz, şimdiden kazananları tebrik ederim

• dv2021 mülakat deneyimleri, umarım burada bilgi paylaşma ve arama şansımız da olur :)

• Benim lotoya başvurduğum pasaportumun süresi ekim 2020'de bitiyor daha ds260 formunu göndermedim. şimdi nasıl yol izlemeliyim? pasaportumu yeniden çıkartıp ds-260 formuna onu mu doldurmam gerekiyor?

• Burada deneyim paylaşabilecek miyim bakalim. Case numaramdan dolayı bir ümitsizlik yok değil :(

• @Kaernosa bu şekilde yeni bir 10 yıllık pasaport almak çok iyi olur, dvlottery çekilişine başvurduğunuz pasaportu mutlaka iyi şekilde muhafaza edin ama, mülakatta talep edilecektir

Bu arada sürecinizi imzanıza taşırsanız çok iyi olur, nasıl yapılacağı aşağıda anlatılıyor⬇️

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1591463245075

• ⭐⭐⭐

@Kuthun, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Burada deneyim paylaşabilecek miyim bakalim. Case numaramdan dolayı bir ümitsizlik yok değil :(

İnşallah o günlerinde gelmesi ümidiyle 🙏

• ⭐⭐

2021 talihlilerine bol şans diliyorum. Umarım yolunuz açık, sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerler. Lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Ki; bizlerde tecrübelerinizden faydalanalım. GC sürecini güncel veri ve bilgilerle takip edebilelim. Tekrar tebrik eder, bundan sonra ki hayatınızda başarılar dilerim.

• Merhaba ,herkesin şansı bol olsun..bizde bu süreçte sizlerle olacağız. DV2021 eşime çıktı.geçen yıl da kızıma çıkmıştı,ona sıra gelmedi 50 binlerde beklerken..eşime 25 binlerde çıkması bizi çok şaşırttı...kızım su an itibariyle 20 yaşında eğer DV2020 talihlisi olarak çağrılırsa gidecek,çağrılmaz ise (01/05/2021 doğum tarihine kadar 21 yaşına girmeden) bizimle gidebiliyormuş sanırım..
    3 yıldır başvuruyoruz 2.başvuruda kızıma,3.başvuruda eşime çıktı.herhangi bir aracı kurum kullanmadan ücretsiz resmi sitesinden başvurularımızı yaptık her zaman.
    YEŞİLKARTFORUM çok faydalı bir site gerçekten,emeği geçen ve burada deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kumral, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

Merhaba ,herkesin şansı bol olsun..bizde bu süreçte sizlerle olacağız. DV2021 eşime çıktı.geçen yıl da kızıma çıkmıştı,ona sıra gelmedi 50 binlerde beklerken..eşime 25 binlerde çıkması bizi çok şaşırttı...kızım su an itibariyle 20 yaşında eğer DV2020 talihlisi olarak çağrılırsa gidecek,çağrılmaz ise (01/05/2021 doğum tarihine kadar 21 yaşına girmeden) bizimle gidebiliyormuş sanırım..
    3 yıldır başvuruyoruz 2.başvuruda kızıma,3.başvuruda eşime çıktı.herhangi bir aracı kurum kullanmadan ücretsiz resmi sitesinden başvurularımızı yaptık her zaman.
    YEŞİLKARTFORUM çok faydalı bir site gerçekten,emeği geçen ve burada deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim..

Tebrikler :) Su basligi da incelemeyi unutmayin:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi

• italicised text Her kese iyi gunler. Ben DV2021 talihlisiyim. Bir kac sorum olacakti. Bilgisi olan cok rica ediyorum bana yardim etsin. gerekli bilgileri internetden bulamadim.
    Biraz arasdirma yapinca ogrendim ki Mali Kaynak Belgesi icin Ev tapusu filan da kabul ediyorlarmis mulakat zamani. boyle bir tecrubesi olan var mi? gayrimenkulu degerlendirmeye verip cikti aldiktan sonra mali kaynak gibi gostere biliyormusuz. mesela 20.000$lik gayrimenkul + 10.000 $ banka hesabi 4 kisilik aile icin gecerli olur mu? zaten evi satmayi dusunuyoruz . bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim.
    diger sorum su adli sicil kaydi ve vukuatli nufus kayit ornegi belgeleri ikisinin de olmasi sart mi?
    ya vukuat yoksa o belgeyi almasak olur mu?
    Greencardin gelmesi icin adres yazmali oldugumuz halde eger oyle bir adres yoksa o zaman ne yapalim?
    cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum. Onceden tesekkurler

• @hajiyevs88, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri

italicised text Her kese iyi gunler. Ben DV2021 talihlisiyim. Bir kac sorum olacakti. Bilgisi olan cok rica ediyorum bana yardim etsin. gerekli bilgileri internetden bulamadim.
    Biraz arasdirma yapinca ogrendim ki Mali Kaynak Belgesi icin Ev tapusu filan da kabul ediyorlarmis mulakat zamani. boyle bir tecrubesi olan var mi? gayrimenkulu degerlendirmeye verip cikti aldiktan sonra mali kaynak gibi gostere biliyormusuz. mesela 20.000$lik gayrimenkul + 10.000 $ banka hesabi 4 kisilik aile icin gecerli olur mu? zaten evi satmayi dusunuyoruz . bilgisi olan yardim ederse cok sevinirim.
    diger sorum su adli sicil kaydi ve vukuatli nufus kayit ornegi belgeleri ikisinin de olmasi sart mi?
    ya vukuat yoksa o belgeyi almasak olur mu?
    Greencardin gelmesi icin adres yazmali oldugumuz halde eger oyle bir adres yoksa o zaman ne yapalim?
    cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum. Onceden tesekkurler

Gayrimenkul mallari da mali kaynak olarak gosterebilirsiniz. Eger sorarlarsa vizeyi aldiktan sonra evi satma planlarinizi aciklarsiniz.

dogum, evlilik, isim degisikligi vs. gibi vukuatlarin hepsi o nufus kaydinda yaziyor olacak... o nedenle onlari vermeniz gerekiyor. istenilen tum belgeleri hazirlamalisiniz, yoksa vize alamazsiniz.

vize almak icin bir adres bulmaniz gerekiyor, adres veremezseniz vizeyi alamazsiniz.

• ⭐⭐

Yerime geçeyim bende 😁

• ⭐⭐⭐⭐⭐

2021 için burada "talihli" sıfatıyla olmak çok mutluluk verici :)
    siz değerli üyelerin önceki entryleri ile bilgi edinmek ve sonrasında eğer mümkün olursa bu yıl deneyimlerimizi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.
    umarım herkes için gönlünden geçen olur.

• @gucarslan tebrik ederim, hayırlı olsun uzun zamandır bekliyormuşsunuz, dediğiniz gibi İnşallah sizinde bu başlık aştında mülakat deneyimlerinizi okuyacağımız günler olacak

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k