[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-

Ben video'nun aynı bölümünü zaten sürekli tekrar tekrar izledim ama benim soruma cevap yok, ben posta adresi derken Amerika'da Green Card'ın gideceği adres mi yoksa Türkiye'de vizenin ve pasaportun gideceği adres mi onu soruyorum -
-
Arkadaş merhaba,
Evrakonay alipta dosyası nvc de bekleyen hickimse nvc ye ulastimi randevular ne zaman verilecek diye?? Kcc den bahsetmiyorum. -
@merilon nvc mail ve arama kabul etmiyor.tamamen dış dünyaya kapalı bu süreçte.
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Ben video'nun aynı bölümünü zaten sürekli tekrar tekrar izledim ama benim soruma cevap yok, ben posta adresi derken Amerika'da Green Card'ın gideceği adres mi yoksa Türkiye'de vizenin ve pasaportun gideceği adres mi onu soruyorumyukaridaki soru ikisi de degil, posta adresiniz. Postalarinizi hangi adresten aliyorsaniz bu ilk soruyu o sekilde cevaplayabilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Ben video'nun aynı bölümünü zaten sürekli tekrar tekrar izledim ama benim soruma cevap yok, ben posta adresi derken Amerika'da Green Card'ın gideceği adres mi yoksa Türkiye'de vizenin ve pasaportun gideceği adres mi onu soruyorumyukaridaki soru ikisi de degil, posta adresiniz. Postalarinizi hangi adresten aliyorsaniz bu ilk soruyu o sekilde cevaplayabilirsiniz.
Tamam Türkiye'deki adresi mi istiyor, Amerika'da Greencard'ın gideceği adres mi?
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Tamam Türkiye'deki adresi mi istiyor, Amerika'da Greencard'ın gideceği adres mi?
ikisi de degil :) posta adresinizi istiyor. Posta adresiniz ne ise, hangi ulkede oldugu farketmeden o adresi yazmalisiniz. Bu soruda ne ABD'deki Green Card adresiniz soruluyor ne de Turkiye'de yasadiginiz adres... Posta adresiniz soruluyor.
-
@dogodogo selam,
Bu linkte public inquiry form var.aslinda nvc ye sormak daha mantıklı diye düşünüyorum.Sonucta mülakat tarihi nvc yönlendirmesi ile gelecek.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/ask-nvc.html
-
@dogodogo gerçi kardeş haklısın şimdi okudum adamlar kırmızıyla yazmışlar.yazmanin bir anlamı yok.
-
....................
-
Güzel açılsın tabi
-
@marvin akrabanızın adresini hiç değiştirmeseniz daha sağlıklı olur
-
Yorumlarda en son Evrak onayı 32 500 civari idi diye biliyorum.
Bu durum değişti mı acaba? Evrak onayı alan başka numaralar var mı? 🤔 -
@İrem-Güzel aşağıdaki ileti size yardımcı olacaktır⬇️
DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/121379 -
@Mustafa34 5 bin dolar, 10 bin dolar anlamına geliyor
-
@YılmazY umutsuzluğa kapılmayın lütfen, evraklarınızın ulaşıp ulaşmadığını teyit etmek çok önemli, kcc aramakda en net sonucu veriyor
-
@usanyc ayhan beyin yorumlarını okuyunca Bar Exam sınavlarının zorluğu hakkında şüphe duyuyorum
-
@İrem-Güzel dv konusunda konuşmaması için aramızda para toplayıp gönderelim
-
@mkonca bugun yada yarın temmuz ayı için mülakat tarihi dağıtılırsa efsane olur
-
@nfs741 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum