[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@dogodogo gerçi kardeş haklısın şimdi okudum adamlar kırmızıyla yazmışlar.yazmanin bir anlamı yok.
-
....................
-
Güzel açılsın tabi
-
@marvin akrabanızın adresini hiç değiştirmeseniz daha sağlıklı olur
-
Yorumlarda en son Evrak onayı 32 500 civari idi diye biliyorum.
Bu durum değişti mı acaba? Evrak onayı alan başka numaralar var mı? 🤔 -
@İrem-Güzel aşağıdaki ileti size yardımcı olacaktır⬇️
DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/121379 -
@Mustafa34 5 bin dolar, 10 bin dolar anlamına geliyor
-
@YılmazY umutsuzluğa kapılmayın lütfen, evraklarınızın ulaşıp ulaşmadığını teyit etmek çok önemli, kcc aramakda en net sonucu veriyor
-
@usanyc ayhan beyin yorumlarını okuyunca Bar Exam sınavlarının zorluğu hakkında şüphe duyuyorum
-
@İrem-Güzel dv konusunda konuşmaması için aramızda para toplayıp gönderelim
-
@mkonca bugun yada yarın temmuz ayı için mülakat tarihi dağıtılırsa efsane olur
-
@nfs741 😂
-
@Muhtaradana dün arkadaşa arattım irem hanıma dediklerini arkadaşada demişler evraklar gelmiş islemek için başka departmana gönderdik demişler bekleyin ve gelecek hafta tekrar arayın demişler
-
@imgey neyseki cumhuriyetçilerin içindede executive order kararlarının genişlememesi yönünde düşünenler var
-
@Muhtaradana :)
-
@Muhtaradana better call saul dizisini öneririm muhammet bey.Dizide ayhan beyi hatırlatan nüanslar var.😁
-
Çekilişi kazanan arkadaşlar bir sorum olacak.hepiniz son 6 ayda çekilmiş fotoğrafla mi başvuru yaptınız? Ben geçen seneki ayni fotoğrafla başvurdum. Cevaplarsanız cok sevinirim
-
@Muhtaradana inşallah.
-
@Muhtaradana İnşallah:palms_up_together: :folded_hands:
-
🙏🙏🙏🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum