[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@mcivan tamam dosyanız halen kcc de, at NVC yazması bunu gösteriyor
Şu anlık bir şey yapmanıza gerek yok, konsolosluklarrutin vize işlemlerine başladıklarında mülakat tarihi alacaksınız, 28-31 mayıs arası Temmuz ayı için mülakat bildirimi alabileceğinizi tahmin ediyoruz, inşallah böyle bir durumunuzda güncelleme olduğuna dair bir bildirim alırsanız, bu kısım in transit olacak
Bu e-maili aldıktan sonra dvprogram.state.gov/ESC sitesinden confirmation number ile kazandığımız sayfaya girip mülakat tarihi, yeri ve saatini öğrenebilirsiniz
-
@İrem-Güzel varsayım olarak görevli ne söylemiş, neden evrak onaylarına devam etmiyorlarmış belki bizde bir tahminde bulunabiliriz
-
@Muhtaradana bende arkadaşımı arattım onada şuan beklemeniz gerekiyor demişler
-
@Muhtaradana evrak onayı olarak varsayım değil. Evrak onayı veya herhangi bir işlem yapmıyoruz demiş. Bu seneyi yani dv2020 leri yasaklar açılınca yapabildiğimiz kadar da yapabiliriz demiş. Ama Varsayım dediğim benim aklıma yatmayan şey kadın bizim beklentimiz bir uzama olması, hatta dv2021lerle parallel gitmesi olabilir demiş. Arkadaşım Amerikan vatandaşı, çok yakın arkadaşım, İngilizcesi çok iyi yanlış anlaması imkansız. Sponsoruyum diye tanıtmış kendini, telefonu ilk açan adama ısrarcı davranarak bu görevliye yarım saat hatta bekleyerek bağlandı. Kadın umutlu konuşmuş. Ama lafının sonuna eklemiş kesin birşey yok demiş, bu seneyi böylede kapatabiliriz de demiş. Ama verdiği uzatma olabilir bilgisi bana garip geldi. Geçen perşembe aradı arkadaşım. Ben size söylemek istemedim çünkü herkes bir beklentiye girer bunu istemedim açıkçası.
-
@Muhtaradana Ekleme yapıyım ben birde özellikle case numaramı verip sordurdum. Yüksek numarası arkadaşımın tedirginliği daha büyük demiş. Kadında case numaralarının hepsi artık eşit demiş. Bütün case numalarını current yapmamızın nedeni her ülkeye açamayabiliriz demiş. Coronavirüsümden etkilenen yani çok etkisi altında kalanlara diye tahmin yürüttük biz.
-
@İrem-Güzel evet görevlinin varsayımları ilginçmiş,dediğiniz gibi telefonda söylenen bilgilere bakarak ne gereksiz umutlanmaya nede moralimizi bozmamıza gerek yok, umarım yakın zamanda herşey bizim açımızdan yoluna girer
-
@Muhtaradana aynı fikirdeyim, arkadaşım anlatırken çok umutluydu. Kadın baya kendi beklentisini söylemiş. Bir beklenti içinde oldukları kesin. Çünkü evrak onaylarına bile bakmıyorlarmış. Herşey beklemede yani. Ama tekrar tekrar konuşan arkadaşıma sordum. Süreyi uzatma ve 2021 lerle parallel bir gidişattan bahsetmesi önce beni heyecanlandırdı ama kesin değil bekliyoruzu eklemiş. Bence çalışanlar dahil kimse hiçbirşeyi şuan net bilmiyor. Buda beni aslında dahada korkutuyor. Hayırlısı olsun hepimiz için. Güzel haberler gelsin artık:)
-
@İrem-Güzel uzatma olayı çok mantıklı kimsenin hakkı yanmamış olur 2021 le paralel olarak devam etmesi kimseye de zarar vermeyecektir...
-
30 eylul 2020 tarihinde yani mali yilin son gunu program o sene icin sona erer ifadesi degismeden 2021 ile paralel devam etmesi mumkun olabilir mi? Kanuni degisiklik gerekiyor ya da yonetmelik degisikligi. Trump bunu yapar mi bana pek olasi gelmiyor. Bizim 2018 de yaptigimizi yapin yine ingilizcesi cok iyi olan baska biriyle arama yaparak bu sefer verilen bu bilgileri teyit etmeyi deneyin. Cunku aradiginizda gorustugunuz kisiler genelde danisma masasi gibi bir yerde calisiyor oluyorlar.
-
@DustyBlue danışmana bağlandı önce doğru. Israrcı davranıp bir kadına bağlandı. İsmimide biliyoruz. Kadın olabilecek bir kaç durumdan bahsetmiş. Bizde şaşırdık. Kesin dememiş zaten. Böyle kapanabilirde yıl demiş. Bizede garip geldi zaten. Bu yüzden kimseyle paylaşmak istemedim. @Muhtaradana Sorunca varsayım olarak anlattım. Bencede çok zor ihtimal ama böyle birşey söylendi. Seçeneklerden bir tanesi olarak. Ama bencede çok zor bir ihtimal gibi.
-
@İrem-Güzel esit olması güzel evrak mail li gibi karışık mail atılırsa randevu maili de karışık atılsa biz yüksek numaralar içinde bir artı olur.18k ile 30k ve40 k ile 55k birlikte randevuya girmesi gibi. :))
-
Konsolosluk ne zaman açılacak acaba.Berberler kuaförler Avm ler açılıyor😊
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Konsolosluk ne zaman açılacak acaba.Berberler kuaförler Avm ler açılıyor😊
Camiiler acildigi zaman acilacakmis ☺
-
.........
-
@MySea 😊
-
60 günlük banın uzatılmaya çalışması ile ilgili...
-
@İrem-Güzel uzatilacak mi dersiniz
-
şimdi Twitter'da gördüm. Yazik... Amerika gocmenlere birçok konuda müteşekkir olması gerekirken.. Bu nasil bir zihniyet. Bu bedeli nasil
gocmenlere faturalandırabilirlerr...htps://twitter.com/SteveDaines/status/1258392422368739329?s=19
-
@mkonca Kasımda seçimleri var o yüzden böyle açıklamalar yapmaları normal.Ama İnternette okuduğum haberlere göre Yahudi lobileri ve dernekleri pek hoşnut değil bu göçmen karşıtlığından, hatta başkanın damadı Jared in bu son çıkan 60 günlük yasağada karşı çıktığı söyleniyor.Ben uzatılacağını düşünmüyorum, ABD de yahudilerin istemediği birşey kolay kolay gerçekleşmez.
-
@DustyBlue, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Trump bunu yapar mi bana pek olasi gelmiyor.
Kasim secimi oncesi hayatta yapmaz... "Gocmen"leri suclayip, vizeleri durdurup prim yapmaya calisir...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum