-
@arnblt, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
@cnpist Türkiyeden yabancı hava yolları ile abd ye uçuş hala var. Hatta THY bile bu tahliye uçakları boş gitmesin diye yolcu götürüyor ABD ye. Ben 4 aktarmalı bir uçak gördüm nette. Bir arkadaşta İngiltere ye gitti
direk ucuslar bile oluyor bu hafta ama soyleki, ya gidemiyorsan. o ucuslar GC elinde ya da ABD vatandaslari icin benim gordugum. Vizen basili oldugun icin ilk girisi yapabilirsin , EO buna izin veriyor gordugum ama gidemiyorsun ve saglik rapor suren bitti. Bu insanlar ne beklemeli onu soruyorum @crazycells ' e.
-
Birbirleriyle alakalı durumlar değil ama örneğin 2020 Tokyo olimpiyatları da salgın sebebiyle bir sonraki yıla ertelendi. 2021 yılında olmasına rağmen Tokyo 2020 diye anılacak.
Bence uygun bir çözüm bulunacaktır. DV2020 talihlileri kendilerini strese sokmasınlar. Vizelerin durdurulması kaldırıldıktan sonra 30 Eylül'e kadar vakit varsa, tüm DV vizelerini o süreçte bitirmeye çalışabilirler veya bu yıl 50 bin vizeye ulaşmadan süreci tamamlayabilirler. Bir başka çözüm de bu yıl istisnai olarak 2020 talihlilerini örneğin Aralık ayına kadar görüşmelere çağırmaya devam edebilirler.
Tamamen kestirip atmak yerine uygun bir çözüm bulunacağını düşünüyorum.
Bunun haricinde şunu da düşünmek lazım. Bu çekiliş en başından beri şans işiydi. Yine şans eseri böyle bir durum oldu. Evet bekleyenler için üzücü belki ama henüz hiçbir şey de kesin değil.
Forumda çoğu zaman sayın crazycells ve daha başka kişilerin de dile getirdiği gibi, vize basılı pasaportunuz elinize ulaşmadan hayatınızda büyük değişiklikler yapmamanız gerekir uyarısı bir kez daha yerini bulmuş oldu.
Ben işleyişin kimse için geç olmadan normale döneceğini düşünüyorum, öyle umuyorum. Bekleyen herkesin içini ferah tutmasını ve günlük hayatlarına odaklanmalarını dilerim.
-
Adamların resmî internet sitesinden bile bi açıklama yok ! Bu ay visa bültende açıklanmadı.Ne biçim ülkeymiş bu ABD muz cumhuriyetine dönmüş, başkanı tweetle ülke yönetiyor.
-
@Semihmete, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
Adamların resmî internet sitesinden bile bi açıklama yok ! Bu ay visa bültende açıklanmadı.Ne biçim ülkeymiş bu ABD muz cumhuriyetine dönmüş, başkanı tweetle ülke yönetiyor.
Aynen tam bir muz cumhuriyeti. Bence masraf yapmayin hic ABD'ye gitmek icin. Bayramdan sonra turizmi canlanacak, hersey normallesecek Turkiye'de kalmaniz daha mantikli.
-
@Ryback Sana ne yapayım ben diye fikrini soran oldumu ? Boşboğazlık yapma ! Git başka yerde oyna..
-
@mkonca İnşallah.Herşey olabilir sonuçta olağandışı günlerden geçiyoruz kardeş.
-
@Muhtaradana evet oturumu var. Ayrıca Tr den çıkmak için izine gerek yok. Sadece kamu personeli olunca ilgili yada bağlı olduğunuz bakanlıktan izin almanız gerekiyor.
-
@arnblt tr den çıkışın olup olmamasını öğrenmemiz bizin için çok önemli oldu, yoksa birçok arkadaşımız aktarmalı olsada ilk girişini yapmak istiyor
Oturum izni olmayan birinin ülkeden çıkışını izin verilmediğini biliyorduk
-
@Muhtaradana Türkiye’de şuanda büyükşehirlerde valilikten izin almadan şehrin merkezinden , köyüne bile gidemezsin😊Verilecek izin detayları zaten belirtilmiş , kim nereye nasıl gidecek ? 😊
-
@Semihmete İstanbul'da olanlar için mümkün olabilir
-
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52391678
Kimleri kapsadığı yazıda var
-
Bu K1 vize türünü de etkiler mi sizce? Bir yerde non-immigrant olarak geçerken bazı yerlerde de immigrant type olarak geçiyor..
-
Herkese merhaba,
Aklıma takılan bir soru var, mesela konsolosluklar 11 Mayıs’ta açıldı varsayalım, bu 60 günlük kısıtlamadan dolayı Green card görüşmeleride olmayacakmı yoksa görüşmeler olcak vizeniz onaylandı ama yasak kalktığındamı alcaksınız dicekler pasaportunuzu? -
@senayw umarim dediğiniz gibi olur.
-
@Muhtaradana oturum iznine bakarlar ama ülkeden çıkmak için ayrı bir izine gerek yok. Ben kamu personeli olduğum için bakanlıktan izin almam gerekiyor. Oturum iznin varsa ekstra izin isterlermi bilmiyorum. Mantıken istememeleri lazım. Ama emin değilim
-
@senayw bizde bunu merak ediyoruz ama sayın @crazycells mülakatların bu dönemde olmayacağını söyledi⬇️
https://yesilkartforum.com/forum/post/131292
25 Hazirana verilen yeni mülakat bunu doğruluyor
-
@merveyağmur
Muafiyetler içinde bulunduğu için kapsamaması lazım⬇️
https://yesilkartforum.com/forum/post/131282Karar, halihazirda ABD disinda olup gocmen vize almak icin bekleyen kisileri etkiliyor. Fakat bu kisiler arasinda da istisnalar var... Istisnalar soyle:
saglik sektorunde calisan veya COVID-19 ile mucadele konusunda calisacak kisiler (+ bu kisilerin esleri ve 21 yas alti cocuklari)
EB-5 kategorisinde Green Card'a basvuranlari
ABD vatandaslari esleri, 21 yas alti oz veya evlatlik alinmis cocuklari
ABD ordusunda calisanlar (+ esleri ve cocuklari)
Ozel vizelerle (SI ve SQ) ABD'ye girecekler veya ABD Icisleri veya Disisleri Bakanligi tarafindan onaylanip girisi ABD hukumeti ve ABD cikarlari icin onemli olan kisiler
-
@Muhtaradana 25 haziranda kime mülakat tarihi verilmiş ? Bu arkadaşın ayrıcalığı nedir acaba ?
-
executive ordera dava açacaklar diye birkac twite denk geldim acaba acarlar mi? acsalar iyi mi? kindar Trump acaba bunu sonra önümüze tekrar ısıtıp geri getirir mi. psikolojimizi alt ust etti Allah'ın cezası adam. 55 bin green kartlı mi Abd de işsizlik sorununa çözüm olacak.
-
@mkonca, içinde söyledi: Trump’ın Göçmenliği Durdurma Kararı (Nisan 2020)
bari konsolosluklar açıldığında mulakatlari devam ettirselerdi de giris engeli yine olsaydi. nasil yetiştirecekler bu EO uzatilmazsa... Yazık hayallerimize, umutlarımıza
23 Haziran'dan sonra 3 ay kaliyor... bu 3 ay herkesin sureci icin yeterli bir zaman dilimi... Ben de EO'in uzatilmamasini umuyorum, eger 60 gun daha uzatilirsa pek cok kisinin surecini etkileyecek...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum