ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
-
@goodluck bir sorun çıkmayacaktır yanı bızde cıkmadı zaten geldıgınız tarıh bellı 26 yaşında veya öncesinde burda degıldınız. 4 martta bır arkadaşım görüşmeye girdi. O erken gelmıs ama kaçak kalmış korkuyordu sorulardan bedellı askerlık yapmıştı. Ona bile sormamıslar hıcbıse. 26 yaşından küçükken burda bulunmasına rağmen. O yüzden çok sıkıntı yapacak bı durum olduğunu düşünmüyorum. Bol şanslar
-
@goodluck şans peşinizi bırakmasın ne dıyelım😁
-
Tesekkur ederim bakalim sans mi sansizlik mi gorcez :) sokaga cikma yasaklari basliyor yavas yavas
-
@goodluck benim esimin 9 nisan ona bir mesaj geldi USCIS ten randevularin 1 nisana kadar iptal olduguna dair. ama esimin hala iptal olmadi. sureci yasayip gorecegiz. size de bol sanslar.
-
Bana herhangi bir bildirim gelmedi. Bakalim ertelenen insanlari daha ileriye mi atacaklar aralara mi sikistiracaklar bizimki de ertelenecek mi bende merakla bekliyorum.
-
arkadaslar 9 nisan'da usps'ten bildirim aldim delivered diye ama uscis'ten bi notice almadim. ofisler ceremony, interview gibi seylere kapali ama processleri yapiyorlar diye biliyorum. acaba ellerindekileri isleyip yeni case'leri almiyorlar mi corona dolayisiyla? bir fikri olan var mi?
-
@tfnsylmz, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
arkadaslar 9 nisan'da usps'ten bildirim aldim delivered diye ama uscis'ten bi notice almadim. ofisler ceremony, interview gibi seylere kapali ama processleri yapiyorlar diye biliyorum. acaba ellerindekileri isleyip yeni case'leri almiyorlar mi corona dolayisiyla? bir fikri olan var mi?
surecte gecikme olabilir, online hesap actiniz mi? orayi guncellemis olabilirler...
-
@crazycells yok ama uscis’e mail attim dun 3-4 hafta surebilir dediler bekliyorum bakalim.
-
@tfnsylmz, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@crazycells yok ama uscis’e mail attim dun 3-4 hafta surebilir dediler bekliyorum bakalim.
bence de biraz erken sormussunuz. 9'unda ulasmissa henuz 6 is gunu olmus aslinda... haftasonlarini katmamak daha dogru olur.
-
Bu ileti silindi! -
@googlegibiherif biz eklemiştik ve İngilizceye çevirttik hem orjinali hem İngilizcesini yükledik sisteme
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaslar, 90 Day Early Filing ile ilgili bir sorum var. N400 Formu basvurusunu 90 gun once yapabilmemiz icin basvuruyu sadece mail uzerinden mi yapmaliyiz. Benim Hindistanli bir arkadasim oyle oldugunu savunuyor ve online filing icin 5 yil beklemem gerektigini soyluyor ve kendisi oyle yapti. Internette de arastirirken oyle bir bilgiye rastlayamadim. Aranizda bu konuda bilgi sahibi olan var mi? Aranizda online basvuyu 4 yil 9 aydan sonra yapanlar var mi? Simdiden cok tesekkur ederim. Stay safe everybody!
-
@mrcarlisle youtube daha yeni Can Colpanlar online olarak yaptiklarini anlatti. https://m.youtube.com/watch?v=8PCgXHFL7tA
-
@mrcarlisle, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Merhaba arkadaslar, 90 Day Early Filing ile ilgili bir sorum var. N400 Formu basvurusunu 90 gun once yapabilmemiz icin basvuruyu sadece mail uzerinden mi yapmaliyiz. Benim Hindistanli bir arkadasim oyle oldugunu savunuyor ve online filing icin 5 yil beklemem gerektigini soyluyor ve kendisi oyle yapti. Internette de arastirirken oyle bir bilgiye rastlayamadim. Aranizda bu konuda bilgi sahibi olan var mi? Aranizda online basvuyu 4 yil 9 aydan sonra yapanlar var mi? Simdiden cok tesekkur ederim. Stay safe everybody!
4 yıl 9 ay kala online yapabilirsiniz başvurunuzu. Arkadaşınız yanlış bilgi vermiş.
-
@keysnambır @Ryback Tesekkur ederim arkadaslar!
-
@Malkoç-Ömer Abi siz neredesiniz ya? Sizi Youtube'de severek izliyorduk ama geçmiş videoları, bir iki senedir yoksunuz neden?
-
@İrem-Özbey, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
@Malkoç-Ömer Abi siz neredesiniz ya? Sizi Youtube'de severek izliyorduk ama geçmiş videoları, bir iki senedir yoksunuz neden?
sayin @Malkoç-Ömer ayni soruyu iki gun once surada cevapladi :) bilginize:
-
Bu 4 yıl 9 ay tam girdiğimiz günden itibaren mi sayılıyor? Biz 21 Mayıs 2018de geldik, 21 Şubat 2023 de mi basvurabiliriz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum