Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)

Benzer Başlıklar

• Turkiye'de yasayan 15 yaşındaki çocuğuma vatandaşlık islemleri

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    226 Bakış
    gezgin51G
    @Redblue merhaba sizinle aynı durumdayım çocuğunuz için vatandaşlık sürecini hallettiniz mi n600k başvurmayı düşünüyorum iletişime geçebilir miyiz acaba
  • Green Card veya da Vatandaşlığa giden süreç...

Kilitli Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    10
    1 Oy
    10 İleti
    816 Bakış
    crazycellsC
    @seyyah https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • Pasaport ve vize fotoğraflarını ucuza almanın yolu

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri ds11 pasaport
    11
    20 Oy
    11 İleti
    6k Bakış
    asagA
    Merhabalar, Yaklaşık bir ay önce Houston bas konsolosluğunda pasaportumu yenilemek için bu şekilde evde fotoğraf çekip walmart dan çıktısını aldım. Bir sorun olmadı. Kabul ettiler. Pasaportum elime geçene kadar buraya yazmak istememiştim. Ek olarak, walmart mobil uygulamasından çektiğim resimi yükledim. Matte kağıda 4x6 print($0.14) seçeneği ile bastırdım sonra evde makas ile 4 parçaya kestim. Teşekkür ederim bilgi için…
  • ABD sinirlarindaki guvenlik uygulamalari

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    15
    1
    5 Oy
    15 İleti
    7k Bakış
    crazycellsC
    @SAVAS, içinde söyledi: ABD sinirlarindaki guvenlik uygulamalari @crazycells 10 gün kalıp dönecekler. lakin bende green card olması sıkıntı yaratırmı? sizce ayrı bankolara mı gitmeliyiz? Ailece giris yapacaginiz icin, farkedilirse bir sey saklamaya calistiginizi dusunebilirler. Eger neden ziyaret ettiklerini aciklayabilirseniz, tabii ki bir sorun olmaz. Onemli olan geri donecegine ikna olmalari. Eger ikna olmazlarsa kapidan geri gonderebilirler. Tum vizeleri amacina uygun kullandiginiza emin olmalisiniz. Buyuk bir havalimanindan giris yapiyorsaniz, iki ayri grup seklinde giris yapabilirsiniz sanirim, zaten Green Cardlilar ve ziyaretciler icin farkli siralar olmali... eger sorarlarsa daha erken gecip valizleri alip esinizi ve cocugunuzu beklemeyi planlandiginizi vs. belirtebilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k