Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

California'nın vali tarafından ulus devlet ilan edilmesi!?

Gündem
5 5 510 5

Benzer Başlıklar

• Çin casus balonu ABD tarafından Carolina açıklarında düşürüldü

Gündem
    10
    1 Oy
    10 İleti
    215 Bakış
    S
    ....amerikanin icinde milyonlarca chin asilli vatandas yasiyor,balona ihtiyac kalmaz,casusluk uzerine ruslar basta gelir chinliler biraz ruslardan egitim almalidirlar.bende balonun casusuluk uzerine olacagini zannetmiyorum,ancak uzerinde dron gibi yonlendirilecek cihazlar varsa is degisir .
  • İstanbul'daki Avrupa konsoloslukları'nın GEÇİCİ olarak kapatılması

Gündem
    32
    2 Oy
    32 İleti
    1k Bakış
    tolgasatirT
    @ibrahimasar bununla ilgili ufak bir araştırma var, dogrulukpayı adlı hesap bilgi paylaşımı yapmış https://www.instagram.com/p/CoUQGucIlG_/?igshid=YWJhMjlhZTc=
  • ABD / Okulda Silahli Saldiri - Santa Clarita, California

Gündem
    9
    1
    0 Oy
    9 İleti
    373 Bakış
    MySeaM
    @ayvalik10, içinde söyledi: ABD / Okulda Silahli Saldiri - Santa Clarita, California @MySea siz içindesiniz wallmart dürbünlü silah 250 dolar taksitli alabiliyon oralarda insanlar keyif olarak pul yada gazoz kapağı biriktirmiyor silah biriktiriyor. Aİlece atışa gidiyorlar. Bir evde 4-5 adet var. En eski oyunlardan counter strike oynarken siz kendinizdenb geçmiyormuydunuz ki şimdi ki oyunlar direk gerçek hayattan alıntı oluyor. GTA 6 geliyor Aynen katiliyorum...
  • USCIS tarafından Non-DACA green kart gönderilmesi

Gündem
    8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @irfan-çetin USCIS tarafından Non-DACA green kart gönderilmesi içinde söyledi: DACA nedir? sayin @yalta cevap vermis, ben de ozetle turkcesini yazayim. DACA, Obama'nin baslattigi bir program... su an 30 yas altinda olan, ABD'ye cocukken kacak yollarla girmis ve sicili temiz olan kisilere ABD'de yasal olarak calisma ve egitim alma izni veren bir program. Bu programdan yararlanan kisiler hicbir zaman vatandas olamiyor ama ABD'de surekli calisma ve okuma izinleri oluyor. Bu programdan yararlanan kisilerin cogu Meksika ya da Latin Amerika kokenli insanlar. Trump da bu izinleri kaldirmaya calisiyor, zira bu izin kalktigi anda bu kisilerin statuleri illegal olacak ve ABD'yi terketmek durumunda kalacaklar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k