[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@stras çok çok teşekkürler iyi dilekleriniz icin
-
@Drywall çok teşekkürler
-
@fetihy tesekkür ederim
-
@Muhtaradana teşekkürler hemşo.
-
Selamlar,telegram grubuna girebilme ihtimalimiz var mı bir link buldumda sanırım süresi dolmuş.
-
@erdemdmrl telegram arama sayfasında muhtaradana nickini bulup mesaj atarsanız o sizi ekler.
-
Merak ettim de vize görüşmeleri devam ediyor mu?
-
@erkcet, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merak ettim de vize görüşmeleri devam ediyor mu?
Konsolosluk 3 haftaligina kepenkleri kapatti :) ama tekrardan acmalari -virusun seyrine gore- daha da uzun surebilir.
-
Biz de vizemizi aldık USA’ye gidemiyoruz.
-
@Muhtaradana tebrikler
-
@Muhtaradana Tebrikler yolun açık olsun. Selametle
-
@Muhtaradana çok sevindim 🙏🏻
-
Arkadaşlar sağlık raporu için fotoğrafa gerek var mı
-
Bu ileti silindi! -
@esbay79, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar sağlık raporu için fotoğrafa gerek var mı
Gerekmiyor
-
@bolatmali Teşekkür ediyorum
-
Bu ileti silindi! -
@DustyBlue Sen birgün geriden geliyorsun haberlerde 🤷♂️ Bu dünün gündem konusuydu.
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@DustyBlue Sen birgün geriden geliyorsun haberlerde 🤷♂️ Bu dünün gündem konusuydu.
youtube da yeni gördüm koşuşturmaca içinde foruma pek giremiyorum doğrudur, sildim mesajı :) şu olay bir an evvel sona erse çok kötü oldu ya
-
2020 çizelgesi mi değişti ? http://bit.ly/2V0zMOz
Benim ve kazanan arkadaşlarımın bilgileri vardı artık göremiyorum 15 gün önce baktım duruyordu hepsi , link mi karıştı acaba ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum