[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@gülden sizden sonra da benim mulakatim olacaktir.5 mart umarim mulakatiniz sorunsuz gecer ve vizeyi alirsiniz insaallah. Bol sanslar
-
@hasan76 Size de basarilar dilerim. Umarim sizde guzel haberler verirsiniz.
-
@hasan76, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@gülden sizden sonra da benim mulakatim olacaktir.5 mart umarim mulakatiniz sorunsuz gecer ve vizeyi alirsiniz insaallah. Bol sanslar
Size de bol şanş diliyorum 🙏
-
@Drywall Cok tesekkur ederim.
-
@stras amin 🙏
-
Bekleniyor... Bekleniyor...
-
Görüşmeye gidecek arkadaşlara şimdiden bol şans dilerim. Umarım her birinizin onayı hızlı bir şekilde gerçekleşir. Güzel günler bizimle olsun... :folded_hands:
-
Görüşmeye giden arkadaşlarımızın şansları açık olsun mutlu son olsun amin.... @Adama-Coulibaly
-
Merhaba arkadaslar,
Sabah sabah size cok guzel bir haber vermek isterdim, fakat malesef simdilik AP kalmis bulunuyoruz. Daha sonra dealtayli yazmaya calisacagim.
3 soru soruldu, Doktoram hangi departmanda yapiyorum, ABD de ne is yapacagim, sponsorla nasil tanistik.
Bol sanlar diger butun arkadaslara.
Not: Daha onceden APde kalmistik B1B2 alirken, sonradan verildi. -
@Adama-Coulibaly üzdün hocam sabah sabah
-
@Adama-Coulibaly, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba arkadaslar,
Sabah sabah size cok guzel bir haber vermek isterdim, fakat malesef simdilik AP kalmis bulunuyoruz. Daha sonra dealtayli yazmaya calisacagim.
3 soru soruldu, Doktoram hangi departmanda yapiyorum, ABD de ne is yapacagim, sponsorla nasil tanistik.
Bol sanlar diger butun arkadaslara.
Not: Daha onceden APde kalmistik B1B2 alirken, sonradan verildi.İnşallah kısa zamanda sorunu halledersiniz.
-
@Adama-Coulibaly AP kalıp da reddedilen görmedim hocam ben, eğer evraklarda vs. bir sorun yoksa alırsınız diye düşünüyorum vizeyi, hayırlı olsun
-
Konsolosluk önü şuan itibariyle bayağı kalabalık sıra bekleyen 20 kadar arkadaşımız var. İnşallah herşey istedikleri gibi olur
-
@Adama-Coulibaly Evraklarda sorun olmaması adına aslında sevindirici bir haber. Biraz daha detay verirseniz seviniriz. Kaç kişisiniz, (sakıncası yoksa) ne kadar tutar gösterdiğiniz, mülakat yapan kişilerin yaklaşımları, vb.
-
@Adama-Coulibaly Mülâkat ile ilgili detaylı anlatımınızı dört gözle bekliyoruz. Üzülmeyin lütfen. Umarım AP sürecini başarıyla atlatırsınız.
-
@Samet-Yılmaz biliyorum, fakat soz vermistim bilgi verecegim diye..kusura bakmayin 🙏
-
@stras merhaba,
Evet detayli yazacagim, sponsor vardi, brother-in-law destep mektubu vardi, hesapta $30k kusur, 4 kisiydik.
Insallah kisa surede halledilir -
@Adama-Coulibaly inşallah en kısa sürede pürüzler halledilir ve vizenizi alırsınız. AP ye kalıp red alan pek görmedik 🙏
-
@Adama-Coulibaly sorunsuz sıkıntısız vizenizi almanız dileğiyle,
-
Herkese hayırlı olsun iyi haberler bekliyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum