[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Yeni hayatınızda başarılar dostum, Bol Şans :)
-
@Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Son 2 ayın mulakat deneyimlerine baktığımızda 2-3 arkadasımız yurt dışı seyahatinin çok olmasından dolayı AP sürecine girdi. Bazıları çok seyahat etmekle alakası olmadığını söylese de bu 3 arkadaşımızın tek ortak noktası bu konuydu. Sormak istediğim şu; bende birçok ülkeye ziyarette bulundum,bu yüzden o arkadaşlara gönderilen formu mülakata girmeden doldursam ve mülakat esnasında diğer evraklarla birlikte versem o sürece girme ihtimalini ortadan kaldırmış olur muyum?
Hayir, maalesef o sekilde olmuyor. Zaten idari islem surecine girdiginiz icin istiyorlar bu formu, daha dogrusu sistem sizi aklayamadigi icin diyelim... Dolayisiyla konsolos istiyorsa bu formu doldurup gondermeniz gerekli ama aksi durumda gerekli degil. Yani bu surece herkes zaten giriyor, on tarama olmadan kimseye vize verdiklerini sanmiyorum; ama pek cok kisinin idari islem sureci mulakat gunune kadar tamamlanmis oluyor ya da kisa...
Ayrica, ben de seyahat ettiginiz idari islem surecine bir etkisi oldugunu . Bence bu, nerdeyse tamamen sizin isminizle ilgili bir durum... Isminiz sistemde gorunen bir isme denk gelince, ister istemez surec daha uzun suruyor...öyle diyorsunuz da ap ye kalan bir arkadasa bu konuyu sordum ve ismini bi siteden kontrol etmis ve baskasıyla isim benzerligi yokmus ve tek ihtimalin seyahat edilen ülkelerden kaynaklandıgını söyledi. Bu yuzden size göre olmasa da diger arkadaslara ve bana göre tek sebebi yurtdısı seyahatleri. Bakalm.. bana da oyle birsey yaparlarsa kesinlik kazanmıs olacak bu durum. Umarm sizin tahminiz cıkar
Maalesef hicbir sey kesinlik kazanmayacak :) Bugune kadar Turkiye'den disari cikmadigi halde idari isleme kalan ve hatta zamaninda islemleri yetismeyen de oldu, pek cok ulke gezmesine ragmen idari islem surecine kalmayan da... 100'lerce/1000'lerce kisi arasindan 4-5 kisi secerek istenilen "ortak ozelligi" bulmak mumkun, ama bu durum bu bahsedilen ozelligin idari isleme neden oldugunu gostermiyor bence :)
-
@Caghan hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
@Caghan Tebrikler, umarım bundan sonraki süreç çok daha rahat geçer, bol şans :)
-
Bu ileti silindi! -
Daha 17 binlere mülakat tarihi verilmemiş 🤷♂️ Vay anam vayy!!!
-
@Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Daha 17 binlere mülakat tarihi verilmemiş 🤷♂️ Vay anam vayy!!!
Umutlar tükendi. Ne heves ne umut kaldi
-
Selamlar...Ben Bosna’dan ais kaydı oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor..Mail adresim için önceden alınmış ibaresini kullanıyor kabul etmiyor ayrıca biz sunulan seçeneklerde farklı sizin işarerlediğiniz 3. Şık biZde yok🙃Size gelen mülakat tarihinde saat belirtiliyor mu ?Bilgisi olan yazabilirse çok sevinirim
-
@Caghan korktum olumsuz sonuçlandı diyeceksin diye. Sevindim sizin adınıza. Umarım yeni yaşamınızda güzellikler sizinle olur. Tebrik ediyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@Caghan Tebrikler, yeni hayatınızda her şey gönlünüzce olsun!
-
@Semihmete resmen fiyasko oluyor bu sene. Ben kendi adıma sıra gelmeyeceğine ikna oldum🤷🏻♂️ Şanssızlık artık ne yapalım.
-
14 21 bin arasında mülakatları planlanması gereken kişilerden ingilizcesi iyi olan arkadaşlardan bir kaç tanesi bence arasın KCC yi ve biraz konunun üzerinde dursun. Üstünde durmazsak gerçekten süreç ilerlemiyor. Yabancı bir platformu da takip ediyorum. İnsanlar sıklıkla mail atıyor arıyor benim numaram çok yüksek arasam verecekleri cevap ortada ama 14 21 bin arasındakiler direk nisan ayına mülakat bekliyorum deyip araması gerekiyor bence belki dosyaları bile hala tespit edemediler en azından tekrar yollarsınız
-
arkadaşlar bu konuda sayın @Muhtaradana nın gönderilerini okumanızı öneririm.
Mülakat bidlriimleri ayın son işgünleri gidiyor. O yüzden cuma gününe kadar bildirim yapıldığına dair forumda geridönüş olmaz ise kuruntulanalım.
KCC mülakat bildirimlerini içinde bulunulan ayın son 1-2 günü gönderiyor. -
@Caghan tebrikler yeni hayatınızda başarılar
-
tabi @Muhtaradana nın güncel yorumları bizim için önemli
-
Mart da açıklanacak bültende herşey ortaya çıkacak 🤷♂️Ondan sonra artık Martın sonu bahar demişler ..
-
Arkadaşlar strese girmeyin. Mali konuya konsantre olun. Bu yil herkesin mülakata çağrılacagini tahmin ediyorum. Gidişatı ben böyle okuyorum. Endişelenmeyin. En önemlisi sağlıktır. Sağlığınıza dikkat edin. Sağlık bozulursa Amerikaya gitmenin ne anlamı kalacak. Stres tüm sağlığınızı etkileyen büyük bir faktördür. Biraz bardağın dolu kısımlarına bakmaya çalışalım. Olumsuz düşünmek bir anlamda olumsuzluğu davet etmektir. Bir eylemin olumlu ve olumsuz sonuçlarını öngörerek planlama yapmaya çalışırken ki olumsuzlukları düşünmek ile elinizden hiç bir şey gelmeden sizin dışınızda gelisen/gelişecek bir eyleme dair olumsuz önyargılarla hareket etmek apayrı şeylerdir. Şu an yaşadığınız süreç ikincisidir ve elinizden gelen bir şey yok. Bekleyip görmekten başka.
-
@crazycells 14-21k arası case numaralarında mülakat tarihi alacak kişilerin sayısı tabloda 40 civarı. Su ana kadar Nisan mülakatları için bildirimler yapılmadığı için değerli forum üyeleri endişe duymakta. Gidişat ve mülakat sırası hakkında olumsuz bir gidişat olduğuna katılıyor musunuz? Değerli düşünceleriniz bizim için çok önemli?
-
@cato ay sonunu beklemekde fayda var ay sonuna kadar gelir diye dusunuyorum, rus forumlarini okuyorum ben ( Rusiya, Ukrayna ) onlarada henuz mulakat tarihi gelmemis , belarus ve moldovaya gelmis
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum