[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@kenaniler daha öncede bahsetmiştiniz sanırım
-
@cato yani bugüne kadar yaptıklarını uyularlarsa 3 marta kadar evrak onayı alan mayısta çok büyük ihtimal mülakata girer
-
@cato, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells son açıklanan 21200 mart bülteni çoğumuzu şaşırttı fakat KCC ilerisen gisen cut off larla, mülakatlar arasındaki farkı kapatmış oldu. Sizin düşüncenizi paylaşmanız mümkün mü? Nisan itibaren eski artuj rejimine dönebilir miyiz?
Yine sizi cok tatmin etmeyecek bir cevap verecegim :)
umudumuz dediginiz yonde :) ama tabii ki hickimse pasaportunda vizeyi gorene kadar yuksek umutlar beslememeli ve hayatinda koklu degisiklikler yapmamali.
KCC'nin sabit bir stratejisi yok, her ay farkli sekilde hareket edebiliyorlar. Yillardir KCC'nin numaralarini nokta atisiyla tahmin edebilen hic kimse gormedim, zaten surece bizim de etki etmemiz mumkun degil. O nedenle elimizden gelen ustumuze duseni yapip (formlari ve belgeleri en kisa surede tamamlayip gondermek) ve sonra beklemek olmali...
Umarim forumdaki herkes vizesini alabilir. Numaralarin nasil aciklanacagini bekleyip gorecegiz.
-
@Gezgin-Paksoy, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba dv2020 kazandım ama kişisel sebeblerden dolayı şimdiye kadar başvurmadim. Eylül 2020 son diye biliyorum. Dv 260 göndersem vize şansım var mı. Bir de kcc doküman talebi illa 5 Ay mi sürüyor. Teşekkürler
En hizli sekilde surece baslamalisiniz. Hala sansiniz var...
-
@alico, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Sn crayzcell pasaportum ds 260 ta eski bordo pasaportum, kcc evrak mailindeki ise yeni yeşil pasaportumun olması problem oluşturur mu? Ds 260i actirmalimiyim?
Yeni pasaportla mulakata katilabilirsiniz. Degisiklik yapmaniza gerek yok, konsolos gerekli gorurse yapar.
-
@crazycells , @Muhtaradana benim şöyle sorum olacaktı: Türkmenistandan Aşkabat A.B.D konsolosluğu araclığıyla police certificate aldım. Orijinali rusça ve konsolosluk ingilizce tercümesinide eklemiş ama herhangi kaşe/ onay yok. Yeminli tercümana onaylatmalı mıyım, yoksa o haliyle olur mu?
-
@crazycells 200 kişilik artış ile EU kotasının sonumu geliyor bu yüzden mi az artış oldu acaba ?
-
Onunuzdeki hafta mulakati olanlar var mi acaba?
-
@drvagus
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/Yukarıdaki soru formuna bu belgenin fotoğrafını ekleyerek, bu soruyu Ankara konsolosluğuna sorun
Muhtemelen Aşkabat Amerika konsolosluğu aracılığıyla aldığınız için mülakatta bu durumu çok fazla problem yapmayabilirler, ama mülakatınıza kadar Ankara konsolosluğu size bir cevap vermez ise, orjinal belgeyi yeminli tercümanla ingilizceye çevirtmeniz mülakatta olası sorunları önlemeniz için iyi olacaktır, mülakatta bol şans
-
@MySea önümüzdeki hafta yok mart ayı başında bir çok mülakat var
2-2-6-6-2-2-2-2-2-2-2-2-2 martExcel tablosunda mülakat tarihlerini işleyenleri görebilirsiniz
http://bit.ly/2V0zMOz -
@Muhtaradana çok teşekkür ederim
-
@Muhtaradana bildiğimiz en yüksek onay maili hala 25.000 altı değil mi?
-
@cato evet
-
@Muhtaradana artık artsın ama :)
-
Merhaba Brit simon drivetime da dokumanlarin gonderilmesi ile ilgili video yu muhtemelen seyretmişsinizdir. Brit abi nin dedigi congratulation mesajini almis olsaniz bile KCC arayin mail atin evraklarin dogrulu ve eksizsiz oldugunu teyid ettirin tavsiyesi cok mu paranoyakca fazlami tedbirli yoksa gercekten KCC nin bu yil izlemis oldugu yontemden dolayi dikkata alinmasi gereken bir tavsiye midir ?
-
@ZoZO dv2019 da ve dv2020 dede records indicate emaili aldıkları halde evraklarındaki sorundan dolayı mülakat tarihi alamayan talihliler oldu,çok karşılaşılmasa bile bu sorun bazen olabiliyor,
Simon bey güzel uyarmış, zaten forumu takip edenler bu tür uyarıların forumdada daha önceden yapıldığını görmüşlerdir -
@Muhtaradana sizin gönderdiğiniz bir sablon vardı. Tekrar göndermeniz mümkün mü?
-
Bu sene benzer sorun yasayanlat oldu mu acaba ? Gerci o kadar fazla sarkma oldu ki bu tip olaylar yasanacaksa sanki bundan sonra daha cok olabilir gibi gozukuyor. Itimat kontrole mani degildir demis buyuklerimiz haftaya durmumuzu arayip bor soralim bakalim 😊
-
@Muhtaradana benim mulakat 5 mart
-
@cato hangi şablondan bahsettiniz hatırlayamadım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum