-
@crazycells selamlar, bir sorum olacaktı. antalya'dan tampa'ya uçuş bakıyorum da washington aktarmalı lufthansa havayolları'ndan bulabiliyorum. uçak 15:55'te washington'a varıyor 17:10 da oradan kalkıyor. dış hatlardan pasaport kontrollerinden vs geçip iç hatlardaki uçağa yetişmek için zaman yeterli midir? min. ne kadar süreli bir aktarma alsak rahat ederiz, bilginiz var mıdır?
-
@rigsmaer sakın bu hataya düşmeyin çünkü ilk defa amerikaya giriş yapacaksınız yani green kart işlemleri başlayacak sizden sarı zarf alınacak ayrı bir odaya geçeceksiniz ondan dolayı transit uçuş gibi düşünmeyin amerikaya ilk giriş okuyun bazıların işlemleri 2 saat sürdüğü oluyor ondan yetişmek mümkün değil
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2840/amerikaya-ilk-giriş-hakkında
-
@rigsmaer pasaport kontrolü olmasa normal bir aktarma için bile riskli 1 saat 15 dakikalık boşluk..
-
@ayvalik10 @VolkanU vazgeçtim aktarmasız gideyim en iyisi :) miami'den otobüsle falan geçeriz artık tampa'ya.
-
@rigsmaer orlando daha yakın, oraya da bilet bakabilirsiniz.
(tabi TR'den direkt uçuş yok ama en azından domestik uçuş yapmak zorunda kalmazsınız)
Şimdiden iyi yolculuklar..
-
Merhaba. Gidiş ve dönüşte uçuş için Frankfurt aktarmalı Thy/United kombinasyonlarını tavsiye edebilirim. Diğer yandan Amerikaya ilk giriş için size uygunsa Washington Dc, Dulles Airport u düşünebilirsiniz.
-
@Hawkerx Mumkunse italya Fransa Kullanın. Almanyada Frankfurtta muamele çok sıkıntı.Alerjileri var adamların.
-
frankfurt ve münih'ten direk tampa'ya bilet var. ama antalya'dan girince frankfurt'ta direk olan uçuşa değil de ya washington'a ya da chicago uçağına atıyor. tekrar oradan da aktarma yapıp tampa'ya geçiyor. delirtti beni :)
-
@VolkanU orlandoya da baktım hatta new york'a bakıp oradan geçsem mi diye bile düşündüm. az kaldı fiyat kalite dengesini yakalayacağım diye sıyırmama :)
-
birde mümkünse biletleri gidiş-dönüş alın. giriş yapmak istediğiniz traihten 5-6 ay sonrasına dönüş bileti alın. bazen bu taktikle tek yön bilettende ucuza bulabilirsiniz.
-
@anesthetic haziranda dönüş için bakıyorum zaten. ilk kendim gidip haziranda geri gelip aileyi götüreceğim. sonra hep beraber giderken gidiş dönüşü nasıl ayarlayacağım bilmiyorum ama. ucu açık bilet olmalı.
-
@rigsmaer Sizin icin alternatiflere biraz baktimda: Lufthansa'nin Istanbul-Frankfurt-Tampa ucusu var. Gidis gelis 529 dolar. Bana en mantiklisi o guzergah geldi. Ben onu tercih ederdim sahsen. Antalya'dan mantikli bir guzergah bulamadim. 1 gun once Istanbul'a gecip, otelde dinlenip, ertesi gun bu guzergahi kullanmak, daha rahat bir ucus saglayabilir. Skyscannerdan pazar gunu ucuslarini sectim gidis ve donus icin.
-
Bu ileti silindi! -
@rigsmaer neden kasıyorsun antalya kalk almanya gidersin oradan da 1 aktarma tampa
https://www.sunexpress.com/reservation/ibe/booking;jsessionid=47174B99D93D3B6741A1E738E7426238.SE_Prod_IBE6?execution=e1s1&locale=tr&llt=&agentId=& -
Antalya ve Istanbul Turkiye'den ABD'ye veya tam tersi ABD'den Turkiye'ye en uygun ucus bileti bulunabilecek 2 sehir. Antalya'dan bircok Avrupa sehrine direct ucuslar da var ustelik. Biz Mersinli olarak hep Adana'dan ucuyoruz ve malesef ya 3-4 adet aktarma yapmak zorunda kaliyoruz yada THY'den baska secenek kalmiyor.
-
@rigsmaer, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)
@crazycells selamlar, bir sorum olacaktı. antalya'dan tampa'ya uçuş bakıyorum da washington aktarmalı lufthansa havayolları'ndan bulabiliyorum. uçak 15:55'te washington'a varıyor 17:10 da oradan kalkıyor. dış hatlardan pasaport kontrollerinden vs geçip iç hatlardaki uçağa yetişmek için zaman yeterli midir? min. ne kadar süreli bir aktarma alsak rahat ederiz, bilginiz var mıdır?
ben de diger arkadaslara katiliyorum. Dediginiz havalimaninin buyuklugunu ve yogunlugunu bilmiyorum, ama cok kucuk ve tenha bir havalimani degilse (ki oyle oldugunu dusunmuyorum :) ) bosuna riske atmayin, islemler 3-4 saat surecek gibi dusunun. Cogunlukla valizleri de siz alip diger ucaga goturuyorsunuz.
Tabii biraz da sansiniza bagli, isinizin 1 saatten kisa surmesi de olasi, ama daha cok surme ihtimali daha fazla :)
-
Washington Dulles havaalani dis hatlar passport control, tum gelen ucuslar genelde aksam uzeri 17:00 ile 21:00 arasinda oldugundan, bazen cok beklemeli olabiliyor. ABD vatandaslari icin bekleme cok yok ama digerleri icin uzun surebiliyor.
-
@Ryback evet ben de tam olarak o uçuşu buldum en mantıklı olarak :) sağolun ilginiz için.
-
@ayvalik10 zaten en mantıklısı bu fakat biletleri ayrı ayrı alınca almanya transit vize ister dediler. yoksa sun express ten frankfurt ya da münih alıp oradan lufthansa'nın direk tampa'Ya uçuşu var.
-
@rigsmaer bazı şirketler diğer firmalarla ortak uçuş yaparlar. Dediğin gibi mesela thy lufthansa ortak uçarlar. Sun express luftansa ile ortak ise bence transit istemezler bir sor istersen
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum