Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Vatandaşlık Testi

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    23 İleti
    3k Bakış
    arnbltA
    @saulgoodman yok o anlamda degil. Turkiye ye girerken Turk pasaportu ile girebilirsiniz. Ama ABD pasaportu kullanmazsaniz bu ABD tarafinda sorun cikarabilir. Bildigim bir ornek var bu konuda. Alie dostumuzun isyerinden bir arkadasi ayni zamanda Cin vatandasi da olan bir yazilimci tatilde Cin pasaportunu kullandigi icin Clearence sertifikasinda bir hayli problem yasamis Bize de bu konuda uyarida bulundu arkadasim. Kendisi DC bolgesinde kontratli yazilimci idi. Selamlar.
  • ABD Çifte vatandaşlığı kabul ediyor mu?

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @patrick2dev, içinde söyledi: ABD Çifte vatandaşlığı kabul ediyor mu? selamlar öncelikle. konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. ABD vatandaşlığını aldığımızda Türkiye vatandaşlığımız kalıyor mu yani geri dönebilme şansımız var mı? Siz birakmadiginiz surece Turkiye vatandasliginiz kaliyor. Su an icin hem Turkiye hem de ABD cifte vatandaslik konusunda sorun cikarmayan ulkeler listesinde. Ama ABD devletinin gozunde "Amerikan vatandasi" gibi islem gorup o sekilde sorumluluklarinizi yerine getireceksiniz, Turkiye devletinin gozunde de "TC vatandasi" gibi islem gorup yine o sekilde sorumluluklarinizi yerine getireceksiniz. Coklu vatandaslik konusunda su basligi da inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/369/amerikan-vatandaşlarının-diğer-ülkelerden-oturum-alması-kolay-mı-çoklu-vatandaşlık
  • Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600)

Vatandaşlık Süreci ve İşlemleri us citizenship n-600 uscis
    15
    1
    4 Oy
    15 İleti
    2k Bakış
    saulgoodmanS
    @saulgoodman, içinde söyledi: Vatandaşlık Sertifikası Başvurusu (N-600) N-600 icin biyometrik randevusu tamamlandıktan ne kadar süre sonra sertifika çıkıyor? Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi lütfen? Soru cevapsız kalmasın, 3 ay. :)
  • 1 Oy
    34 İleti
    7k Bakış
    S
    @selito Merhaba , burada bahsettiginiz durumdayim ben de. Sizin surec nasil oldu? benim bosanma kararim cikti. Esimin soyadiylaydi Green Cartim ,pasaportum ,SSN kartim,Driver Licencse... Su anda Vatandaslik Basvurusu da yapmak istiyorum. Lutfen tum bu degistirlmesi gereken belgerleri nasil hallettiniz bilgi verir misiniz? @crazycells Green Card'i esim kazanmisti ama o gelmedi ABD ye . Ben kendim geldim,calistim,okula gittim vs,,,, Dogalaolarak Benim Green Cartimda onun soyadi var. Ben kendi soyadim ile degistirdikten sonra yapacagim vatandaslik basvurusunda bir sorun cikar mi? Yani kazanan A soyadi iken simdi basvuru yapan X soyadi gibi . Tesekkurler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k