Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!

  • Merhabalar arkadaşlar. Case numberimiz da 18 binlerde olmasına rağmen biz de henüz onay maili almadık. @Özgür-Dinç arkadaşımızın paylaştığı mail formatında bir mail gönderdik KCC'ye. @Muhtaradana arkadaşımızın forumdaki uyarısının ardından da bugun saat 16.00'dan sonra da KCC'yi aramayı düşünüyoruz. Kendilerine uyarıları ve paylaştığı bilgiler için teşekkür ediyorum. Herkese kolaylıklar.


  • @esbay79 Göçmen vizesi öncesinde kullanabilir, (zaten sonrasında kullanamaz, zira diğer geçerli ABD vizeleri iptal edilir) , ben kullandım. Detay belki ama bu vizeyi ne zaman almıştı , daha önce o vizeyle giriş /çıkış yaptı mı?


  • Merhaba,
    Durum takibi listemize KCCden döküman onay maili alınma tarihi mi eklense. Durumumuzu daha net görürdük.


  • @esbay79 göçmen vizesini almadan önce gidebilir, sonrasında Sayın @crazycells 'in belirttiği gibi gidemez. Zaten büyük ihtimalle iptal damgasını vururlar üzerine.

    Yeşil kart mülakatını beklerken yaşayacakları eyaleti/şehri belirlemek için eşiyle beraber ABD seyahati gerçekleştiren bir arkadaşın tecrübelerini okuduğumu hatırlıyorum..


  • @crazycells Teşekkür ederim.


  • @arkben 2015 yılında almıştı..Daha önce iki kere gitti geldi


  • @esbay79 ok , hiç problem olmaz o halde...kolay gelsin.


  • @esbay79 ve @Muhtaradana sabah maila tmıştım bu cevabı vermişler. en azından hala umut var 🙂

    "Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://www.dvlottery.state.gov."


  • @hope34 🙂 hala umut var derken ? şu anda forumda pekçok dönemdaşınızdan çok ileri aşamadasınız, beklemenizi, hayırlısıyla dileklerinizi gerçekleştirmenizi dilerim...


  • Merhabalar, KCC'ye bugün göndermiş olduğum e maile yanıt olarak aşağıdaki gibi bir mail geldi. Benim anladığım evrakların işlenmesi için zaman istiyorlar, ancak başka bir yerde de DS260'ınız işlendi devam eden süreçle ilgili bir mail almış olmanız gerek ya da alacaksınız diyor. Yani evrakların istendiği mailden bahsediyor. Biz bu maili aldık ve üzerine evrak gönderdik ancak onay maili almadık ki esas sorunumuz bu. Sonuç olarak ben evraklarımızı tekrar göndereceğim. Yine de sizlere de sormak istedim açıkçası. Ne yapmamı önerirsiniz?

    Thank you for your inquiry.

    After sending documents to [email protected], you will receive an automatic reply to your email. If there are no attachments, the auto reply explains there are no documents attached to the email. If there are attachments, the auto reply explains we received your email and are currently processing your documents. Please allow time for processing of your documents. Documents are processed in numerical order, based on lottery rank number. Once KCC has processed your documents, we will let you know if anything is missing or if we have received everything needed.

    Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2020 program will begin in October 2019 and conclude on September 30, 2020. Please refer to the visa bulletin at https://www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://www.dvlottery.state.gov.

    For March, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2020 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:

    AFRICA 31,500 Except: Egypt 22,000

    ASIA 12,500 Except: Iran 7,600
    Nepal 8,800

    EUROPE 21,000

    N. AMERICA 9

    OCEANIA 1,625

    S. AMERICA 1,300

    The Visa Bulletin at https://travel.state.gov/content/visas/en/law-and-policy/bulletin.html is updated monthly and contains the current allocation cut-off numbers as well as other important information.

    Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://www.dvlottery.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.

    For additional information, please refer to the following websites:

    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html

    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html

    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html

    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://www.dvlottery.state.gov/


    Mary
    Diversity Visa Unit
    Support Contractor - PAE
    CA/VO/DO/KCC
    Phone: (606)-526-7500
    Email: [email protected] mailto:[email protected]


  • @imgey ikimize de aynı mail gelmiş..Numaramızda aynı sırada 😊hayırla sonuçlanır inş


  • Ben de şimdi gördüm sizin diğer konudaki mesajınızı 🙂 Bu arada sonradan bir aksilik yaşamamak için ben evraklarımızı yeniden gönderdim az önce.


  • @arkben, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    ayırlısıyla dileklerinizi gerçekleştirmenizi dilerim...

    Taki ki öyle çok şükür diyorum.. Sadece kesinleşen bir şey olmadığı için öyle yazdım. ( üniversite döneminde yurtdışına gönderilecek son 50 kişi içerisindeydim niye elendiğimi bilmeden elenmiştim ve İngiltere ye çıkamamıştım 3 mülakat geçirmiştim. Eskişerden 3 kere Ankaraya gidip gelmiştim.o yüzden son dk kadar temkinliyim. ta ki vizeyi elime verene kadar. 🙂


  • Bu ileti silindi!

  • @imgey Sayın imgey...Gelişmelerden beni haberdar ederseniz çok sevinirim..Onay maili gelirse vs...Kolay gelsin

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @esbay79, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells selamlar..eşimde green card alacak inş..asıl talihli benim..Eşimin önceden alınmış turist vizesi var..Onunla mülakat öncesi usa ya gidebilir mi

    Teorik olarak evet. Ne amacla gitmeyi dusunuyor? Dedigim gibi vizeyi amacina uygun kullandigi surece bir sorun olmayacaktir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ergun, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Arkadaşlar merhaba, sponsorluk işlemleri için formda, tercüman ve 3. Bir kişi hazırlıyorsa onun bilgilerini istiyor. Bunlar doldurulmak zorunda mı? Doldurulmasak sorun çıkar mı mülakatta buraları boş bırakmışsınız diye? Şimdiden teşekkürler...

    Sadece boyle bir kisi varsa bilgilerini doldurmaniz yeterli, aksi durumda bos kalabilir.


  • @ergun tebrik ederim, hayırlı olsun


  • @hope34 marta alacaksınız inşallah


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum