Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @asilelif yaaa çok teşekkür ederimmm 🤗

• @dilara1424 Hayirli olsun tekrardan, boyle yorumlari okurken cok mutlu oluyorum sizlerin adiniza :)

• @dilara1424 hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar

• @dilara1424, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaşlar bugün vize basılı pasaportlarımız ve sarı zarflarımız geldi,ankaradan İstanbula bir günde gelmiş oldu yani

Hayirli olsun yeni hayatinizda basarilar

• @dilara1424 Bu ne hız. Akacak kan damarda durmaz misali. Tebrik ederim tekrardan. Tüm işlerinizin de bu şekilde ilerlemesini ve bitmesini temenni ediyorum.:rocket:

• @Ayvaz-Azizov çok teşekkür ederim🙏🏻

• @stras çok teşekkürler kısmetse 19 şubatta da gitmeyi planlıyoruz bakalım ordan da ilk giriş deneyimimi anlatırım 🙏🏻 Darısı sizlere olsun

• Merhaba arkadaşlar belki çok saçma bir soru olacak ama sormaz isem de içimde kalır... :) Önce den vizesi onaylanan talihlilerin ulaşım parasını Amerika mı karşılıyordu???

• @Cemal-Kalın Önce derken ne kadar önce ? :)

• @salih2825 Eşimin arkadaşı yıllar önce green card'ı kazanmış ki bizimde vizemiz onaylanır ise onların yanına gideceğiz. (Tahminimce 6-7 yıldır oradalar) Hafta sonu amerika hakkında genel muhabbet yapar iken o söyledi. Bende öyle bir şey olmadığını söyledim. Önce eskiden ödüyordu dedi sonradan belki ben yanlış hatırlıyorumdur dedi...

• ⭐⭐⭐

@dilara1424 hanım maşallah diyelim gözünüz aydın yolunuz açık olsun bütün mutluluklar sizlerle olsun 🙏

• ⭐⭐

@Cemal-Kalın 2021 dv yönergesinde yazıyor zaten size ulaşım vs. gibi yardım yapmaz amerikan hükümeti diye

• @dilara1424 süper haber, konsolosluk hızlı çalışıyor

• @haymatlos_ evet onun biliyorum zaten sorumda da belirttiğim gibi önceden yapıyor muydu onu merak ediyorum!!

• ⭐⭐

@Cemal-Kalın @MySea sizin yorumunuzu merak ettim

• @Cemal-Kalın İnanın hiçbir fikrim yok bu konuda. Fakat kapitalizmin zirvesi dediğimiz Amerika'nın böyle bir şey yapacağına ya da yapmış olacağına ihtimal vermiyorum açıkçası. Unutmayın verilen her hizmet sorumluluktur.

• @salih2825 bana da öyle geliyor.

• @haymatlos_ Ben duyduğumda çok şaşırdım açıkçası da yapmaz diye düşünüyorum.

• ⭐⭐

Bir soru da ben sorayım ben de bunu merak ettim konsolosluk acaba günde kaç görüşme yapıyordur Green Card olarak sadece

• Merhabalar. Doğru iletinin altına mı yazıyorum bilmiyorum ama sürecimin ilk başladığı yere yazmak istedim. İlk olarak yine teşekkür etmek istiyorum bu aileye. Zorlu aşama sonunda vizemizi almıştık zaten. Bugün de size Miamiden yazıyorum 🤗
    Hepsi yaşanarak görülen bir süreç ama burada yazılan yazıların verilen cevapların etkisi büyük bizde.
    İlk olarak söylemek istediğim harç pulu ödedik. Daha oturum iznimiz olmadığı için ödememiz gerekiyormuş. Sonrasında ki işlemler hep aynı, kontroller falan. 13 saat gösteriyordu direk uçuş ama 1 saat daha erken indik. İnişte basliyor serüven. Zaten hemen polise yönlendiriyorlar. Başka sebeple gelenlerde oldugu icin bekledik baya. Belgeleri teslim ettikten sonra yine oturup beklememizi istediler sonra isimle çağırdılar. Hoşgeldiniz deyip gönderdiler 😊
    Herkese bol sans. Sıkıntısız atlatmanız dilegiyle.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k