Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @nfs741 evrakları gönderdikten sonra gelen otomatik email, beklemeniz gerektiğinden bahsediyor


  • @gezgin34 en son Azerbaycan dan bir talihli 14300 lü numara ile evrak onayı aldı


  • @pawlover aynen, bende bunun faydası olur düşüncesindeyim, sayın @crazycells bunu yapabilirmiyiz?


  • @İrem-Güzel bunu tahmin etmemiz bu ay için çok zor, en son 14300 evrak onay emaili aldı sanırım, şubat bülteni bu rakama olamaz

    Bu ay nasıl hareket edecekler merak içinde bekliyoruz


  • arkadaşlar bulunduğunuz sayfayı dahi okumuyor olmanız beni boşuna buraya yazdığımı düşündürse de, en azından tüm süreç hakkında az çok ilk sayfadan bilgi alıyor olabileceğiniz için çabalıyorum. onay maili current olmadan alamıyoruz artık gibi görünüyor zaten alsak da bir işe yaramıyor. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html bu linkteki EU(avrupa) sayısı içindeyseniz KCC ya da buraya yazın herkes yardımcı olacaktır. milenyalseniz sizi anlıyorum sizi seviyorum yaşınızen azından 30 üzeriyse okuma alışkanlığı edinmeniz gerekiyor, işiniz amerikada zor.

  • ⭐⭐⭐

    @İrem-Güzel hanım umudunuzu kaybetmemenizi tavsiye ederim. İnşallah bu sene bütün numaraların current olması en büyük temenni ve beklentimizdir bilginize


  • @serciyilmaz Ekran Resmi 2020-01-10 01.09.10.png

    burada 14.000 yazıyor bunun üzerindeyseniz lütfen KCC'yi meşgul etmeyin. her ay bu sayıyı takip edin. size özel; yazmadan önce allahınız varsa 1-2 sayfa okuyun(30sn-1dk)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @serciyilmaz, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    allahınız varsa

    🙂 elinize saglik.

    Dediginiz gibi sirasi gelmeyen arkadaslar sadece beklemeli. Henuz surec devam ederken ve tum forumdakiler benzer deneyime sahipken , ayrica KCC'ye email gondermeye gerek oldugunu ben de dusunmuyorum.


  • Merhaba,2019 talihlisiyim ve mülakat için tarih bekliyorum onay geldi. Vizeyi alırsak ilk etapta Floraida ya gideceğiz ( tanıdık olmasından kaynaklı sonra iş imkanına göre yer değiştireceğiz ). Eşim Maden mühendisi onun için şimdiden iş başvuru yapmak istiyorum da internetten araştırınca bilgileri çıkıyor. TR'deki kariyernet gibi güvenilir iş ilanı sayfalarını paylaşabilir misiniz? ( çünkü başka iş ilanı sayfalarında bilgileirnizi kaydediyorsunuz size mesaj ile haber vermeleri için 5-10 usd istiyorlar ).


  • @hope34
    Sanırım en çok tercih edilen indeed, glassdoor ve linkendln
    Ayrıca ⬇️ileti ve konu başlığındaki mesajlar size yardımcı olacaktır

    İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci https://yesilkartforum.com/forum/post/39447


  • ⭐⭐⭐

    @stras bilgilendirme için teşekkür ederim saolun efendim 🙏


  • Bugün KCC'den evrak onayı mesajını aldım. Süreci merak eden arkadaşlar için paylaşmak istedim:

    2020EU00014xxx
    DS-260 Submit : 31/07/2019
    KCC Evrak İstegi : 15/10/2019
    KCC Evrak Gönderimi: 18/12/2019
    KCC Evrak Onayı : 10.01.2020


  • Merhabalar
    3 Subatta mulakatım var. Ben,ds-260 form doldurdugumda çalışıyordum. Sımdı çalışmıyorum. Formu actırıp, su anda calısmıyor olarak İşaretlememe gerek var mı ?


  • Sayın, @ozgem bunun için ds-260 formunu açtırmanıza gerek yok.


  • @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @hope34
    Sanırım en çok tercih edilen indeed, glassdoor ve linkendln
    Ayrıca ⬇️ileti ve konu başlığındaki mesajlar size yardımcı olacaktır

    İş Başvurusu , Mülakat ve İş Başvuru Süreci https://yesilkartforum.com/forum/post/39447

    Sayın @Muhtaradana'nın dediğine aynen katılmakla beraber ayrıca güvendiğiniz bir kurumun, kuruluşun, tesisin kısacası hangi alanda ve/veya ne işe yatkınsanız, bu gibi yerlerin/şirketlerin (örneğin Walmart, Costco, Target, ünlü oteller, restaurantlar, bilişim şirketleri vs ilgi alanınıza göre aklınıza ne gelirse) direkt kendi internet sayfasına gidin career veya jobs bölümüne göz atın. Uygun bir iş görürseniz hemen bir iş talep mektubu ile özgeçmişinizi gönderin. Böyle büyük şirketler değişik işler için sürekli çalışacak insan ararlar. Baktınız, uygun bir iş yoksa hemen newsletter'larına email ile abone olun. Aracı kurumlara bile gerek kalmadan haberiniz olsun, ilk başvuranlardan olun . Bu şekilde Skype vs mülakatı ile belki de gitmeden bile işiniz hazır olur. Tecrübe konuşuyor. Bunu sadece sayın @hope34 özelinde değil, gitmeye yakın bütün arkadaşlara öneririm. Bol şanslar 😉


  • Merhaba, [email protected] adresine göndereceğimiz belgelerimizi (2020AF00938653_John_Doe_Passport.pdf ,
    2020AF00938653_Jane_Doe_Birth_Certificate.pdf gibi) yeminli tercüman ile ingilizceye çevirdikten sonra mı göndereceğiz tam olarak anlayamadım.
    ( All documents not in English, or in the official language of the country in which the application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations. The translation must include a statement signed by the translator that states that the translation is accurate and the translator is competent to translate. )

    ds-260 formunda bulunan askerlik rütbe bölümünde yanlışlık yapmışım bunun düzeltilmesi ne yapmam gerekiyor. bilgilendirseniz sevinirim.

  • ⭐⭐⭐

    @ozgem tebrik ederim gözünüz aydın. İnşallah mülakatınızı da sorunsuz halledip vizenizi alırsınız 🙏

  • ⭐⭐⭐

    @TURKEYANDUSA tebrik ederim gözünüz aydın inşallah en kısa mülakat tarihi alıp bu süreci sorunsuz halledip yolunuza devam edersiniz bol şanş diliyorum


  • Sayın , @technosphere Vize görüşmesine Ankara'da girecekseniz ve TC vatandaşı iseniz tercümeye gerek yok. Ayrıca TC vatandaşlarından askerlik belgesi zorunlu değil, bunun için ds-260 da değişiklik yapmanız gerekmez.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum