Vizesi onaylanan bütün arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ınşallah bizim gibi bekleyen arkadaşlar da burdan guzel haber vermek nasip olur
nfs741 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: [Arşiv] DV2020 Mulakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Bence bu bültende 30 bin üzeri olacak gibi
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
bir umutla bekleyeceğim eğer nasipde varsa kimse engel olamaz
-
Içimden bir ses 23500 diyor
-
RE: [Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) AsamalariGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Ryback bence gidin kartınızı alin bu fırsat birdaha olmaya bilir
-
Mülakatta yeni pasaportunuzu ekleye bilirsiniz
-
2 saat once bir arkadaşımla görüştüm orda konfeksiyon mudurlüğü yapıyordu dukkanları actık ama çalıştıracak adam bulamıyoruz diyor
-
RE: DV2021 Bekleme OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
SIRAM COK YUKSEK OLDUĞU İÇİN TEKRAR BAŞ VURMUŞTUM CIKMADI ARTIK 2020 İLE DEVAM EDELİM HERŞEYİN HAYIRLISI
-
@ilhanucarus hayırlı olsun inşallah güzel yarınlara açılma dileğiyle
nfs741 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
bende 2025 ve 2026 sorgulama yeri cikiyor
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
arkadaslar suan basvuru sitesi acik mi ben mi goremiyorum
-
RE: Kanada'dan ABD Göçmenliğine Başvurma SüreçleriKanada içinde yayımlandı
Kanada deprem zedeler için 3 yıl vize veriyormuş bilgisi olan varmi
-