• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. nilfersev
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    N
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 2
    • Konu 3
    • İleti 431
    • En İyi 283
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 1

nilfersev

@nilfersev

⭐

516
    İtibar
    1566
    Profil Görüntülemeleri
    431
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum İzmir Yaş: 45

nilfersev Takip etme Takip Et
    ⭐

nilfersev tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2021 Bekleme Odası

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Bu süreçte de çekilişe katılanlar için bol şanslar ...Geçen sene belki beni forumdan anımsayanlar olabilir. Yeni gelenlere de tekrardan Merhabalar.
      Evet uzun süreden beri gerek foruma gerekse internete pek giremedim. Haliyle konulara da yetişemedim.Geçen sene çekilişi kazanamayınca B planına geçiş yapabiliriz diye yazmıştım en son. Ve planımızı uyguladık yaşamımıza kaldığımız yerden devam etmeye başladık. Bu nedenle de bu sene hem eşim hem de ben çekilişe katılmamayı tercih ettik. Kısacası kendimize 1 yıl daha süre verdik 🙂
      İlk olarak yaşadığımız şehri değiştirdik sonra işlerimizi yani bizi sıkıntıya sokan her şeyi hayatımızdan çıkarmaya başladık. Fazla eşyalarımızı bağışladık, gereksiz insanları hayatımızdan çıkardık. Hayatımızda olumsuzlukları bir nebze de olsa azaltmaya karar verdik. Kısacası bir nevi detox uyguladık. Bakalım belki yaşama bir şans verdiğimiz gibi oda bize bir şans veriyordur kim bilir ?

Bu bir yıl süresi içinde hiçbir şey değişmez ve biz hala buralardan gitmeyi düşünürsek seneye tekrardan çekilişe katılmayı düşüneceğiz. Bu süre zarfında da mümkün olduğunca foruma girmeye geleceğe yatırım yapmaya da devam edeceğiz. İlk başta sorduğum tüm sorulara sıkılmadan daima cevap veren @crazycells'e çok teşekkür ederim. Ve yardımını bizden esirgemeyen diğer arkadaşlara da teşekkürler...

En kısa zaman da tekrardan görüşmek dileği ile ...

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      N
      nilfersev
    • Anneler günümüz kutlu olsun...

Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun👋😭🤗

İlan ve Duyuru içinde yayımlandı
      N
      nilfersev
    • RE: DV2020 bekleme odası

Evet size katılıyorum. Niyeti önemli tabiki de .
      Arkadaşın taşınacağı da yok tanıyorum kendisini. Herhalde şöyle düşündü kendince. Mayısta sonuçlar açıklanacak tabii benden adres isteyecek . Gelip benim hayatıma çöreklenecek. Komik geldi bu durum bana .

Dileğim şu ki Allahtan. Umarım bize çıkar. Hayallerimizde ki gibi floridaya da yerleşiriz. Oda kış aylarında -30 derecede donarken arkadaşım ısınmaya yanına geliyorum der bende ona taşınıyorum kusura bakma derim 😆😅

N
      nilfersev
    • RE: DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir)

bende hemen geldim. herkese geçmiş olsun bende dahil. 1 sene daha kendimizi hazırlayalım bakalım . yeni yollar açılır bize inşallah ne diyelim. yalnız kazananları inceledikçe yeni üyeler gibi geldi bana da ve nedense hep numaraları yüksek. acaba Türkiye kazananları mı sadece yüksek o takıldı kafama

Göçmenlik Sohbetleri içinde yayımlandı
      N
      nilfersev
    • RE: Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir!

@crazycells bari 250 ve 500 arası biz kullanıcılara da bir çiçek falan koysaydık yıldız alana kadar. böyle bir garip hissettim kendimi 😃

Yeşilkart Forum'a Özel içinde yayımlandı
      N
      nilfersev

Bizde ilk defa başvurduk ve çok heveslendik. Sanki bize çıkmış gibi herşeyi mayıstan sonraya attık. Gitmek istediğimiz eyaleti belirledik. Hatta o kadar ki aklıma geldikçe gideceğimiz yerdeki kiralık evlere bakarken buluyorum kendimi. Haritadan sokakları geziyoruz. Sanki orda yaşıyormuşuz gibi. Umut ediyoruz işte. Belki birşey olur ve şansımız yaver gider bu sefer diye😇

N
      nilfersev
    • RE: Forumun Grup Sistemi Aktive Edilmiştir!

bir kaç gün giremedim neler değişmiş çok güzel olmuş bence bu sistem

Yeşilkart Forum'a Özel içinde yayımlandı
      N
      nilfersev

Bu aralar foruma fazla girmemeye çalışıyorum çünkü geri kalan gün sayısını okudukça heyecanım tekrar gelmeye başladı. Ama yok ya kısmet bize belki çıkar bile derken diğer tarafım ya çıkarsa diyor 🙂 karmaşık duygular içerisindeyim yani 🙂

N
      nilfersev
    • RE: yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ?

Ben bu olaya şu açıdan bakıyorum hep destek ya da köstek olma durumuna. Genelde ilk işe başladığımda karşılaştığım bir karakter olur ya da bana hep böyleleri denk geldi bilemiyorum.

Yeni iş yeni umutlar yeni arkadaşlıkşar tanışmalar derken biri gelir derki ay ben sıkıldım bu işten ilk fırsatta çıkacağım iş bulayım. Neden diye sorarım hep bir sürü saçma sebep sunar bana. Ama işin aslına bakarsan en az 5 yıldır orada çalışıyordur.

Gün gelir sen kendini eğitir daha iyi bir işe geçersin o şikayetçi olan kalır ardında. Hatta giderken sana der ki iyi yaptın bana da iş bak en kısa zamanda bende geleceğim. Tabiii tabiiii der ayrılırsın ordan.
      1 yıl sonra baktığında o kişi hala aynı yerinde seyreder.
      Demem şu ki sen iyi olmazsan kimseye yararın dokunmaz. Sen iyi ol ki evren iyi şeyler göndersin sana. Geride bıraktıklatın mı boşverrrr iyi olsalar dı geride kalmazlardı zaten

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      N
      nilfersev
    • RE: DV2021 Bekleme Odası

şimdi bu seneyi es geçtik madem.olurda seneye çıkmaz ihtimaline karşı en az 2 senemiz var. hem kendimize hemde geleceğe mesleki anlamda yatırım yapmak için heveslendim gerçekten. İzmirde bulunan tüm ücretsiz kurslara ön kayıt yaptırdım. boş vakit kaybetmemek için.

N
      nilfersev

nilfersev tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Herkese tekrardan merhabalar. Bende eskilerden. Bu sene tekrar deneyeyim şansımı dedim . Başvurular açılmamış. Beni hatırlayan yoktur selamlar yinede Herkese...

N
      nilfersev
    • RE: DV2024 İzmir Adayları Buraya (misafir de kabul ederiz)

Hala burda olan birileri var mi

N
      nilfersev
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Talep işleniyor sayfası açık kaldı onay numarası hala alamadım. Başvuru yapmismiyimdir

N
      nilfersev
    • RE: Amerika'ya gitme sebepleriniz ?

Gitme sebebim yıllardır aynı. Uzak diyarlarda yaşayıp memleket hasreti xekmek 😀

N
      nilfersev

@Atlantis00 ben izmirdeyim. Üst komşum hala faizlerin Allah tarafından geldiğine inanıyor. Dolar yükseldi ekonomimiz iyiye gidiyor diyor. Her sene koli koli erzak geliyor.Yakacak yardımı alıyor. Ama bakarsan 4 katlı binanın sahibi onlar 😀

N
      nilfersev

Selamlar yine ben 🙂

N
      nilfersev
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Ben de bakmıyorum biraz daha umudum olsun istiyorum 😀

N
      nilfersev

Herkese iyi bayramlar . Bir girdim siteye az kalmış. Aklimdan çıkması en iyisi galiba

N
      nilfersev

@Simge-Kutlu selamlar o zaman oralara...

N
      nilfersev

@Simge-Kutlu izmirde misiniz sizde yoksa

N
      nilfersev