Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi

Gündem
18 8 439 7

Benzer Başlıklar

  • 8 Kasım 2022 - ABD ara seçimleri

    Gündem
    20
    2
    13 Oy
    20 İleti
    506 Bakış
    crazycellsC
    Temsilciler Meclisinde secimin cok yakin gececegi (ama Cumhuriyetcilerin almasinin beklenildigi) yerlerde Demokratlar su ana kadar iyi bir is cikardi... [image: 1668016444194-screen-shot-2022-11-09-at-12.48.12.png]
  • Trump: Amerika 3 yıl icinde yok olacak

    Gündem
    7
    -1 Oy
    7 İleti
    392 Bakış
    P
    Amerikanın batması bi çok şeyin batması anlamına gelir acaba neye dayanarak bunu söylemiş batırırsa çinin ticarette uluslararası ilerlemesi batırır onun dışında zor gibi
  • 6 Kasim 2018 ABD ara secimleri

    Gündem
    50
    12 Oy
    50 İleti
    6k Bakış
    EdelweissE
    @crazycells Turkiye'de de HSYK kaldirilip, HSK geldi. HSK'nin baskani da adalet bakani oldu. Yargi bagimsizligi 💪😃
  • Trump'tan greencard için bir son dakika açıklaması

    Taşındı Gündem
    40
    1 Oy
    40 İleti
    8k Bakış
    asilcenkA
    @highcasenumber Amerika'da başkanın istemesi sadece bir istek olarak kalıyor. Gelişmiş ülkelerde hukuk bir kaç insanın isteğine göre şekillenmez. Kanun geçerlidir ve kanunlar bizde olduğu gibi esnetilemez ve kolayca değiştirilemez. Trump'ın göçmen söylemleri tamamen siyasi, Texasta beyaz amerikalı kiliseyi taradı 20 kişiyi öldürdü, Trump ne dedi; bu zihinsel bir rahatsızlık. Amerikalıların büyük çoğunluğu yeni silah yasası istiyor ama Trump buna karşı niye çünkü silah ve mühimmat satışı çok büyük bir ekonomi Amerikada. Eğer yasayı çıkartıp insanların silah almasını zorlaştırırlar ise şirketler zarar etmeye başlar ve ekonomik etkisi büyük olur, bu yüzden bu katliamı zihinsele bağlar iken 1 radikal islamcı tarafından yapılan katliamı tüm göçmenlere bağlıyor ki siyasi çıkar elde edebilsin. Neyseki amerikalılar, basın ve tabiki kongre üyeleride bunların farkında. Tüm bunardan dolayı bence bu yıl lotoya bir şey olmaz, belki önümüzdeki 5 yılda göçmenlik yasaları değiştirilir ama hemen 3-5 ayda olacak bir şey değil bu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum