Amerika'da ikinci el araba almak
-
Seceneklerden elbette birisi sartlar ama sosyal cevreler yeni gelenleri baski altina aliyor... Bana mazdanin iyi olup fordun kotu oldugunu inatla iddia eden arkadaslar vardi... Kasrilastirdigimiz araba ise ortak uretimdi mazda ve fordun :) Yine de ikna edememistim :)
Mahalle baskisi had safhada :)
-
@FreeWoRLD çok çok teşekkür ederim..Bu linkten direkt bsşvuru yapabilirmiyim peki.?
-
@ayvalik10 yok sormadım.Açıkcası nasıl bir yol gösterecekler bilemiyorum.Ama onlarada sormakta fayda var tabiki..teşekkür ederim
-
@FreeWoRLD ayrıca size özel den ulaşabilirmiyim.Çok teşekkürler..
-
@omertug semavi ve kıvanç dışında başka araba işi ike ilgilene kimse var mı ismini yazarsan o kişiyi de yazarız sen yapıyorsan gitmeden Türkiyeden senin ismini de söyleriz
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 Merhaba Fatih bey, önceki mesajda da belirttiğim gibi ve uzun zamandır forum üyesi olarak gördüğüm üzere yardım isteğiniz çok güzel. Benim orada bahsettiğim koca kıtada her otomobil diyene önermeniz üzerine ve tarzınızla ilgilidir.
@kivo Kıvanç bey merhaba, sebepleriniz vardığınız sonuca ulaşmanızda yardımcı olamamış sanırım. Art bir niyetim yoktu zaten ama cevap verirken kullandığınız üslupta asıl art niyeti görebiliyorum. Sizi de Fatih beyi de forum kadar tanıyorum ve yerine göre goy goy da yapıyorum elimden geldiğince yardım da ediyorum.
Son söz olarak; hiç bir şey bilmediğinizi bu mesajla görüyoruz, size bol maddi kazançlar dilerim.
-
İkinci el istemiyorum diye yazmıştı ondan sıfır araba satan bir tek kıvanç var benim bildiğim kadir sıfır araba almıyor ondan kıvanç söylüyorum keşke başkalarıda gidince hangi işte çalıştıklarını söyleseler de ben yeşilkartforumdan deyip birbirimize yardımcı oluruz
-
@ayvalik10 Fatih bey umarım en kısa zamanda forumu bir derneğe ya da ne bileyim bir yardım kuruluşuna çevirebilir ve diğer özendiğimiz Yahudiler, Araplar ya da Hintliler kadar birbirimize destek oluruz, art niyet aramadan, kötü düşünmeden.
-
Bu ileti silindi! -
hala saldırgan tavırlarınıza devam ediyorsunuz Kıvanç bey, bence gerek yok böyle bir tavra... Yaptıklarınızı da yazarak hepsini çöpe atmış oluyorsunuz benim düşünceme göre. Devam etmeye gerek yok, foruma uygun şekilde yazışalım lütfen.
-
@omertug beden sen yazınca wow çok güzel ben sana aynı tondan cevap verince mağdur.insanları maddi kazanç sağlıyor diye itham ederken 5 kez dısun altında ezilme.senin yaptığın yavuz hırsız ev sahibi..
-
@semavi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak,türk insanının hücrelerine işlemiş bir kanser türüdür malesef kadir bey. :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@önder-çalışkan Türkiye de hiç bir erkeğin ağzından soru sorunca duyamayacağın kelime hangisidir. BİLMİYORUM FİKRİM YOK her boktan anlarız
-
burda bu konuya deginmek istiyorum. forumda bazi konularda da benzer tartisma cikmisti. yardim etmeden once birisi su kadar danismanlik ucreti alirim, su kadar kimisyon alirim, geldiginde ben satarim vari konusmalar bana hic kotu niyetli gelmiyor. adam zamanindan tasarruf ediyor, el emegi dokuyor karsiliginda para istemesi ya da mal satmasi cok normal. kaldiki burdaki arkadaslar cogu zaman bu isi bedavaya yapiyor. bence ucrette isteseler kimseyi suclamayalim. yazdiklariyla fazlasiyla bedava hizmet ediyorlar.
Ben GC kazansam yeminle suraya direk 500 USD para koyarim ev, araba vs icin danismanlik alirim bikac gunluk. burdaki arkadaslarin sevabina calistiklarini bilmekle beraber para kazanmalarindada hic sakinca yok. -
@anesthetic yanaklarını öpeyim gitmeyenler için amerikada çalışma şekli nasıl biliyoruz saat ücreti peki başka öğlen yemeği yok başka soru işareti yani boş atıyoruz gidince anyayı konyayı görüyon şu anda en son yolculuktayım dedi @crazycells herkese cevap yazardı şimdi saysan günlük 5 adeti geçmez yoğun çalışmaktan
-
Bu ileti silindi! -
Kıvanç bey @kivo sizin canınız başka bir şeye mi sıkıldı da bana sardınız? Ben size ya da bu forumdan herhangi birine böyle bir şey yapsa bile öyle bir şey demem ki sizin yaptığınızı da asla düşünmedim. Kaldı ki @anesthetic beyin dediği gibi bundan para da kazanabilirsiniz neden olmasın sonuçta emek harcıyorsunuz.
Tekrar söylüyorum lütfen üslubunuza dikkat edin. -
Bu ileti silindi! -
@kivo, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@omertug önce sen yazdıklarını iyi oku zaten ben üslubuma dikkat ederim. Dediğim gibi insanları çıkar elde ediyor demeden önce 5 kez düşün. Kolay gelsin
"bundan çıkar elde ediyorsunuz" dediğim yeri gösterirmisiniz? @ayvalik10 Fatih bey belki siz de yardımcı olursunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum