Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari)

Taşındı Yolculuk
132 47 37.7k 37

Benzer Başlıklar

• Pandemide Eyaletler Arasi Seyahat

Yolculuk
    1
    1 Oy
    1 İleti
    115 Bakış
    sigmoidalmammalS
    Merhabalar, Is nedeniyle Texas'tan Oregon'a tasinmamiz gerekiyor. Noel tatilinde kendi aracim ve uhaul trailer"i ile yola cikmayi dusunuyorum. Yol guzergazi Texas-New Mexico-Arizona-California-Oregon olarak gozukuyor. Mevcut durumda New Mexico ve California da seyahat kisitlamalari var. Benim aracimla bu eyaletler konaklamadan gecip gitmem sorun yaratir mi? Son zamanlarda boyle eyaletler arasi yolculuk yapanlar var mi?
  • Green Card ile Meksika Gezisi

Yolculuk
    13
    29 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    helinH
    merhaba benim bir sorum olacak umarım burda deneyimleyen ya da bilgisi olan vardır,şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.. eşim ve benim hem f1 hem de turist vizemiz var.şu an chicagoda okuyoruz ve temmuzda meksikaya tatile gitmek istiyoruz.araştırmalarım sonucu okullarımızdan imzalı bir izin kağıdı almamız gerektiğini okudum.bunun dışında yapmamız gerekn bir şey var mı ?ya da giriş çıkış sorun olur mu ?
  • GC Vizesi ile ilk ABD girişi

Yolculuk
    10
    0 Oy
    10 İleti
    3k Bakış
    Tayfun YildirimT
    GC ile Türkiye'ye seyahat ederken hangi belgelerin olması gerekir. Yada sadece gc yeterlimi detaylı bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler.
  • ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Taşındı Yolculuk
    579
    0 Oy
    579 İleti
    57k Bakış
    ATS16A
    @Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah ZRH havalimanı tek terminal binasından oluşuyor, ABD uçuşunuzdan sonra bağlantı uçuşunuza skymetro treni ile ulaşacaksınız diye hatırlıyorum. Transfer tabelalarini takip etmeniz yeterli, skymetro ilerlerken tünel içerisinde gösterilen İsviçre Alp dağlarına ait animasyonu izlemeyi ihmal etmeyin, güzel yapmışlar 😉 https://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/fly/all-about-the-flight/transfer
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k