[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Ahmet-Aydın, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba sorum şu evrak maili geldi, şu anda evli değilim ancak yakın zamanda evleneceğim. Şimdilik bekar olarak evraklarımı gönderiyorum, fakat evlendikten sonra kendim istediğim bir tarihte, daha mülakat tarihi gelmeden önce evraklararımı güncelleyebiliyormuyyum yani eşim için ds260 formunu açtırabiliyormuyum.
evet, yapabilirsiniz.
-
@Muhtaradana, teşekkürler cevaplar için
-
@lawyer40
Tebrikler hayırlı olsun Bundan sonraki süreçte sağlık mutluluk ve başarılarınızın devamını dilerim -
@Cupzen tebrıkler başarılar bi sorum olacaktı eşimizde pasaportu değişmesi gerekiyor kızlık soyismi nedeniyle,konsolosluğa göndermeliymişim yoksa gerek yoklu mülakat zamanımı düzeltiyorlar
-
@ibrahim-civan Yanlışlıkla beni etiketlemişsiniz sanırım, cevabı bilmiyorum maalesef ama @crazycells @Muhtaradana veya konuya hakim birisi bu sorunuzu cevaplayacaktır.
-
Merhabalar,
Worldwide projeler yuruten Turk orjinli Amerikan sirketin Turkiye ofisinden ve yetkili kisisinden job offer almak ayni zamanda onu TR'de notere onaylatmak kabul gorebilir mi? @crazycells -
@ibrahim-civan Sanırım beni tagleyecektiniz. Değiştirdiğiniz pasaportu mülakat tarihiniz verildikten sonra 10 gün sonra elçiliğe iletirseniz onlar ya o anda ya da mülakat sırasında gerekli değişiklikleri yapıyorlar. Başarılar şimdiden,
-
Merhabalar
Mülakat deneyimlerinden okuduklarımda konsoloslukta lise diplomasını istemişler mülakata giren arkadaşlardan . Ancak ben lise diplomamı bir türlü bulamıyorum ve e devlette de kaydı yok .Sizce ne yapabilirim ? -
@greenati 2008 den önce mezunlar için e devletten mezuniyet belgesi alınmıyor. Mezun olduğunuz okula gidip mezuniyet belgesi almanız icap etmektedir.
Aynı şekilde mezun olduğunuz okuldan lise diplomam kayıp dediğiniz zaman lise diplomasının yerini tutacak belge veriyorlar diye biliyorum -
@fetihy lise diplomam kayıp dersek lise tekrar diploma düzenliyor ama eskisi asılsızdır diye işaretlediği için üniversitedeki diplomamız geçersiz oluyor. Aslında bir nevi yalan beyan olduğu için doğru yol bu değil gibi geldi bana. Liseden şu öğrenci şu sene okulumuzdan mezun olmuştur diye imzalı kaşeli bir belge alabiliyoruz, bu yeterli olabilir mi acaba? Ben de ona göre lisemden talep edeceğim, benzer durumu yaşayan varsa bilgisini paylaşabilir mi?
-
@epinarcen e devletten mezuniyet belgesi çıkart sonra notere tasdiklet
-
@Mrfirat e devletten alınan hiçbir evrak için noterden tasdik ettirmene gerek yok
-
@ayvalik10 konsolosun daha iyi ikna olması için şimdi e devletten getirir diploma sorar artı bir avantaj olur diye düşündüm
-
@epinarcen diplomayı yeniden düzenlemiyorlar size lise diplomasını yeniden vermiyorlar. Milli eğitimde çalışan öğretmen ile görüştüm. Diploma terimi tutan belge veriliyor diye söylediler.
-
@Mrfirat 2001 mezunu olduğum için e-devlette kaydım yok.
-
@epinarcen o zamam mezun olduğunuz okula gideceksiniz bir öğrenim belgesi düzenliyecekler onuda notere tasdik ettireceksiniz garanti olsun bol şans
-
@fetihy ben de bugün lisemdeki yetkili ile görüştüm, ya yazılı belge veririm dedi, diplomanızın kaybolduğunu söyler öyle bir belge alırsanız eskisi geçersizdir diye yazı geçecekmiş. O zaman ben sadece düz yazılı belge isteyeyim?
-
@epinarcen
1- mezun olduğunuz liseden mezuniyet belgesini alacaksınız
2- lise diploması yerini tutan belgesi almanız gerekiyor -
diploma konusu acılmışken yazayım istedim ben üniversiteye kayıt yaptırırken fakülteye vermiştim lise diplomasını üniversite mezunu olan kişiden neden lise diploması istenir ki? meslek belirten kişiler için meslek lisesi diploması mı görmek istiyorlar acaba ?
-
@şükrü-akgün-0 Yani tamamen dediğin gibi üni mezunun da lise diploması olmaz, fakat çıksın da lise de ortada ilk de hepsini götürürüz boş ver :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum