[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhaba,
ABD F-1 statüsü ile yaşamaktayım. DV islemlerini CP olarak yaparken,
1-TR'deki banka hesabımı yoksa Abd'deki banka hesap bilgilerini göstermem gerekiyor?
2-Sadece yeterli miktarda para göstermek yeterlimi yoksa son 6 aylık dokummu talep ediliyor? -
@Semihmete evrak onay maili dediğiniz automatic reply mı?
-
@Mert-Güngör hayır
-
@ebc, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba,
ABD F-1 statüsü ile yaşamaktayım. DV islemlerini CP olarak yaparken,
1-TR'deki banka hesabımı yoksa Abd'deki banka hesap bilgilerini göstermem gerekiyor?
2-Sadece yeterli miktarda para göstermek yeterlimi yoksa son 6 aylık dokummu talep ediliyor?-
Paralariniz nerdeyse o hesabi gosterebilirsiniz, bu durumda ABD'deki hesaplari gostermek daha mantikli.
-
Butun kaynaklarinizi gostermenizi tavsiye ederim. Neyin yeterli olacagina siz ya da biz degil, konsolos karar verecek.
-
-
Bu ileti silindi! -
@usanyc ben lexington KY tercih ederdim otomotiv sektöründe çok ilerlemiş düzeyde kiralar da uygun bir araştır derim.
-
@usanyc Öncelikle sürecinizde başarılar herşey gönlünüzce olsun
eyalet seçimi ile ilgili aşağıdaki linklere bakabilirsinizhttps://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
https://yesilkartforum.com/forum/topic/429/hangi-eyalet
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2768/i̇klim-ve-nem-eyalet-ve-şehirlerde -
@usanyc imanlı hristiyan derken ?

-
Bu aralar evrak onay e-mail alan varmı ?
-
@berkyurdum Berk bey selamlar, bende dv2020 sürecindeyim ve iş sebebiyle sürekli yurtdışına gidip geliyorum, herhangi bir problem olmaz. Sebebini de belirteyim sizlere bu süreçteyken 4 Kasım'da b1/b2 Amerika vizesi aldım. Önümüzde ki hafta iş sebebiyle Amerika'ya gideceğim. Gönlünüz rahat olsun.
-
@Semihmete aynı soruyu 3 defa sorarak eline ne geçecek ki
15 kasımda bülten açıklanacak current olacak numaralar ayarlanıyor ondan current olacak kişilere evrak maili gelir ondan sonra sen evrakları gönderirsin sonra onay maili alırlar ondan onay maili kimseye gelmez bu aralar -
@ayvalik10 Sorduğum soruyu sen niye üstüne alındın
Forum da bir senmi varsın ? Sana gelmeyen belki başkasına gelmiş olabilir !! -
@Semihmete forumda kirlilik yaratıyor ondan
-
@crazycells ds-260 formunu açtırmak için paylaşılan metni buldum ama gönderilecek adresi bulamadım. Belki de ben bulmayı beceremedim. Acaba bu yaygın konuyu da ilk entry'ye ekleseniz de burada daha fazla kirlilik yaratmasak?
Doğru adres [email protected] mu olacak? -
@epinarcen merhaba
Send documents only to the [email protected] email address. -
Türkiye’den bu yıl kaç kişi GC kazandı acaba ?
-
@Semihmete trden kazanan sayısı dv2019 2411 kişi
-
@epinarcen evet [email protected] adresine ds 260 formunu açtırmak için email atıyoruz
️
️
️
️https://yesilkartforum.com/forum/post/82470
[email protected] ise KCC nin bizden istediği evrakları gönderdiğimiz adres
-
Pek kıymetli ve değerli yol arkadaşlarım.
Malumlarınız iş güç hayat mücadelesi devam ediyor. Bununla beraber ufaktan ufaktan İngilizceyi öğrenmek, ilerletmek ve pratik yapmak için ne gibi öneri ve tavsiyede bulunursunuz?
Teşekkür ederim ilginiz için
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Pek kıymetli ve değerli yol arkadaşlarım.
Malumlarınız iş güç hayat mücadelesi devam ediyor. Bununla beraber ufaktan ufaktan İngilizceyi öğrenmek, ilerletmek ve pratik yapmak için ne gibi öneri ve tavsiyede bulunursunuz?
Teşekkür ederim ilginiz için
rosetta stone bilgisayarına yada telefonuna kurabilirsin.
ayrıyetten web sitelerinden
duolingo
memrise
lingusta
voscreen ile çalışabilirsin pratik yapabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.