DV2027 Sohbet Odası
-
@heyysanadiyom
Teşekkür ederim -
1 dolarlık başvuru bu yıl iptal olur.
7-8 kasım gibi de basvuru alırlar.
fazla kasmaya gerek yok.
sans cok düşük... -
Merhaba Arkadaşlar , belirsizlik devam ederken forumun mental sağlık şu şekilde
https://www.youtube.com/shorts/xtOvk1nu_Jg?feature=share
-
Bu yılki başvurular için ürettiğimiz ha bugün ha yarın ha 1 dolar istenicek - istenmicek en iyi bu video ile özetlenebilir
Başvurular gününde başlasaydı totemim vardı oda yalan oldu

-
@omerta bende ilk defa basvuracagim ve almanya kontenjanindan yapcagim sansim biraz daha yuksek bakalim insallah
-
@Keremtk Kerem aynı şekilde bir yorum yaptım. O kadar kibirli yanıtlar verildi ki her zaman beyan ettiğin fikiri bir bakış açısı olarak görmüyorlar savunmaya veya saldırmaya başlıyorlar bu nedenle gelecek yanıtlara ya da tepkilere hazırlıklı olmalısın. Evde çekildiği fotoğraf ile Green Card kazanan kişiler var hemen yermek için yanıtlara geldiler. Ancak senin gibi iletmiş olduğum fikrimi anlmadılar. Şüpheye düşmektense garantiye alırım. Yarın gitme durumu olduğunda binlerce dolar hazırlığı yapacağım bir süreç için bu tarz konularda hem fikirim seninle.
-
@barisakkaya Hocam ilk defa gördüm sizi bu mesajınızdan ve profilinize baktım ama açıkçası siz yorumunuzu yaparken biraz kibirli ve saldırgan davranmışsınız. Daha ilk cümlenizde ''kusura bakmayın ama çok saçma hareketler bunlar'' gibi bir cümle ile giriş yapmışsınız. Burada çoğumuz ya da kendim için konuşayım ben artık saymayı bıraktım ama 7 yıldır başvuru yapıyorum. Fotoğraf konusunda bir zamanlar ne kadar takıntılı olduğumu özellikle bazı abilerim dostlarım bilir özellike @ayvalik10 ama burada uzunca süre vakit geçirseydiniz eğer (yıllarca) fotoğraf konusunun bu çekiliş için en kafa yorulmayacak kısmı olduğunu bilirdiniz. Ne fotoğraflar ile kazanıp gidenler oldu. Yanlışlıkla kızının fotoğrafı ile başvuru yapıp kazanan fakat mülakatta elenenleri de gördük. Yani aynı fotoğraf ile 2 kişi başvuru yapıyorlar ama sistem aynı fotoğraf diye algılamamış sonuçta değil mi ama şu an bu olay olmasa kesin sistem böyle bir şeyi eler derdik. Ayrıca @Emre-Kurtulmuş 'un dediği gibi fotoğrafçılara ne kadar ayarlama yapmayın desek de her türlü bir şekilde oynama vs. yapıyorlar fotoğraf ile. Bu arada yanlış anlamayın söyleminiz de haklısınız. Kesinlikle çok dikkat edilmesi gerekiyor sonuçta kurallar belli ve bu bir çekiliş ama ben tamamen konudan bağımsız sizin yazdığınız cümlelerin kibirli ve saldırgan bulduğumu düşündüğüm için yazdım. Şu an ki cümleleriniz değil 9 ekim'de fotoğraf konusunda fikrinizi belirttiğiniz cümlelerde
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@barisakkaya Hocam ilk defa gördüm sizi bu mesajınızdan ve profilinize baktım ama açıkçası siz yorumunuzu yaparken biraz kibirli ve saldırgan davranmışsınız. Daha ilk cümlenizde ''kusura bakmayın ama çok saçma hareketler bunlar'' gibi bir cümle ile giriş yapmışsınız. Burada çoğumuz ya da kendim için konuşayım ben artık saymayı bıraktım ama 7 yıldır başvuru yapıyorum. Fotoğraf konusunda bir zamanlar ne kadar takıntılı olduğumu özellikle bazı abilerim dostlarım bilir özellike @ayvalik10 ama burada uzunca süre vakit geçirseydiniz eğer (yıllarca) fotoğraf konusunun bu çekiliş için en kafa yorulmayacak kısmı olduğunu bilirdiniz. Ne fotoğraflar ile kazanıp gidenler oldu. Yanlışlıkla kızının fotoğrafı ile başvuru yapıp kazanan fakat mülakatta elenenleri de gördük. Yani aynı fotoğraf ile 2 kişi başvuru yapıyorlar ama sistem aynı fotoğraf diye algılamamış sonuçta değil mi ama şu an bu olay olmasa kesin sistem böyle bir şeyi eler derdik. Ayrıca @Emre-Kurtulmuş 'un dediği gibi fotoğrafçılara ne kadar ayarlama yapmayın desek de her türlü bir şekilde oynama vs. yapıyorlar fotoğraf ile. Bu arada yanlış anlamayın söyleminiz de haklısınız. Kesinlikle çok dikkat edilmesi gerekiyor sonuçta kurallar belli ve bu bir çekiliş ama ben tamamen konudan bağımsız sizin yazdığınız cümlelerin kibirli ve saldırgan bulduğumu düşündüğüm için yazdım. Şu an ki cümleleriniz değil 9 ekim'de fotoğraf konusunda fikrinizi belirttiğiniz cümlelerde
selamlar
bu ayrıntıyı verdiğiniz için teşekkürler , bu şeyleri duyunca artık fotoğraf konusunda rahatım , bi çok kişi benim gibi bilmiyordur bunu
" Ne fotoğraflar ile kazanıp gidenler oldu. Yanlışlıkla kızının fotoğrafı ile başvuru yapıp kazanan fakat mülakatta elenenleri de gördük. Yani aynı fotoğraf ile 2 kişi başvuru yapıyorlar ama sistem aynı fotoğraf diye algılamamış sonuçta değil mi ama şu an bu olay olmasa kesin sistem böyle bir şeyi eler derdik. "
-
Herkese tekrardan merhabalar. Bende eskilerden. Bu sene tekrar deneyeyim şansımı dedim . Başvurular açılmamış. Beni hatırlayan yoktur selamlar yinede Herkese...
-
@nilfersev, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Herkese tekrardan merhabalar. Bende eskilerden. Bu sene tekrar deneyeyim şansımı dedim . Başvurular açılmamış. Beni hatırlayan yoktur selamlar yinede Herkese...
Açılır açılır...

-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Yasin-Araz Merhabalar başvurular başladığında kılavuz yayınlayacaktır adminler oradan kontrol ederek doldurmanız daha doğru olur dv2026 kılavuzunu size atayım en azından fikir edinmiş olursunuz.
Çok teşekkür ederim
rehber çok iyi oldu. Belirttiğim gibi ilk defa kullanıyorum burayı baya dolu doluymuş yapandan destek veren herkesten Allah razı olsun 
-
Nasıl bi' hükümetiniz var gardaş açın artık
https://www.youtube.com/watch?v=r7iZkWfoDwY -
"Geçen yıl başvurup kaybedenleri öncelikli olarak alacağız" derlermiş

-

3 Yıl önce yaptığım görsel, yine bu sözlere maruz kaldıgınız için derinden yürek yanması mevut oluyor
sonra alışıyorsun tabi çokça kaybedince.. -
@Erkand, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

3 Yıl önce yaptığım görsel, yine bu sözlere maruz kaldıgınız için derinden yürek yanması mevut oluyor
sonra alışıyorsun tabi çokça kaybedince..Ek olarak "bizi de yanına al" diyen akrabalarından kurtulmak için yalan söylemek zorunda kalanlar da var.
-
@AhmetGS17 keşke öyle bir şey olsa

-
Merhaba ben 2023 kazananı olup sıra gelmeyenlerdenim .2024 başvurduk ama kazanamadik .Bu yil nasip olursa tekrar baş vuracağız.Inşallah isteyen arkadaşlar kazanır.
-
@Gül-Kazancioglu gönlünüzce olsun Gül hanım . Aynı durum içersindeyiz.
-
@baran-taşdemir İnşallah bu başvuruda kazanıp hepimize vize almakta nasip olsun .
-
@Gül-Kazancioglu çok üzüldüm size. Sanırsam ds-260 formunu erken göndermekle alakalı bir şey heralde. Erken göndermek sırayı etkliyormuş diye okumuştum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum