DV2027 Sohbet Odası
-
@elbruz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
verdiğiniz linki daha önce de denedim aynen şu çıkıyor karşıma .Girebileceğim bir alan yok sadece önceki çekilişi kontrol edeceğim sayfaya yönlendiriyor

-
@kartalveat çünkü henüz başvurular başlamadı.
-
@kartalveat çünkü henüz başvurular başlamadı.
nasıl ekim ayı başında başlayıp kasımın il haftasında sona ermiyormuydu bu çekilişler.Bu sene değişiklik mi oldu
-
@kartalveat forumu takip ederseniz gelişmelerden haberdar olursunuz. Amerika da hükümet kapalı olduğu için henüz başvurular başlamadı
-
@kartalveat forumu takip ederseniz gelişmelerden haberdar olursunuz. Amerika da hükümet kapalı olduğu için henüz başvurular başlamadı
Şimdi mesele anlaşıldı.Yardımınız ve bilgilendirmeniz için size teşkkür ederim.
-
@kartalveat Başvuru 1$ ücretli oldu:
https://yesilkartforum.com/forum/post/510685
Ancak 30 Eylül'de ABD'de hükümet kapandı ve henüz açılmadı. Başvuruların açılmamasının bu nedenle olduğu tahmin ediliyor. Başvurular açıldığında en az bir ay sürüyor. Ara sıra kontrol ederek takipte kalın. -
@mesut1905 burada iki soru sorduk hemen beğenmeyerek eksi işaretler basmışısın.
Yardımsever insanlar,insanca yanıt vererek bilgilendiriyorken sen neden olumsuz tavır alıyorsun?
Biliyorsan yanıt veririsin ,bilmiyorsanda saygılı olur ve gereksiz beğenmedim diyerek eksi işareti basmazsın.
Herkes her şeyi bilecek değil.
Bu forumların amaçı bilgi paylaşımı.
Forumun ruhuna uygun davran -
Beklemekten şu moda girdik
-
bugün açılır mı sizce ?
-
@Zeq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
bugün açılır mı sizce ?
ABD'de federal hükümetin kapanmasından kaynaklanıyorsa bugün açılmaz diye düşünüyorum.
-
@Zeq
Açılırsa türkiye saatiyle
16.30 da açılacağını düşünüyordum
Açılmadı -
Arkadaslar Selamlar ; Buradaki haberler derki : ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu, programın her zamanki gibi ekim ayı başında başlatılamaması üzerine, Çeşitlilik Vizesi (DV) 2027 programı kayıt döneminin tarihlerinin "önümüzdeki aylarda geniş çapta duyurulacağını" belirtti. Dolasan haberlerden Kasim ayinda ve hatta Aralikta acilabilecegi / aciklanabilecegi yonunde .
-
@Figen, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Arkadaslar Selamlar ; Buradaki haberler derki : ABD Dışişleri Bakanlığı Konsolosluk İşleri Bürosu, programın her zamanki gibi ekim ayı başında başlatılamaması üzerine, Çeşitlilik Vizesi (DV) 2027 programı kayıt döneminin tarihlerinin "önümüzdeki aylarda geniş çapta duyurulacağını" belirtti. Dolasan haberlerden Kasim ayinda ve hatta Aralikta acilabilecegi / aciklanabilecegi yonunde .
Ekim ayı defterini bu açıklama ile kapatalım bence , ekim için beklemeye hiç gerek yok , hükümet çalışmaya başlayınca duruma göre açıklama yapacaklar belliki ,teşekkürler bilgilendirme için
-
Arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum da kafama takılan 1-2 konu var sormak istiyorum. Henüz başvurular da başlamamışken aklımdan çıksın istiyorum. Daha önce soruldu mu bilmiyorum arama kısmından yanıt bulmaya çalıştım ama bulamadım...
İlk olarak formu büyük harflerle mi yoksa küçük harfle mi doldurmalıyız?
Doğduğumuz şehir kısmına pasaportta yazdığı gibi mi yazıyoruz. Örneğin pasaportta yazan İl (İstanbul) ise İl (İstanbul) adını eğer ki ilçe (Kadıköy) ise ilçe (Kadıköy) adını mı yazıyoruz? Benim pasaportumda ilçe adı var çünkü. Geçen sene ilçe adını (pasaportta yazanı), bir önceki sene de bağlı olduğu İli yazmıştım. Kararsız kaldım. -
Kasım ayı bülteninde arada bir yerde "Dates for the DV-2027 program registration period will be widely publicized in the coming months. Those interested in entering the DV-2027 program should check the Department of State’s Diversity Visa web page in the coming months." yazıyor
-
@oz4nkilic resmi sitede fotoğraf gereksinimleri yazıyor bakabilirsiniz oradan
-
@kartalveat Bunun gibi vasıfsız çok var hocam. Sen bunların kusuruna bakma.
-
@Yasin-Araz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum da kafama takılan 1-2 konu var sormak istiyorum. Henüz başvurular da başlamamışken aklımdan çıksın istiyorum. Daha önce soruldu mu bilmiyorum arama kısmından yanıt bulmaya çalıştım ama bulamadım...
İlk olarak formu büyük harflerle mi yoksa küçük harfle mi doldurmalıyız?
Doğduğumuz şehir kısmına pasaportta yazdığı gibi mi yazıyoruz. Örneğin pasaportta yazan İl (İstanbul) ise İl (İstanbul) adını eğer ki ilçe (Kadıköy) ise ilçe (Kadıköy) adını mı yazıyoruz? Benim pasaportumda ilçe adı var çünkü. Geçen sene ilçe adını (pasaportta yazanı), bir önceki sene de bağlı olduğu İli yazmıştım. Kararsız kaldım.büyük harflerle yaz , türkçe karakter olmayacak
pasaportunda ne yazıyor ise onu yaz
bu kadar... -
@heyysanadiyom
Büyük harflerle yazmamızın sebebi nedir?
İngilizce karakterle küçük harflerle olduğu gibi yazacağım -
@Yasin-Araz Merhabalar başvurular başladığında kılavuz yayınlayacaktır adminler oradan kontrol ederek doldurmanız daha doğru olur dv2026 kılavuzunu size atayım en azından fikir edinmiş olursunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum