DV2027 Sohbet Odası
-
@barisakkaya Ben başvuruların nisanda bile açılmasına okeyim :D Sonuç itibari ile 1 ay beklemiş olacağım .
-
gunaydın arkdaşlar ne zaman green cart açılışı başlıyor bilen var mı
-
Yok yok kesin şey diyecek bunlar;
"Önce geçen yıl kaybedenleri alıyoruz, çekilişsiz"
😇😂😂😂😂 -
@AhmetGS17 ''Keşkeee'' desem ne ayıp ederdim :D
-
İstanbul'da baya depresif ve yağmurlu bir hava var.. Aşırı soğuk Günaydın herkeseee. :umbrella:
-
@Witch-Lilith kış ❄️ kendini hissettirdi.
-
@AhmetGS17 😂😂😂😂😂👍👍
-
Keşke tarih belli olsaydı belirsizlik çok sıkıyor insanı bı hevesimiz bu kaldı bide toki çekilişi:)
-
Yabancı forumlarada bakıyorum ara sıra herkes ortak bir düşüncede buluşmuş. Ekim-kasım arası başvuru alınması aslında bir gelenek haline gelmesi sebebiyle deniyor. Şuan ki teknoloji ile 1 ay da başvuru toplayıp ertesi gün açıklanacak düzeye gelmiş durumda. Hatalı mükerrer başvurular başvuru sırasında elenecek biçimde bir sistem yapılırsa Nisan'da başvuru açıp Mayıs ta açıklama yapılabilir.
-
aşağıdaki resmi açıklamadan sonra LÜTFEN rica ediyorum kimse kimsenin ümidini hevesini kıracak cümleler yazmasın. Artık hurafe yalan yanlış haberleri buraya yazmasınlar. Haber gören kişiler tüm sosyal platform haberlerini değil bu şekilde resmi kurumdan açıklamasını paylaşsınlar.
Türkçesi;
2027 Çeşitlilik Vizesi (DV) Programının Giriş Süresindeki Değişiklikler
Bakanlık, Çeşitlilik Vizesi (DV) giriş sürecinde bazı değişiklikler uyguluyor. DV-2027 kayıt döneminin başlangıç tarihini mümkün olan en kısa sürede ve ayrıca DV-2027 seçim sonuçlarının Giriş Durumu Kontrolü (ESC) aracılığıyla sunulabileceği tarihi açıklayacağız. Bu değişiklikler, DV-2027 için seçilen kişiler için 1 Ekim 2026'dan 30 Eylül 2027'ye kadar kalacak olan vize başvuru süresini etkilemeyecektir.
-
@ayvalik10 Ingilizcesince kucuk bir fark var:
"Mumkun olan en kisa surede" ifadesi yok. Onun icin "as soon as possible" kullanmasi gerekirdi. Bu ifade hiz anlamina gelir. Yani mumkun olan en hizli sekilde gibi.
Ancak, onlar "as soon as practicable" ifadesini kullanmislar. Bu tam olarak, "uygulanabilir oldugu zaman, veya uygulanabilir olur olmaz" anlamina gelir. Burada hiz onemli degil. Kaynaklar, logistic imkanlar ve isgucu bakimindan uygun olunca anlamina gelir.
Bilmiyorum bu gercekte cok buyuk fark yaratir mi ama anlam olarak bir fark yaratiyor.
-
@MySea çok teşekkür ederim tarayıcı olan brave çevir özelliğini kullanarak bana bu yazıyı çıkarttı
-
@AhmetGS17, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Yok yok kesin şey diyecek bunlar;
"Önce geçen yıl kaybedenleri alıyoruz, çekilişsiz"
😇😂😂😂😂Siz Amerika için bir adım atarsınız kollarınızı açarsınız ama Amerika bin adım atıp yanınızdan hızla geçerek uzaklaşır ardına bile bakmaz öylesi gözü yaşlı öylesi marur kala kalırsın elinde onca evrakla hayaller de sonraki sonbahara kalır. 🥹 😆
-
@MySea Hocam sizin ingilizce seviyesi tam olarak neydi?
-
@mertq Niye sordunuz?
-
@mertq 20 yılı aşkın amerika da kendisi seviye olarak bulunamıyor :)
-
@Emre-Kurtulmuş sorma ya, ilk başvuruda bendeki mantık, başvuru numaran ne kadar önce ise o kadar iyi, zira CN o diye biliyordum. Haliyle de başvuru açılınca, bir kurnaz benim ya, ilk 7-8 dakikada başvuruyu bitirip, "tamamdır bu iş, çıkarsa CN başlarda olacak" diye caka satmıştım...
Sonra kaşarlanıp, işin doğrusunu öğrenince son günlere falan bıraktım başvuruyu :) :)
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
aşağıdaki resmi açıklamadan sonra LÜTFEN rica ediyorum kimse kimsenin ümidini hevesini kıracak cümleler yazmasın. Artık hurafe yalan yanlış haberleri buraya yazmasınlar. Haber gören kişiler tüm sosyal platform haberlerini değil bu şekilde resmi kurumdan açıklamasını paylaşsınlar.
Türkçesi;
2027 Çeşitlilik Vizesi (DV) Programının Giriş Süresindeki Değişiklikler
Bakanlık, Çeşitlilik Vizesi (DV) giriş sürecinde bazı değişiklikler uyguluyor. DV-2027 kayıt döneminin başlangıç tarihini mümkün olan en kısa sürede ve ayrıca DV-2027 seçim sonuçlarının Giriş Durumu Kontrolü (ESC) aracılığıyla sunulabileceği tarihi açıklayacağız. Bu değişiklikler, DV-2027 için seçilen kişiler için 1 Ekim 2026'dan 30 Eylül 2027'ye kadar kalacak olan vize başvuru süresini etkilemeyecektir.
Good news everyone. :)
-
@MySea Merhaba, imzanızdan Tampa'da olduğunuzu görüyorum. Tampa'dan memnun musunuz? Orada imkanlar ve hayat ne durumda?
-
@MySea çok değil şu kadar ingilizce bilsem yeter :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum