• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. ebrkan92
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 29
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 8
    • Gruplar 0

ebrkan92

@ebrkan92

Bilişim sektöründe faaliyet gösteriyorum. SEO ve editörlük hizmeti veriyorum.

-19
    İtibar
    75
    Profil Görüntülemeleri
    29
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    İnternet Sitesi www.annegebe.com Konum Tekirdağ Yaş: 34

ebrkan92 Takip etme Takip Et

ebrkan92 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 Sohbet Odası

@uzaklarr, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

evet. 30-40 kişi yazdı. kimseye çıkmadı.
      Bu çıkanlar nerededir?
      Ne yapmak nereye varmak istemektedirler :)))

Cebinde 100 lirası bile olmayan çılgın liseliler başvurdu yine. Çıktıktan sonra gitmiyorlar da milletin hakkına giriyorlar.

Hala öğretemedik şu green card alabilmek için kesenin dolu olması gerektiğini.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      ebrkan92
      ebrkan92
    • RE: DV2024 Sohbet Odası

Selamlar, uzun zamandır takip ediyordum forumu ve konuları kayıt olmak bu akşamaymış. Yarın ki heyecana dayanamadım daha fazla ve ortak olayım dedim. Umarım arzu eden herkese çıkar.

ebrkan92
      ebrkan92

Sonuçlara bakarken video çekelim ilk tepkiler önemli 🙂

ebrkan92
      ebrkan92

site canavar gibi nazar değmesin

ebrkan92
      ebrkan92

açıklandı arkadaşlar yüklenin.

ebrkan92
      ebrkan92

GC çıkmakla dertlerde bitmiyor ki asıl dert bundan sonra başlıyor. Sıra gelir mi, randevu verirler mi gibi sorularla boğuşup duracağız.

Umarım gönülden isteyen herkese gc çıkar ve rahat bir şekilde dertsiz tasasız randevu alırız.

ebrkan92
      ebrkan92

Kalbim çok pis atıyor epey heyecanlandım. İlk defa böyle oldum. Son 14 dk

ebrkan92
      ebrkan92

@bencilDNA, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

HBRS🥳🥳🥳🥳

tebrikler, en azından bir kişiye çıktı

ebrkan92
      ebrkan92

yeni imzam hayırlı olsun

ebrkan92
      ebrkan92

@mehmet-bekar, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@ebrkan92 Green card sürecinin bir parçası olarak, ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Bürosu (USCIS) ve ABD Dışişleri Bakanlığı, başvuru sahibinin halk sağlığı gerekçesiyle Amerika'ya kabul edilemez olmadığının belirlenmesi için genel cerrahi doktorunun tıbbi muayenesinden geçmesini şart koşmaktadır. Yeni getirilen kural ile 1) Pfizer Biontech Comirnaty, 2) Moderna Spikevax, 3) Johnson&Johnson Janssen, 4) AstraZeneca Vaxzevria, veya 5) Sinovac CoronaVac aşılarından birini tamamlamış olma şartı da gelmiş oldu.

Teşekkürler yanıt için. Desenize kurtulamadık şu covid aşısından. Oysa katı bir aşı karşıtıyım. Bakalım olurda kazanırsak en kötü sinovac vuruluruz yapacak bir şey 🙂

ebrkan92
      ebrkan92

ebrkan92 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2027 Sohbet Odası

Tamam arkadaş pes. Çoluk çocuk, min ABD'de geçim şartını karsilamayacak herkes başvursun. 30 sene daha burada green card kovalariz

ebrkan92
      ebrkan92

@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ucangeyik Bu biraz tabiri caizse "Ekmek yoksa pasta yesinler" sözüne benzer bişey. Okumadılarsa yaşamasınlar Okumadılarsa bir yeri gezmesinler.Okumadılarsa bir yere başvuru yapmasın

Bütün dünyada kural budur yalnız. Tahsil yoksa kariyerde yok, ayrıcalıklardan yararlanma da yok. (İstisnalar ayrı) Basit bir üniversite mezuniyeti, memlekette çok zor bir şey değil bu durum.

Yüz binlerce kişinin başvurduğu bir organizasyonda bu gibi kriterlerin getirilmesi normal ki bunun çok farklı kurumlarda farklı farklı örnekleri de var.

ebrkan92
      ebrkan92

@Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@bkaraca İngilizce konusunda bir şey diyemem fakat ABD'de bir çok masa başı işte kurumsal yerlerde (istisnalar vardır elbet..) genelde kendi vatandaşını çalıştırıyor. Belli bir statü için öncelikle belli bir uzun zaman veya vatandaşlık gibi durumları almaları lazım insanların. ABD'nin genelde zaten el zanaatleri işçilerine ihtiyacı olduğu için bu tarz göçmen kabulü yapıyorlar eğri oturup doğru konuşalım. Hiç biri (Sağlık vb. bir kaç meslek türü hariç ) gel burda Cıo olarak başla demiyorlar gerçekçi olalım.Bu yüzden o kadar yüksek bir eğitim düzeyi için iş verilmesi adına kurumsal vb yerlerde yer tehmini sağlaması gerek oda çok zor.

Üniversite mezunu olmak matah bir şey değil ki memlekette. Barajı geçen üniversite mezunu oluyor zaten. Bunu da geçtim AÖF çılgınlar gibi mezun veriyor zaten, okuyacak durumu olamayanlarda bu seçeneği değerlendiriyor.

Ayrıca green card için eğitim ya da 2 yıl mesleki geçmiş şartı var. El emeğine güvenen, meslek sahibi olan zaten başvurabiliyor. Tahsil şartı da oturaklı olmalı bana göre. En azından işin ciddiyetinin farkinda olmayan kitle diye tabir edebilecegimiz 18 22 yaş arasını bu şekilde engelleyebilirler. Yanlış anlasilmasin istisnalar vardır mutlaka ama genelde bu yaş aralığı yoğun başvuruyor ve büyük bir cogunlugu gidemiyor. Zaten bizim 4 yilliklarin kıymeti ABD'deki fakültelerin çok çok altında.

ebrkan92
      ebrkan92

@bkaraca, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ebrkan92 Bence yüksek lisans şartı getirilmeli. İnsanlar, boş beleş işlerle Amerika’da adam akıllı yaşayabileceklerini sanıyorlar. Amerika’nın Uber sürücüsüne değil; mühendise, doktora, katma değer üretebilecek insana ihtiyacı var. Ayrıca bir İngilizce testi de yapılmalı; en az B2 seviyesinde olmayanlar alınmamalı. Kanada gibi 😉

Aynen öyle. Minimum lise şartı yerine 4 yıllık şartı koyup + B2 koydu mu bitti gitti. Birde başvuru ücretini min 50 dolar yapsalar inanılmaz şansımız artar.

ebrkan92
      ebrkan92

@gungorhan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ebrkan92, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@ebrkan92 çıksın da para kolay iş olmasa bile bu devirde senin tabirinle çılgın liselilerin iyi bir gelecek sahibi olması için ailelerinden herkes elini taşın altına koyar merak etme. Bencil olmayın lütfen!

Sayısız liselinin 'basvuralim da çıksa da gitmeyiz, gideceklere engel oluruz' dalgasıyla başvurduğunu biliyorum. İstisnalar kaideyi boymaz. Cebinde parası olmayan başvurmaya ak, kazanıp da gitmeyecek adam basvurmayacak bizim hakkimiza gitmeyecek.

Bu konuda bencilim ve ölümüne kutuplasirim

Kurduğun "Bu konuda bencilim ve ölümüne kutuplasirim" kelimesi çok saldırganca!

Ne güzel işte. Boş yere kontenjan yakan tiplerden nefret ederim aynı şey kpss merkezi atamalarda da yapılıyor. Gerçekten isteyenin hakkına girene selam bile vermem. Hak kazanıp gidecek olanlara laf ettiğimi düşünmüyorsun dur umarım. Dalgasına başvurup gitmeyen binler var

ebrkan92
      ebrkan92

@ebrkan92 çıksın da para kolay iş olmasa bile bu devirde senin tabirinle çılgın liselilerin iyi bir gelecek sahibi olması için ailelerinden herkes elini taşın altına koyar merak etme. Bencil olmayın lütfen!

Sayısız liselinin 'basvuralim da çıksa da gitmeyiz, gideceklere engel oluruz' dalgasıyla başvurduğunu biliyorum. İstisnalar kaideyi boymaz. Cebinde parası olmayan başvurmaya ak, kazanıp da gitmeyecek adam basvurmayacak bizim hakkimiza gitmeyecek.

Bu konuda bencilim ve ölümüne kutuplasirim

ebrkan92
      ebrkan92

Geç olsun istediğimiz gibi olsun. Keşke başvuru ücretini 50 60 dolar yapsalar da çılgın liselilerin boş başvuruları da azalsa. Millet cebinde 3 kuruş para olmadan gidebileceğini sanıyor hala

16 Ekim gelmesi yukarıda da belirtildiği gibi kuvvetle muhtemel

ebrkan92
      ebrkan92
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

@melihguney, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@ebrkan92 500 dolar biraz fazla değil mi? 🙂 50 dolar ideal.

Liseliler 50 doları bir şekilde bulur yine. O kadar bıktım ki öylesine başvuranlardan, 1000-2000 dolar başvuru ücretine bile razıyım. Yeter ki bu hakkımıza girenler ayıklansın. Bunu da yapsa yapsa Trump yapar. Başka kimseden ümidim yok.

Pasaport şartını da Trump döneminde getirmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

ebrkan92
      ebrkan92

Pasaport şartı + her başvuruya 500 dolar alınmalı. Başka türlü ne yazık ki bu yerli apaçilerden kurtulamayacağız. Millet keyfine başvuruyor, çıkıyor ve gitmiyor. Ümüklerini sıkasım geliyor.

ebrkan92
      ebrkan92

hayırlı olsun önden yerimizi alalım

ebrkan92
      ebrkan92