DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, bir Amerikan vatandasiyla evliyim, green card islemlerimizi
    Turkiye'de yapiyoruz. Su ana kadar askerlikle ilgili bir belge istenmedi ve butun evraklarimiz onaylandi, ankaradan haber bekliyoruz. Mulakata gidildiginde askerlik yaptigimizi gosteren bir belge talep ediyorlar mi?

• Merhabalar, kız arkadaşım greencard kazandı. Yaklaşık 2 ay önce tanıştık ve kız arkadaşım evlenmek istedi. İkimizde erken olduğunu biliyoruz ama ben zaten yurtdışına taşınacaktım o yüzden birlikte taşınalım dedi. Gün içerisinde sürekli mesajlaşmalarımız olsun görüntülü konuşmalarımız olsun her şeyi konsolosluğa sunabiliriz. Ayrıca biz farklı şehirdeyiz sürekli gidip geliyoruz görüşebilmek için yani sahte evlilik değil. Evlenmeyi düşünüyoruz ama kosnolosluğun yanış anlamaması için ne zaman evlenmemiz uygun olur? Ben önümüzdeki ay amerıkaya gideceğim gelince evlenmeyi düşünüyorduk ama 3-5 ay bekleyip öyle mi evlensek daha doğru olur? Bilen birisi bizi aydınlatırsa çok mutlu oluruz. Teşekkürler

Ayrıca biz tanıştığımızda ben onun greencard kazandığını bilmiyordum mesajlarımızda da bu var zaten. Kendisi evlenmek istedi.

• Merhabalar, kız arkadaşım greencard kazandı. Yaklaşık 2 ay önce tanıştık ve kız arkadaşım evlenmek istedi. İkimizde erken olduğunu biliyoruz ama ben zaten yurtdışına taşınacaktım o yüzden birlikte taşınalım dedi. Gün içerisinde sürekli mesajlaşmalarımız olsun görüntülü konuşmalarımız olsun her şeyi konsolosluğa sunabiliriz. Ayrıca biz farklı şehirdeyiz sürekli gidip geliyoruz görüşebilmek için yani sahte evlilik değil. Evlenmeyi düşünüyoruz ama kosnolosluğun yanış anlamaması için ne zaman evlenmemiz uygun olur? Ben önümüzdeki ay amerıkaya gideceğim gelince evlenmeyi düşünüyorduk ama 3-5 ay bekleyip öyle mi evlensek daha doğru olur? Bilen birisi bizi aydınlatırsa çok mutlu oluruz. Teşekkürler

Ayrıca biz tanıştığımızda ben onun greencard kazandığını bilmiyordum mesajlarımızda da bu var zaten. Kendisi evlenmek istedi.

• ⭐⭐

@ahmetbahar bu deneyim sürecinizi ve yol haritanızı düşünmenizde fayda sağlayabilir, bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gul_bencee, içinde söyledi: ABD Yolunda Evlilik

Arkadaşlar 3 yıldır evliyim vatandaşım eşime green card hala gelmedi. Ve artık gelmesini istemiyorum eşim çocuk yapmak istemiyor buda bende şüphe uyandırıyor kartı alınca boşanır diye kısaca çocuk olana kadar gelmesin. Ben uscis’e yazsam çocuk olana kadar kart göndermeyin diye ciddiye alırlar mı acaba

konu bence USCIS'den ziyade bir boşanma avukatının alanına giriyor.
    dilerseniz bir boşanma avukatı ile görüşün, konu USCIS'lik değil gibi geldi bana.

• Herkese merhabalar,

Öncelikle böyle bir başlık açıldığı için teşekkür etmek isterim. Sorum şu olarak ben Amerikan vatandaşıyım ve kız arkadaşım Türk vatandaşı. Önünüzde bizi bekleyen bir evlilik süreci var. En hızlı ve sorunsuz bir sekilde onu Amerika’ya getirmek için hangi yolu tercih etmeliyiz ? Sizce turistik vize ile gelip burda evlenmemiz mantıklı olur mu ? Türkiye’de evlilik durumunda sürecin cok uzadığını duyuyorum. Belki de bu sorumun cevabı bu forumda çoktan yanıtlanmıştır, gozumden kaçmış olabilir. şimdiden teşekkürler ediyorum.

• @aksel-g En kisa ve kolay sekli ile evet B1/B2 ile giris yapip evlenip GC kart icin basvuru yapmaniz olur .

• Çok teşekkür ederim !

• Merhaba arkadaslar,

Esim icin 1-130 basvurdum ve nerdeyse iki sene sonra avukat tutup onay aldim. Nvc den ayriyetden onay aldik suan nvcden turk konsolosluguna evraklarin gitmesi ve randevu tarihi bekliyoruz ama 4 ay gecti. Fikirlerinizi alabilirmiyim bende ayni durumda olan var mi?

• @gizemnsalt biz şubat ayından beri randevu bekliyoruz

• Arkadaşlar merhaba, eşim amerikan vatandaşı, geçtiğimiz hafta Ankara'da evlendik. Bundan sonraki süreçle ilgili bilgisi olan var mıdır? Dikkat etmemiz gereken konular vs. nelerdir? Bir de bu aralar süreç tahmini ne kadar sürüyor bilgisi olan dönüş yaparsa çok sevinirim.

• Referenced by  O ozgurirade 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |