@gucarslan Nisanlimla kismetse Ocak gibi nikah yapmayi planliyoruz. Sonrasinda soyadi degismesinden dolayi kimlik yenileme, pasaport yenileme gibi durumlarimiz olacak keza benim de yenilemem gerekebilir.
Mulakat aldiktan sonra "[email protected] adresine evlilik cüzdanınızın taranmış halini mail ile gönderip eşinize ds260 formu doldurmak istediğinizi belirtin." demissiniz de diyelim evlendik ve sonrasinda kimlik, pasaportlari da guncelledik fakat hala mulakat maili gelmedi Ocak`a kadar. O sirada mustakbel esim icin DS260 formunu onceden doldurmamizda aksi bir durum var mi? Sonucta onun basvurusunu yaparken artik yeni soyadiyla ve medeni halini de evli olarak sececegiz. Fakat esas talihli olan (ben) sistemde hala bekar gozukuyor olacagim. Mulakat mailini aldiktan sonra da konsoloslukla iletisime gecip kendi dosyami actirip kendi medeni halimi degistirsem yine olur mu?
Ya da dediginiz gibi en sagliklisi evlendikten sonra konsolosluga bakin evlendik, bu belgeler de ispati, dosyami acin medeni halimi degistirecegim ayrica esim icin de basvuru yapacagim deyip, onlardan yanit geldikten sonra bu islemleri yapmak midir?
Bu arada gercekten size ve sizin gibi destek olan arkadaslara gonulden tesekkur ediyorum. Sevgiler,